ایکس ویزن 40 اینچ اونیکس چطوره
Printable View
ایکس ویزن 40 اینچ اونیکس چطوره
سلام
کسی از دوستان این تی وی جدید سامسونگ رو قیمت کرده ؟
samservice.com/products_full_fa.php?level1_id=2&pr_id=457&level2_ id=&level3_id
- تلويزيون LED 70 اينچ
- رزولوشن 1920X1080
- شدت روشنايي 500cd/m2
- کنتراست 500000:1
.....
این البته قیمتش باید بالا باشه با این سایز و کنتراست و روشنایی تصویری که داره !
از دوستان مطلع کسی قیمت سامسونگ 40 و 46 اینچ " F88B " رو داره
تو مدلهای سامی این از همه کنتراستش بالاتره و البته زمان پاسخ دهیش 6 میلی ثانیه هست
و
کنتراست رو دوستان بارها اشاره کردن اما این زمان پاسخ دهی و سيستم ديجيتالي فوق پيشرفته تصوير(DNIE) یعنی چی ؟
با تشکر
باید خیلی گرون باشه چون 70 اینچه وقتی OLEDسونی 11 اینچ 2500 دلار قیمتشه این دیگه باید خیلی گرونتر باشه البته مال سونی با کنتراست یک میلیونه وضخامت سه میلیمتر و تکنولوژی ساختش با LCD کلا فرق دارهنقل قول:
احتمال میدم این همون محصولی باشه که Canon و توشیبا و سامسونگ روش کار میکردند اگر قیمتش مناسب باشه و از لحاظ فنی هم بهتر LCD باشه میتونه جای LCD رو بگیره
اما اگه مثل OLED هنوز اول راه باشه که کلا از موضع بحث این تاپیک خارجه
.................................................. .................................................. ...................
سونی 400A اومد البته سری W:
کنتراست سی هزار
Sony Bravia KLV-46W400A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من تلویزیون 21تا حداکثر 29 میخواستم که دارای ورودی دی وی دی باشه
بهتری کیفیت تصویر رو کدوم مدل داره لطفا راهنمای کنید
از توضیحتون در رابطه با LED سامی ممنوننقل قول:
و این LCD سونی بنظر اسکینش پروفشنال تر از مدل های قبلیه
اما
اون سوالم موند !
نقل قول:
از دوستان مطلع کسی قیمت سامسونگ 40 و 46 اینچ " F88B " رو داره
تو مدلهای سامی این از همه کنتراستش بالاتره و البته زمان پاسخ دهیش 6 میلی ثانیه هست
و
کنتراست رو دوستان بارها اشاره کردن اما این زمان پاسخ دهی و سيستم ديجيتالي فوق پيشرفته تصوير(DNIE) یعنی چی ؟
راستش دوست عزیز من هنوز اثری از F99 نه تو سایت سامسونگ پیدا کردم نه تو سایت های Reviewsنقل قول:
بعید میدونم نمایندگی های ایران اینقدر UPDATE باشند
دوستان دیگه می تونند در زمینه قیمت شما رو راهنمائی کنند
دوستان من تصمیمم رو گرفتم و میخوام یک فروند السیدی 40 اونیکس ایکس ویزن ابتیاع کنم.
البته فکر نکنم با 1.5 میلیون بودجه چیزی بهتر از این گیرم بیاد
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40:
نقل قول:
نوشته شده توسط ashimashi_20032002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . آقا معذرت . اشتباه کردم .:41: :13: رفتم و پرسیدم گفت 2.180.000 برای 40D300 . البته گفت 2.150.000 آخرشه .
KLV-750 هم گفت 398.000 تومان .
سونی سنتر چهارراه میکائیل هم یک W46A آورده بود . توپ . کیفیتش مثله سری X بود ولی Full HD نبود ( قابل توجه کسایی که Full HD نیاز ندارن ) .
قیمت W40A هم گفت 2.670.000 تومان .
اونجا همه سریها رو گذاشته بودن کنار هم واقعا که سری X و W شفافیت بیشتری دارند .
چیزی که برام جالب بود شدت رنگ سفید تو مدلهای X و W بود . که مدلهای دیگه این شدت رنگ سفیدو نداشتن . دوستایی که مدلهایی به جز X دارند آیا میشه به صورت دستی رنگ سفیدو تو این مدلها بالا ببریم ؟
بهترین 32 اینچ سونی چنده