علی جان گرون دیدی
خوب پس مشکل جعبه هم حل شد
پس اگه اون سیاهه گیرمون اومد بهتره مگه نه ؟!
Printable View
علی جان گرون دیدی
خوب پس مشکل جعبه هم حل شد
پس اگه اون سیاهه گیرمون اومد بهتره مگه نه ؟!
سامان جان شما که گارانتی اصل خریدی قیمتش چند بود؟؟ اختلافش با متفرقه چقدر بود؟من هم میخوام تا 1 هفته دیگه بخرمش ولی از موقعی که این مقاله رو خوندم دو دل شدم که گارانتی اصلی بگیرم یا متفرقه.
نقل قول:
کد:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=86780
سامان جان من یه چند تا ازت سوال دارم :
1 - اول اینکه درز که نداره لاش رو اشغال بگیره منظورم اون پایین ال سی دی هست که از اون تیکه جداست میخواستم ببینم اون تیکش که تو زوق نمیزنه
2 - نور های اضافی که از بغل هاش بیرون نزده اخه این 5700 رم همه جور جونور رفته لاش سوسک مامورک بعد از زیر ال سی دی اش هم نور اضافی میزنه بیرون که خیلی ضایعست به خاطر همین میخوام گوشی بدیم این مشکلات رو نداشته باشه
آره مشکل دارم ....نقل قول:
ولی خدا کنه بقیه همچین مشکلی پیدا نکنن ..
من 25 آذر با گارانتی نیا گرفتم 475 تومن ... که الان شده حدود 450 تومن ...نقل قول:
1- اصلاً تو زوق نمیزنه چون مثل 5700 نیست که شکافش زیاد باشه و آشغال بگیره و ضایع باشه ... خیلی محکم به هم کیپ شدن ...نقل قول:
2- من در شب وقتی از گوشی استفاده میکنم و LCD هم روشن هست از هیچکدوم از درز و یا شکافهای گوشی نور LCD بیرون نمیزنه .... فقط LCD و کیبورد همین
جناب Saman-tciیه سوال داشتم برای اتصال انتقال داده ودیدن پوشه های حافظه فلش باید تمام برنامه ها بسته باشند شما موزیک پلیر رو چطور از حالت استند بای خارج می کنید در ضمن بعد از دانلود ورژن جدید برنامه آپدیت اخطار میده وبعد قطع میشه مشکل چیه
نه دوست من احتیاجی به بستن موزیک پلیر نیست .... یه بار امتحان کننقل قول:
میتونی متن اون اخطاری رو که میده بنویسی ... حداقل چند کلمشو ؟
usb data transfer mode activated mass memory may not be used during this time
پیغام بالا رو میده برنامه ای داره از حافظه استفاده میکنه اما غیر از پلیر چیز دیگه باز نیست
یه بار گوشیتو خاموش روشن کننقل قول:
بعد وصل کن
دقت کن مسیج هات رو مموری کارت نباشه
اگه بازم
ارور داد بگو تا کمکت کنم
والا من گرون ندیدمنقل قول:
اونا گرون میدادن :31: