اره.بچه گیلانم. اعزامم از گیل. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اره.بچه گیلانم. اعزامم از گیل. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیزی که 01 و 02 افتادن
یکم اسفند که دارید میاید هیچی با خودتون نیارید چون برتون میگردونن خونه بعد از دادن وسایل
در مورد بشقاب هم به نظرم با خودتون بشقاب ملامین بیارید مشکلی نداره
لیوان شیشه ای هم با خودتون نیارید چون امکان شکستنش هست
پوتین هایی که بهتون میدن اندازه است و اگه خوب واکس بزنید و کفه ی خوب بندازید پاتونو اذیت نمیکنه انشالله
حتما با خودتون شامپو و مسواک و صابون بیارید چون اینجا هرچی بهتون میدن تاریخ مصرفش گذشته
دوستانی که با خودشون کتاب متاب میارن بار اضافه نیارن با خودشون چون اصلا حس خوندنش نخواهد بود
با خودتون صد درصد یه رو انداز و یا پتو مسافرتی بیارید که مجبور نشید هر شب آنکارد تختتون رو بهم بزنید و فرداش دوباره درست کنید چون مصیبته
حتما حتما حتما با خودتون قاشق بیارید
حتما حتما حتما قبل از اومدن واسه خودتون دفترچه مرخصی بخرید
باز اگه چیزی یادم اومد براتون میذارم
با سلام .... دوستانی که پدافند سمنان افتادن هر سوالی داشتن بپرسن تا جواب بدم......
چه عجب بلاخره یکی اینجا اسم سمنان رو آورد.نقل قول:
آقا هر توصیه ای که به نظرت می رسه بگو خدا خیرت بده.
یعنی اول اسفند هیچی نیارم؟ نه ساک و نه وسیله ی دیگه ای؟ شماآموزشی 02 بودین؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
منم نيرو دريايي سيرجان افتادم :(
اطلاعات زيادي ندارم
از رشت هستم
سروش از رشتی؟
آره. 02 افتادی؟نقل قول:
اره 02 افتادم. بچه انزلی ام. لیسانس مدیریتمو از رشت گرفتم
از رشت اعزامم
ایمیلت چک کن:n06:نقل قول:
سلام من 01 افتادم از تهران هستم(غرب تهران)نقل قول:
میشه راهنمایی کنید دفترچه مرخصی رو از کجا بخرم؟
اموزش نیرو زمینی از ژ3 استفاده میکنن یا کلاشینکف؟
دوستای گلم یه سوال برام پیش اومده نمیدونم جوابشو خدایی،راهنماییم کنین
۲ ماه پیش که برگ سبزم اومد یه آشنایی ما پیدا کردیم که گفت دوتا کپی از برگ سبزت بگیر برام بیار دیگه کاریت نباشه،ماهم گوش کردیم،این بنده خدا آشنای ما خودش یه دوست کله گنده داشت که اصلا من نمیدونم کی هست،حالا قرار بود نیرو هوایی سپاه برا من پذیرش بگیره که مثلا آموزشی بیوفتم اردکان بعدشم مثلا پادگان فتح کرج
وقتی برگ سفیدم اومد افتادم نیرو زمینی سپاه (شهید هاشمی نژاد نیشابور)
حالا سوال من اینه که اصلا این افتادن من ربطی به اون بنده خدا داره یا نه؟؟
از کجا میتونم متوجه شم که اصلا برا من پذیرش گرفته یا نه،یا کلا همینجوری افتادم اونجا،در ضمن ۶ ماه اضافه خدمت دارم،لیسانس مکانیکم هستم
ممنون میشم جواب بدین
البته کلا برام مهم نیستا که کجا بیوفتم واین حرفا فقط یه کوچولو این اشنامون منت به سر ما میذاره که من کارتو درست کردم و ازینجور حرفاا
نه مطمین باش ربطی به اشنات نداشته چون اگه قرار باشه پایگاه فتح خدمت کنی حتما باید اموزشی رو اردکان میرفتی و الان احتمالش که بعد از اموزشی فتح باشی صفر درصدهنقل قول:
ارتش اره سپاه نهنقل قول:
آره داداش اینی که شما گفتیو میدونم که دیگه فتح نمیوفتمنقل قول:
میگم شاید اون کله گندهه تو نیرو زمینی برش داشته،این آشنای ما گفته بود هر جا دوس داری بگو برات ردیف میکنم
میتونم بعد آموزشی بفهمم پذیرش شده بودم از جایی یا نه؟
برو بچ من توی شرایط سخت تصمیم گیری قرار گرفتم!
چند روز بیشتر به اعزامم ( 1 اسفند ) نمونده و امروز به صورت اتفاقی برای بیماری دیگه ای رفته بودم دکتر فهمیدم لرزش دریچه قلب دارم و طبقه گفته دکتر ظاهرا معاف دائم میشم!! :n04:
فقط نمیدونم از اونجایی که ایشون پزشک متخصص قلب هستن نه پزشک نیروهای مسلح احتمال معاف شدنم چقدره!
الان موندم، قبل از اعزام درخواست معافیت پزشکی بدم یا نه، میترسم در حد معافیت دائم نباشه و بیخودی اعزامم عقب بیوفته و از اون طرف هم با قانون احتمالی 24 ماه خدمت سال دیگه برم خدمت!
توی آموزش بخوام درخواست بدم، میترسم رفت و آمدم به کمیسیون پزشکی و ... زیاد شه، غیبت بخورم و تجدید دوره شم.
غیبت به واسطه پیگیری معافیت پزشکی در آموزشی چطوریه؟؟ غیبت خدمتی ( یعنی اضافه خدمت ) زده میشه؟ یا تجدید دوره میشم ( تجدید دوره یعنی دو ماه خدمت اضافه یا جزو خدمت حساب میشه ) ؟؟ با چقدر غیبت تجدید دوره میشم؟؟
تو این چند روز بیفت دنبالش اگه مطمئن شدی که معاف میشی اقدام کننقل قول:
ولی اگه مطمئن نبودی و از لحاظ بدنی خیلی مشکلی نداری، بذار بعد از آموزشی برو دنبالش
من بودم این کارو می کردم چون ریسکش یکم بالاست بیفتی سال بعد خیلی ستمه
بعد از آموزشی یعنی مشکل غیبت و اینا پیش نمیاد؟؟نقل قول:
یه مشکلیم که هست واقعا نمدونم چطور میشه مطمئن شد که معاف میشم یا نه! این راه مطمئن شدن رو اگه کسی میدونه بگه
نقل قول:
مرز غربی گروهک پژاک با بچه های مرزبانی فوتبال بازی میکنن؟! :n02:
قدرشو بدون که جای خوبیه اگه گردان 1 یا 2 باشین بهتره از گردان 3 و 4 هستنقل قول:
05 گرمان پادگان شهید گنجوی نبود؟! :n06: 09376335226
سلام. داداش عرفان مگه بوفه پادگان دفترچه مرخصی نداره؟نقل قول:
پوتینایی که میدن همونجا سایز خودمونو میدن یا با بقیه باید چنج کنیم؟ مارک پوتینا چیه؟ نرمن؟
بهم گفتن پوتین بهمن بخر نرمه که راحت باشی..
سلامنقل قول:
من افتادم پدافند امیدیه ولی ظاهرن واسه لیسانس اصلا نیرو نمیگیرن و میفرستن سمنان (دوره های قبل اینطور بوده ) . چه جور جاییه ؟ هر اطلاعاتی ازش داری و میدونی به درد میخوره بگو دمت گرم
برای بار آخر می پرسم
جواد نیا قزوین
کسی نیست؟
سربازها رفتن گل بچینن:n02:نقل قول:
سلام دوستان..من چند روز دیگه اعزامم 02 پرندک...با این اوصاف که دوستان میگن همون روز برمیگردی راه داره موهامو نزنم اخه شبش تولد دعوتمنقل قول:
سلام دوستان ..من چند روز دیگه اعزامم 02 پرندک..با این اوصاف که دوستان میگن همون روز میای خونه راه داره موهامو نزنم..اخه شبش تولد دعوتم:n05:
ما که نمیزنیم به توصیه دوستان :دینقل قول:
آقا کسایی که تو 02 آموزشی رفتن یا کلا ارتش ، کسایی که معاف از رزم بودن علامت یا نشون خاصی میدن بهشون؟ از چیا معاف میشدن تو آموزشی؟
کارت تلفن از کجا بخریم؟!!!!!!
من چندجا سر زدم گفتن دیگه از این کارت ها تو ایران تولید نمیشه، اصلا دنبالش نگرد! پس چجوری باید از اونجا زنگ بزنیم؟
مگه میشه!!نقل قول:
بگرد پیدا میشه . بیشتر این دکه روزنامه فروشی ها دارن.
خب مدت سربازی هم سال دیگه افزایش پیدا نمیکنه:n01: الان شبکه خبر اعلام کرد
شوخی نکن سروش!!!!نقل قول:
جون من راست میگی؟ دقیقا چی گفت؟؟؟
در کل خوش خبر باشی جووون :n16::n16::n16:
اوایل همین ماه هم اعلام کرده بودن احتمال داره که خدمت سربازی اضافه نشه.نقل قول:
کلا هرچی نیرو لازم داشتن گرفتن دیگه :n10:، اصلا شاید سال دیگه کم هم بشه :n08:
البته من هنوز با گوش خودم نشنیدم ، نکنه جو دادی:n05:
ار چند تاشون پرسیدم. گفتم شاید جای خاصی بفروشه. اینطور که معلومه باید بگردم پیدا کنم:24:نقل قول:
تایید میشه سال اینده هم با قانون 91 هست ....نقل قول:
tapatalk
نه بابا، جوّم کجا بوده:n02: فکر کنم میخوان کسر خدمتهارو حذف کنن:n27:نقل قول:
ایول همه دوستاان بیان وسط:8::n16::n20:
شانس نداریم که:n01: همین داریم میریم سربازی داره قحطی میاد:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شوخی نکن سروش!!!!
جون من راست میگی؟ دقیقا چی گفت؟؟؟
در کل خوش خبر باشی جووون :n16::n16::n16: