سلام کیس green2005 با پاور580wنقل قول:
Printable View
سلام کیس green2005 با پاور580wنقل قول:
مي دونم اينجا تاپيك پاور و اينجا جاش نيس ولي dvd-rom و dvd-writer رو liteon نگير من تو اين زمينه بشدت حرفه اي ام .sony بگير كه اگه احيانا dvd هات خش گرفت بتوني يه خاكي بسرت كني.نقل قول:
اين همون كيس هست كه فرمودين ؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره مشکیش قشنگ تره
البته این کیس تو ایران فقط از شرکت گرین هست و تقریبا همین شکل هست بجز اون قسمت شیشه که در کناره های کیس هست.نقل قول:
اين همون كيس هست كه فرمودين ؟؟
كيسي پيدا ميشه كه اصلا داخلش خاك نگيره ؟؟
سالام من دنبال کیسی میگردم تمام شیشه و زیبا اگه هست بهم معرف کنید و قیمتش هم برام بگید
بله ، اکثر کیسهای گرون قیمت دارای این ویژگی هستند(در ایران موجود نیست)نقل قول:
كيسي پيدا ميشه كه اصلا داخلش خاك نگيره ؟؟
تمام شیشه ای که اصلا تو کشور موجود نیست.نقل قول:
سالام من دنبال کیسی میگردم تمام شیشه و زیبا اگه هست بهم معرف کنید و قیمتش هم برام بگید
ولی برین قول تبلیغات زده که نماینده کیسهای Nzxt هست و قراره این کیسها رو وارد کنه.
Nzxt یکی از تولید کننده های طراز اول و درجه یک در دنیا محسوب میشود و کیسهایی بسیار زیبا تولید میکند.
کیس سایلنت استورمو تو پاساژ رضا زده 68 تومن...گرون نیست؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنتا فن داخلش داره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا خسته شدم..ت. پاسژ رضا و پایتخت میگن گرین اشغاله نمیدونم چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن سیلور استون بردار!!! خوبه مارکش من نمیدونم خودم
برای این سیستم
e6750
8800 gts 512
320 gb hitachi
asus p5k/e
ram 2*1 corsair cl4
dvd writer
cd writer
modem
در اینده دو گیگ دیگه اضافه میشه
خودم میخواستم پاور 580 گرین بردارم یارو هی گفت اشغاله و بده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت پاور 480 real سیلور استون بردار
پاورش خوبه؟؟؟ کم نیست
اگه شما هم با گرین موافق نیستید یه پاور دیگه بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]