سلام به همه
من اول از همه بخاطر تاپیک قشنگتون ممنونم یه سوال داشتم می خواستم بدونم این فایل های با پسوند Ocx قضیه اش چیه اینا همه این فایل ها رو می خوان
مرسی
Printable View
سلام به همه
من اول از همه بخاطر تاپیک قشنگتون ممنونم یه سوال داشتم می خواستم بدونم این فایل های با پسوند Ocx قضیه اش چیه اینا همه این فایل ها رو می خوان
مرسی
سلام به شما...نقل قول:
نوشته شده توسط UN4given
ورودتون رو به اين انجمن تبريك مي گم...
خدمت شما عرض كنم كه اين فايل ها جزو فايل هاي پيش نياز براي اجراي برنامه هاي بوت.. وي سي كشي .. و خيلي چيز هاي ديگه هستن...
دليلش هم بر مي گرده به برنامه نويسي هاي مختلف در محيط هاي مختلف... شما وقتي بوتري رو براي مثال اجرا مي كنين اگه نياز به يكي از اين فايل ها داشته باشه اون رو بايد در پوشه مربوط به بوتر قرار بدي...
اگه باز سوالي بود بفرما...
موفق باشي. :)
اقا مرسی واقعا سرعت عملتون اعجاب انگیزه
آمدم بگم فایل های مورد نظر رو dlownload کردم که با جواب کامل شما مواجه شدم
واقعا ممنون
چه تاپيكي است اينجا..........
[QUOTE=*AshKaN*]اميد عزيزم سلام...
ممنون از بوترت...
گزشتن عكس رو بارها در انجمن توضيح دادم ... دوباره مي گم...
شما عكس خودتون رو اول در يكي از سايت هاي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپلود مي كني و بعد در اون سايت يه سري لينك به شما داده مي شه...
شما مي توني هر كدوم از اون لينك ها رو برداري و اينجا توي فروم كپي و پيست كني اما اگه مي خاي عكست مثل عكسي كه من مي زارم باشه... بايد اخرين لينكي كه در اون سايت به شما داده مي شه رو direct link رو كپي كني و اينجا در قسمتي كه IMG مي توني بزاري پيست كني...
راحته... مشكلي داشتي بگو... :)[/
اشکان جان در یکی از اون سایتا آ÷لود کردم ولی در کدوم قسمت از اینجا میتونم ایمیج بزارم لطف کن برام بنویسی یا با شکل توضیح بده من تا اینجا رفتم ببین این لینکو داد .بقییشو نمی دونم چی کار کنم
این لینک مال عکس بوتری که گزاشتم
:biggrin: salam dostan ashkan jan va bagie dostan
:cool: ashkan javabe maro kenemidi
:ohno: hade aghal bia site jadide man va anjomane ghavie man ke be dostani mesle shoma niaz daram ya hagah ;) movafagh bashin
:blush:
با سلام خدمت دوستان اینم یک بوتر دیگه که فکر نمیکنم جای دیگه ای باشه بنام:Chaotic Bumb offV.2 که فرمت لگین کردن آیدیهاتون رو در فولدر برنامه هست و سرعت لگین کردن آیدی در این بوتر بسیار بالاست .
اینم عکسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=omid.com]اميد جان تا اينجا شو خوب اومدي...نقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
حالا اين لينك رو بردار موقعي كه مي خاي اينجا (توي پيسي ورلد) پست بدي يه عكس هست اين شلكي:
اين رو فشار مي دي و لينكت رو توش مي زاري... بعد وقتي پست كني عكسي كه مي خاي اينجا ديده ميشه...
حالا يه تست ديگه كن بهم بگو نتيجش رو...
دوست من سلام...نقل قول:
salam dostan ashkan jan va bagie dostan
ashkan javabe maro kenemidi
hade aghal bia site jadide man va anjomane ghavie man ke be dostani mesle shoma niaz daram ya hagah movafagh bashin
خدمت شما عرض كنم كه من سوالي از شما نديدم كه بخام جواب بدم. بعد هم سايد شما به علت تبليق ----- شده اينجا...
اگه چيزي هست كه مي تونم كاري كنم بفرما...
موفق باشي.
:)
خدايي خيلي حال كردم با اين تاپيك
اميد وارم به همين صورت ادامه داشته باشه