نقل قول:
همین جوریه
تقریبا هفته ای 2 بار باید شارژ بشه
من هفته اول که خریدمش هر روز شارژش تموم می شد
Printable View
نقل قول:
همین جوریه
تقریبا هفته ای 2 بار باید شارژ بشه
من هفته اول که خریدمش هر روز شارژش تموم می شد
چه برنامه ای می خوای؟نقل قول:
کلا تو این سایت چیزای جالبی هست:
کد:http://www.motorolafans.com/
گوشی من بعضی از کلیپها رو اجرا نمیکنه و این error و میده. کسی میدونه باید چی کارش کرد
Media parameter exceeds allowed limit
در مورد سوال دوستمون این گوشی نیازی به انتی ویروس نداره چون از نظر سیستم عامل قوی هستش فکر نکنم به این راحتی ها ویروس بگیره ؟؟؟؟؟؟
انچنان هم حساس نیست از دست من رو موزائیک افتاده چیزی نشده البته رو شیش پایین نیومد!!!
برنامه در حد نیاز داره.
سرعتش به نظر من خیلی عالی هست اصلا یکبار هم هنگ نمیکنه
فارسی در حد نیاز رو میشه بر طرف کرد برنامه هایی هم هستن که بدون فارسی کار کنن مثل دیکشنری که گذاشتم.
کلا با این قیمت اگه پیشنهاد دیگه ای فکر می کنید داشته باشید بگید مقایسه کنیم؟؟؟
دوستان الان a1200 چند فروش شده؟؟
خيلي بي معرفتين شما .راحت از كنار مشكلاي ديگران ميگذريد يكم وقت بزاريد براي دوستاتون !
يه مشكلي داشتم
من فيرمورمو به اين ورژن 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis عوض كردم
با اينكه ورژنه خوبيه ولي از آيكوناش خيلي بدم مياد. (خيلي متحركن و وقتي انتخواب ميشن يه سايه مشكي روش مي افته و گوشي خز ميشه ) با تغيير تم و اسكين هم آيكوناش مثل P53 نميشه اگه از دوستان راه حلي يا فيرم وري كه آيكوناي اين ورژن از فيرمورو مثل فيرمور P53 ميكنه داره بذاره.
يكم با معرفت باشين جواب بدين.
حدودا 245 هزار تومن gsm جاننقل قول:
یا علی مدد
دوستان منم موقع خرید خیلی تحقیق کردم.الانم از گوشیم راضیم.تمام برنامه ها هم روش نصب شده.صداش هم خوبه.فقط الان بعد از 1ماه حس میکنم یکم خاصیت فنری درش نسبت به روزای اول کم شده البته من یه مسافرت شمال رفتم و اونجا برای عکس گرفتن خیلی درشا بازا بسته کردم ولی این دلیل نمیشه.به نظر من کیفیت LCD نسبت به n73 خیلی بهتره من مقایسه کردم تقریبا با K800 یکیه.
نقل قول:
ممنون داداش....
ممنون بابت قیمت/
ان شا الله به مدیر موبایل..کمال عزیز میگم.. این تاپیک رو مهم کنه... البته به شرط اینکه دوستانی که این گوشی رو دارن سر بزن... و مشکلات بچه ها رو حل کنن...
یا علی داداش
gsm جان شما خودت استادی . انشا االله با کمک شما مشکلات دوستان حل میشهنقل قول:
یا علی مدد