سري Ati 4800 هم از فيزيك ايكس پشتيباني مي كنند درسته ؟ ( يه جا خوندم... البته تعجب هم كردم )
Printable View
سري Ati 4800 هم از فيزيك ايكس پشتيباني مي كنند درسته ؟ ( يه جا خوندم... البته تعجب هم كردم )
درحال حاظر خیرنقل قول:
اما سایت NGOHQ ادعا کرده که برنامه فیزیک ایکس را دستکاری کرده و تونسته فیزیک ایکس را از طریق جی پی یو های Radeon پردازش کنه
اما مشکلاتی سرراه اتمام و ریلیز این برنامه برایشان هست که برای رفع آن از AMD کمک خواسته اند
درنهایت هنوز معلوم نیست که Radeon از فیزیک ایکس پشتیبانی خواهد کردیا خیر
حتی اگر این امر صورت نگیرد جای نگرانی نیست چون با خرید یک کارت سری 8 Nvidiaبا قیمت 50 هزار تومان میتوان از فیزیک ایکسش بعنوان پردازشکر این حالت ها استفاده نمود
با سلام خدمت همه ی شما دوستان عزیز
شرمنده که این بحثای شما رو قطع میکنم .
من می خواستم بدونم که کارت 4870 که این قدرت رو داره و کمی هم مشکل گرمایی داره و این مشکل رو میشه با تغییر سرعت فن از بین برد رو میشه اور کلاک کرد ؟؟
شرمنده که این سوال رو اینجا پرسیدم ولی دیدم اینجا خیلی تخصصی به این موضوعات توجه میکنن بخصوص کارتهای جدید ati رو مد نظر دارید اینجا پرسیدم:11:
حالا میشه شما دوستان بفرمایید که میشه اور کلاک کرد یا نه ؟؟
درضمن من کیسم از شرکت NZXT هست مدلشم Apollo هست . منظورم اینه که با داشتن فن در مقابل کارت گرافیک مشکلی از لحاظ گرما ندارم و کیسم کاملا خنکه .
و راستی چه پاوری بگیرم که اگر ساله بعد خواستم این کارتو اور کنم مشکلی نداشته باشم ؟؟
با تشکر از همه ی شما دوستان مهربان :40::11::10:
دوست من , در حال حاضر کارت های 4870 در بازار هستند که Cooling بسیار مناسبی دارند اما فکر کنم قیمتشون نسبت به نوع های دیگه این کارت بالا تره.نقل قول:
با سلام خدمت همه ی شما دوستان عزیز
شرمنده که این بحثای شما رو قطع میکنم .
من می خواستم بدونم که کارت 4870 که این قدرت رو داره و کمی هم مشکل گرمایی داره و این مشکل رو میشه با تغییر سرعت فن از بین برد رو میشه اور کلاک کرد ؟؟
شرمنده که این سوال رو اینجا پرسیدم ولی دیدم اینجا خیلی تخصصی به این موضوعات توجه میکنن بخصوص کارتهای جدید ati رو مد نظر دارید اینجا پرسیدم
حالا میشه شما دوستان بفرمایید که میشه اور کلاک کرد یا نه ؟؟
درضمن من کیسم از شرکت NZXT هست مدلشم Apollo هست . منظورم اینه که با داشتن فن در مقابل کارت گرافیک مشکلی از لحاظ گرما ندارم و کیسم کاملا خنکه .
و راستی چه پاوری بگیرم که اگر ساله بعد خواستم این کارتو اور کنم مشکلی نداشته باشم ؟؟
با تشکر از همه ی شما دوستان مهربان
کارت های 4870 نسبت به 4850 دمای پایین تری دارند.که با کیسی که شما دارید دماشون خیلی مناسب میشود اما اگر قصد اور دارید
و می خواهید کارتتون در اور خنک باشد با کمی بالا بردن سرعت فن دما بسیار خوب پایین میکشد.اما به نظر من 4870 انقدر قوی هست که چند سالی به اور نیاز نداشته باشد وشما با اور همچین کارتی به ان ظلم میکنید.که نظر بنده این است که فعلا اور نکنید.
اما اگر بعدا و یا حال هم می خواهید تا حد مرگ اور کنید و از حداکثر توانایی کارت خود استفاده کنید از نوعی که Cooling مناسب و حتی Dual دارن استفاده کنید.به هر حال نظر من این است فعلا اور نکنید.
درمورد پاور هم یک پاور که 100,150,200 وات و حتی بیشتر از نیاز شما است تهیه کنید که در اور هر قطعه مشکا نداشته باشید.
4870 به یک پاور حداقل 500w با دو برق 6 پین نیاز دارد که در جعبه ان هم تبدبل 8 پین به 6 پین موجوداست.
اگر فقط می خواهید گرافیک را اور کنید یک 600, Power 580هم کافی است.
*هر سوال و دلیلی خواستی مطرح کن دوست من.:)
سلام دوستان عزيز من مي خوام كارت 4850 ati بگيرم ولي كيسم قديميه خيلي وضعيت خنك كردنش مناسب نيست مي تونم اين كارت رو بگيرم ولي اصلا سراغ اوركلاك نرم؟؟؟؟
قبلاً در تاپیک های دیگر در مورد اور این کارت صحبت شده بود
باز هم توضیح میدم
اولین و مهمترین چیزی که اینجا باید بگم اینه که کارتی مانند 4870 اونقدر قدرتمند است که شما باید از نظر سی پی یو و سرعت رمهای سیستم اونقدر بالا باشید تا بخواهید در بازیها این کارت را محک بزنید
اگر اینگونه نباشد و سی پی یو متوسط و مموری های سرعت پایین تر از حداقل 1200 مگاهرتز استفاده کنید عملاً اور کردن این کارت تاثیر چشمگیری نخواهد داشت
دلیل هم این است که جی پی یو برای رندر کردن فریم ها از سخت افزار های دیگر پیشی میگیرد ولی سی پی یو و رم سیستم مانع از قدرت نمایی جی پی یو میشوند و پرفورمانس پایین می آید
در مورد اور کردن :
خوشبختانه مانند 4850 تولید گرما نمیکند ، دلیل فن استوک خوبی است که برروی برد کار گذاشته شده
این فن استوک سینک بزرگ ، 2 عدد پایپ ، فن بزرگ بلبرینگی و همچنین محفظه خروج باد به بیرون از کیس دارد
با همین فن دور آن را بالا ببرید میتوانید به راحتی جی پی یو را از فرکانس 750 تا 850 مگاهرتز اور کنید
در ضمن سینک خنک کننده برروی رم های ستاپ شده برروی کارت هم آمده که بوسیله سیلیکون های چسبی انتقال حرارت بین رم ها و سینک صورت میگیرد
بنابراین رم هارا نیز از 900 تا 1050 به راحتی میتونیت اور کنید.
این نکته را هم بگم که در کاتالیست شما دسترسی به اورکلاک کردن کارت دارید ، این نمایانگر این است که این سری کارتها کاملاً قابلیت اور را دارند که شرکت در کنترلر درایور این بخش را قرار داده است.
در کاتالیست شما جی پی یو را حداکثر تا 790 مگاهرتز میتوانید اور کنید ولی با RivaTuner جدید میتوانید به کلاک های بالاتری دست پیدا کنید.
امیدوارم توضیحات مفید واقع شده باشد
قيمت اين كارت چقدره؟نقل قول:
تو رو خدا جواب من رو هم بديد من تازه عضو شدم
من مي خوام كارت 4850 ati بگيرم ولي كيسم قديميه خيلي وضعيت خنك كردنش مناسب نيست مي تونم اين كارت رو بگيرم ولي اصلا سراغ اوركلاك نرم؟؟؟؟
این کارت خیلی جدیدهنقل قول:
اگر وارد ایران بشه چون گیگا بایت است از طریق آواژنگ وارد میشه
پس از طریق سایت آواژنگ موجود بودن در ایرانشو بررسی کنید بعد دنبال قیمتش باشید
نقل قول:
اونقدر هم که دوستان در تاپیک ها میگن داغ نمیکنه
شما اگر کیستون تحویه مناسب نداشته باشه 5 تا 10 درصد نسبت به کیس های بهتر از کیس خودتون دور فن را قرار میدهید مشکل حل میشه
اور هم میتونید بکنید اما با دور فن بالاتر که یکم فن صداش در میاد ، بالای 45 درصد