نه پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
Printable View
نه پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
نقل قول:این خوب نبود لطفا یکی دیگه معرفی کنیدنقل قول:
نقل قول:
سلام.
مشکلش چی بود؟
اینم یکی دیگه که یکی از کاراییهاش بلک لیسته.
[PHP]http://www.4shared.com/file/105386230/2a807aea/spb_phone_suite.html[/PHP]
قفل ایفون برای اکسپریا لطفا..
این خوب بود دستت درد نکنه از قبلی خوشم نیومدنقل قول:
راستی هه برنامه ها همین طورین که گوشی یه کوچولو زنگ میخوره بعد ریجکت میکنه؟
سلام.نقل قول:
یه برنامه 4 پنج سال پیش دیدم (نصب کرده بودم) بدون زنگ خوردن ریجکت میکرد اما هارد فرمت کردم به دلیل مسائل امنیتی:31::46:) بعد از اونم هرچی میگردم پیداش نمیکنم البته اسمش یادم نمیاد وگرنه پیدا میشد.:11:
سلام برنامه packet mechanic و یه دیکشنری انگلیسی به فارسی میخواستم
گوشیمم دیاموند2 و ویندوزش 6.5 هست
ممنون
سلام ، میخواستم ببینم برنامه ای هست برای مدیریت مکالمه ( محدود کردن زمان مکالمات ، بلک لیست و .......... )
ممنون میشم یه برنامه کامل بهم معرفی کنید .
مرســــــی
نقل قول:
سلام.
در مورد محدود کردن مکالمات که باید از قسمت کال بارینگ توی تنظیمات Phone و قسمت Services اینکارو انجام بدید.در مورد بلک لیست میتونید از Ine Soft Phone استفاده کنید که البته برنامه کاملیه و ده ها آپشن دیگه هم داره اما در مورد (..........) هم من متوجه نشدم توضیح بدید ببینم میتونم کمکی بکنم یا نه.:46::11:
خیلی ممنون بابت راهنماییت و منظورم از ( ............ ) همون ده ها اپشن دیگه که خودت گفتی بودنقل قول:
و منظورم از محدود کردن این نبود که با استفاده از تنظیمات گوشی رومینگ و مکالمات بین المللی م رو محدود کنم ، مشکل اصلی من اینه که خیلی پول قبض تلفنم بالا میاد و میخوام مدت زمات مکالماتم رو محدود کنم مثلا بعد از 10 دقیقه مکالمات قطع شه یا الارمی چیزی بده بگه زیاد حرف نزن :19:
در اصل دنبال Call timer برای ویندوز موبایل هستم و ممنون میشم کسی بتونه کمکی تو این زمینه بهم بکنه