با سلام ...
من در مرکز سعدیه از این شرکت فن اوا اکانت گرفتم البته این لیست رو ندیدم (قیمتها) ولی 128 با 4g میزان دانلود 25000 تومان شد سرعتشم زیاد جالب نیست بین 20تا 30 هستش شبانه هم از ساعت 2 الی 7 هستش با همین سرعت که گفتم .
Printable View
با سلام ...
من در مرکز سعدیه از این شرکت فن اوا اکانت گرفتم البته این لیست رو ندیدم (قیمتها) ولی 128 با 4g میزان دانلود 25000 تومان شد سرعتشم زیاد جالب نیست بین 20تا 30 هستش شبانه هم از ساعت 2 الی 7 هستش با همین سرعت که گفتم .
سیاست صبانت اینه که زود حجم دانلودتو تموم کنه کنه دوباره بری ازشون اکانت بگیری. برای این چند تا کار می کنن:نقل قول:
1. وقتی 5 گیگ اکانت بگیری برات 4999 مگابایت اضافه می کنن که حدود 120 مگ توی پاچه هامونه!
2. با سرعت 512 بهت اینترنت میده که نفهمی چه جوری تمومش کردی. البته اینو بگم که منظور این شرکت از سرعت مینیمم سرعته. مثلا وقتی یک نفر 512 می گیره در شلوغ ترین ساعت حداقل همون 512 رو داره اما اگر خلوت باشه شبکشون به اکانت های پایین تر هم سرعت بالاتر ارائه میشه.
البته ساعت 3 تا 7 صبح دانلود نامحدود و رايگان استنقل قول:
فيلم مي توني دانلود كني
چند روزه که سرعت واقعا افتضاحه
ببینم سرعت کدومتون اینقدر پایین اومده !
ISP : SAB ANET
دقیقا چند روز پیش سرعت روزانه به 70 هم میرسید اما چند روزه که ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس یعنی با این وجود که گفتین اگه حتی من 64 صبا نت رو بگیرم با سرعت 50 می تونم دانلود کنم.این که خیلی خوبه . فقط می مونه محدودیتش که اونم باید بی خوابی بکشیم یا خودمون بخوابیم کامپیوتر بی چاره بکشه . بعد اکانت رپید شر بگیری که دیگه نور علی نوره.نظرتون چیه
اگر اکانت رپید بگیری که خوبه:31:
فقط باید حواستون باشه روزانه تموم نشه
که نمــــیشه مال من الان یک هفته هست 820 مگش رفته:13:
برای دانلود فیلم اکانت راپید عالیه ولی باید بیدار باشی تا بعدی رو استارت بزنی دوستان میتونن از برنامه های Torrent استفاده کنند سرعتش کمی کمتره ولی دیگه بیخوابی نداره ......
به نوشته سايت صبا نت و چيزي که من ديدم هر يک ساعت اکونت شبانه اش قطع مي شهنقل قول:
به نظر من اين ها بايد شبانه رو به ساعت يک تا سه کاهش بدهند يعني بکنند دو ساعت ولي نه اين که چهار ساعت بدون استفاده و بدخوابي کاربران باعث مشکلاتي هم براي کاربران مي شه هم براي اطرافيان
به هر حال بايد اين شرکت ها فقط فکر منافع خودشون نباشند فکر اين باشند که کاربران چه مصيبتي را بايد تحمل کنند و دودش ممکنه توي چشم خود شرکت صبا نت هم بره و وقتي سرعت ها کاهش پيدا کنه همه کاربران بر سر صبا نت خراب بشن
من دنبال يه جفت مي گشتم براي جفت گيري که خوب تو رو پيدا کردمنقل قول:
خوب اگه اکانتش رو داشته باشی . برنامه های دانلد منیجر رو ساپورت میکنه بعد می تونی برنامه رو طوری برنامه ریزی کنی که خودش بعد رو شروع کنهنقل قول: