-
سلام من خیلی وقته که از منجر استفاده می کنم ولی تازه با این تاپیک آشنا شدم می خواستم ببینم تیم ب رو تو لیگ اسپانیا چه جوری می شه را انداخت من الان مربی بارسلونا هستم ولی تیم رزروم یا همون ب تو لیگ پایین تر شرکت نمی کنه یعنی کلا هیچ بازیی نداره ممنون میشم اگه کسی می دونه راهنمایم کنه.
-
کسی سایتی برای اضافات Fifa Manager 08 سراغ نداره که مثلا ورزشگاه پیش ساخته رو ازش دانلود کرد:10::11:
-
مثلا سایت
کد:
http://www.modthesims2.com/
اضافات sims2 هستش البته میدونم با EdManager08.exe میشه یه کارایی کرد اما کافی نیست
-
من ram 256 دارم اين بازي اجرا ميشه برم بگيرم يا نه
pentium III
graphic 64 radeon 7000 ve
در ضمن اين بازي نسخه cd هم داره يا فقط DVD هست؟
ممنون ميشم كمك كنيد.
-
من فکر نمی کنم اگه اجرا هم بشه بتونی از بازی لذن ببری چون برای هر روز که بخواد بگذره یک ربی احتمالا طول می کشه چون بازی load زیادی داره بعدشم خود بازی در کمترین حالت می گه ram 512 پردازش گر 1.3 و کارت گرافیک 32
-
-
presently you have exceeded at least two of you budgets.this might cost you your job.
این پیغام منظورش چیه و باید چیکار کنم؟
یکی از بچه ها که یه پیغام واسش میومد(dont send) آیا مشکلش حل شد؟ اگه نشده مشکلت رو دقیق بگو شاید تونستم کمکت کنم.
واسه منم همین مشکل پیش اومد ردیفش کردم.
-
منظورش اینه که در کمترین حالت دو تا از قسمت های بودجت(مثلا ساخت و ساز و ترانسفرت) از مقدار تعیین شده بیشتر استفاده کردی و این باعث می شه که بزودی کار تو از دست بدی
-
-
راه حلش اینه که پولدار شی .
که من می دیدم بچه ها بهش اشاره کردن که با یه سری تغییرات چه جوری پولدار شی .