شما بايستي اينترنتتون رو به اشتراك بگذاريد تا بتونيد از سيستم ديگه هم استفاده نماييد.نقل قول:
براي اين كار هم بايستي روي كانكشن اينترنت كليك راست كرده و گزينه Properties رو انتخاب نماييد.
در سربرگ Sharing تيك اول رو بزنيد.
شاد باشيد :40:
Printable View
شما بايستي اينترنتتون رو به اشتراك بگذاريد تا بتونيد از سيستم ديگه هم استفاده نماييد.نقل قول:
براي اين كار هم بايستي روي كانكشن اينترنت كليك راست كرده و گزينه Properties رو انتخاب نماييد.
در سربرگ Sharing تيك اول رو بزنيد.
شاد باشيد :40:
با سلام
من یک مودم روتر دارم که با کابل شبکه به adsl متصل میشه ،یک کارت وایرلس حالا می خوام اینترنت را از طریق وایرلس شیر کنم چیکار باید کنم
lan تو شیر کن رویه کارت شبکه وایرلس
چطوری باید این کارو کرد ؟نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
من در ویندوز ایکس پی چند تا یوزر دارم که میخوام بعضی از این یوزر ها بتونن از adsl استفاده کنن و بعضی یوزر ها نتونن استفاده کنند.
چی کار باید بکنم؟
چطوری وصل میشی به اینترنت ؟ با کابل شبکه مودم رو وصل کردی یا USB ؟نقل قول:
با کابل شبکه.
خب خوبه. اون کاربرایی که میخوای به اینترنت وصل نشن ، برو و کارت شبکشون رو Disable کن واسشون. همین.نقل قول:
البته یه شرط داره. این که اونا Standard User باشن نه Admin ! اون وقت دیگه نمیتونن کارت شبکه رو Enable کنن چون دسترسی ادمین نیاز داره.
موفق باشی.
درسته اگه کارت شبکه بود یه لینوکس یا ویندوز سرور نصب می کردم و...
ولی مشکل اینجاست که من از network monitor استفاده میکنم یه جور شبیه به thin client است که تازه اومده و فقط از طریق یه مانیتور به یک کامپیوتر وصل میشه. و از سیستم عامل اون کامپیوتر مرکزی استفاده میکنه.
با سلام و درود
بنده یک مودم adsl دارم که یک پورت usb و یک پورت Lan دارد بوسیله usb به اینترنت وصل هستم و lan را می خواهم به شبکه وصل کنم ویندوزم سرور 2003 هست و اینترنت را می خواهم شیر کنم لطفا دوستان راهنماییم کنند که چطوری اینترنت را شیر کنم.
با تشکر