512 واسه من سرعت روز و شب یکیه ! 290 ولی بعضی اوقاتم کم میشهنقل قول:
البته مثل اینکه تو مناطق مختلف سرعتا هم فرق داره ! ( منطقه 2 هستم )
Printable View
512 واسه من سرعت روز و شب یکیه ! 290 ولی بعضی اوقاتم کم میشهنقل قول:
البته مثل اینکه تو مناطق مختلف سرعتا هم فرق داره ! ( منطقه 2 هستم )
دوستان من دارم از پارس انلاین جمع میکنم به نظرتون از کدوم شرکت اینترنت بگیرم ؟ سرعت برام خیلی مهمه پیش شماره 776 مرکز محبی هستم. الان اینترنت 1mb دارم سرعت دانلودم به زور به 60 kb/s میرسه .خواهش میکنم اگر میتونین راهنمایی کنین
مخابرات محدودیت دانلود برای یوزرهای پر مصرف قرار داده
بدین شکل که هر شب مودم بعد از استفاده از مقدار مشخصی از حجم دیسکانکت می شود
واین مقدار حجم هر شب کمتر و کمتر و دیسکانکت بیشتر می شود
فعلاً مال من که اینجوری
یعنی چی ؟؟؟نقل قول:
من قبلا هر شب میزدم دانلود و چنین مشکلی نبود و چون تابستونه معمولا تا صبح بیدارم و شاهد دانلود شدن هستم و مشکلی نداره
البته الان یه مدت هست که دانلود زیاد ندارم که تا صبح طول بکشه
شنیده بودم سرعت دانلود رو محدود میکنن ولی اینی رو که میگید رو تا به حال از کسی نشنیدم
....................................
سلام سه روزه اینترنتم همش قطع و وصل میشه و چراغ قرمز مودم روشن و خاموش میشه.
رشت مرکز5 - پارس آنلاین
کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟
کسی که محدود داره نباید همچین کاری باهاش بکنن چون از اون طرف سرویس نامحدود درست و حسابی ندارن. مثلا هر شب چند گیگ منظورته ؟نقل قول:
اصلا با این سرعتایی که اینا می دن مگه چقدر می شه دانلود کرد؟؟؟؟؟نقل قول:
شاتل 128 نامحدود ماهی 28 تومننقل قول:
من دانلود هام زیاده و هر شب دانلود دارم اول بعد از3 گیگ دیسکانکت شد بعد 2 گیگ 1 گیک 512 مگ 256 مگ و سپس 96 مگ
این 96 مگ را تو 6 دقیقه دانلود می کنم که بعد از 6 دقیقه مدام دیسکانکت می شدم و مودم دوباره با یه آی پی دیگه بعد از یک دقیقه کانکت می شد
جالب اینه که قسمت پشتیبانی هم از این موضوع بی اطلاع بود
فعلاً دو شب استراحت دادم به سیستم ببینم چی میشه
بچه ها از دیشب تو سایت مخابرات گیلان سرویس ADSL-v5-256-U دوباره اضافه شده
این همونی که کاربرای اندیشه داشتن و منم جزوشون بودم و ماه اول با همین استفاده کردیم
قیمت 26500 همون قیمت سابق اندیشه که با مالیات و عوارض میشه 28600
سرعت بین 60 تا 75 میرفت یعنی یکم بیشتر از 512
ارسال هم بین 40 تا 45
کسی اینو تمدید کرده ؟ همونه
اگه همون سرعته که مام سریع بگیریم
زنگ زدم خودشونم اطلاعی نداشتن گفتن تازه اضافه شده میترسم دوباره حذف کنن
این به صرفه ترین و بهترین اینترنتی که میتونین تو ایران پیدا کنین
با 28 تومن من ماه اول راحت 120 گیگ دانلود کردم ، بدون افت سرعت
کسی گرفته آمار بده میترسم بگیرم بره تو پاچم همون 256 خودشون باشه
این همون 256 نامحدود اندیشست ؟ منم قبل اینکه آشنای اول اعلام موجودیت کنه از اندیشه همینو داشتم . اول سرعت تا 70 بود بعدش (سه ماه آخر) شد 30 که اندیشه می گفت کار مخابراته که سرعت رو آورده پاییننقل قول:
---------------------
الان زنگ زدم 2020 از اپراتور در مورد سقف دانلود برای محدود ها پرسیدم ، از سبک انکارش معلوم بود که داره دروغ میگه.:n02:
خیلی خوب اومدی:n08:نقل قول:
آره این همونه
من چند بار زنگ زدم آخرین جوابی که بم دادن این بوده که داریم سایت رو آپدیت میکنیم و این پنل و اون اینترانت ها که ته لیسته رو نگیرید
بش میگم آخه چه آپدیتی که 2 ماهه هنوز داره انجام میشه ، اینترانت ها 2 ماهه اضافه شده یه سرویس 1 ماهش هم از ماه پیش اضافه شده
گفتن نگیر داره آپ میشه ما برنامه ای واسه نامحدود نداریم و اینو حذف میکنن
ولی من بادمه اون شبی که نامحدود اندیشم تموم شد و مجبور شدم بیام رو نامحدود مخابرات اگه قبل تموم شدن تمدید میکردم الان هنوز همون سرعت و کیفیت رو داشتم
به هر حال من تجربه من تو این 7/8 سالی که adsl دارم میگه ، همشهریان گاگولمون در بخش پشتیبانی های استانی 2 زار بارشون نیست از پارس وی بگیر تا اندیشه و مخابرات ، به جای راهنمایی به فکر جیب خودشونن و هرچی به نفع هست رو میگن انجام بدیم
من میخوام ریسکشو به جون بخرم یا اینترنتم میشه همون نت سابق با سرعت 2.5 برابر اینی که الان هست یا نابود میشه مجبور میشم برگردم رو همون 256 نامحدود در پیتی و 45 تومن میره تو پاچم
نقل قول:
45 تومن ؟ این که 256 داره 16 تومن . همون یک به 10 سابق با پینگ فجیع و سرعت 10 کیلوبایت.نقل قول:
بنده خدا میخواد شبی 4 و نیم گیگ دانلود کنه شاتل محدودیت دانلود داره بعد از 20 گیگ دانلود کردن سرعتش نصف میشه !!!!نقل قول:
البته ناگفته نمونه خود شاتل رو سایتش زده واسه سرویس های زیر 1/2 مگ شبانه میتونن 3/4 گیگ در کل ماه دانلود کنن و واسه سرویس های 6/8 مگ زده 5/6 گیگ
ولی عملا چندین برابر این رو باز گذاشته ، این یعنی هر موقع بخواد و تو هر منظقه که یوزرا بیشتر باشه و محدودست پهنای باند داشته باشه میتونه محدودیت ها رو بیشتر کنه
در کل اینترنتی که شبانه هم محدود کنه واقعا جای تاسف داره ، تقریبا تمام سرویس دهنده ها رو امتحان کردم ولی هرگز حاضر نشدم برم سمت شاتل ، ملتو چی فرض کرده اگه رایگانه و داری به این شروط میفروشی دیگه چرا نسیه میدی
نقل قول:
دقیقا یکی از بزرگترین دروغ های شاتل همینه که داره سرویس نامحدودی میفروشه که نامحدود نیست و اتفاقا گرون تر از شرکت های دیگه هم هستنقل قول:
اینترنت مخابرات لاهیجان قطع شده زنگ هم میزنی 2020 بوق خرابی میزنه :n13: :n08:خوبه که دوتا اینترنت دارم
تو این چند روزی که سرویسم وصل شده (512 2گیگ) تو ساعت رایگان شبی نهایت میشه تا 1 گیگ دانلود کرد متاسفانه حجم دزدی هم داشته من یه فایل 1.3 گیگی رو از ساعت یک گذاشتم برای دانلود ساعت 7 که از یک گیگ رد شده باید 300 مگابایت کم میکرد ولی 500 مگابایت کم کرده.واقعا اینا شاه دزدن.:n14:
مخابرات ؟؟؟نقل قول:
تو ساعت رایگان شبی نهایت میشه تا 1 گیگ دانلود کرد متاسفانه حجم دزدی هم داشته من یه فایل 1.3 گیگی رو از ساعت یک گذاشتم برای دانلود ساعت 7 که از یک گیگ رد شده باید 300 مگابایت کم میکرد ولی 500 مگابایت کم کرده.واقعا اینا شاه دزدن.:n14:
قبلا برای من این پیش اومده بود ، وقتی که اینترنت مخابرات دست ضحاکی یا ضحاکیش ( درستش نمیدونم چیه :n02: ) بود
دقیقا شبی 1 گیگ دانلود میکردم ، یه بار ساعت کامپیوتر تغییر کرده بود و خودم نفهمیده بودم ، ساعت 7.30 بیدار شدم دیدم کامپیوتر روشنه و داره دانلود میکنه ( بازه ی زایگان تا 7 صبح بود )
دانلود رو قطع کردم و دیدم از فیلم 1.7 گیگ دانلود شده ، بعد از حجمم حدودا 800 مگ کم شده بود
یعنی از ساعت 2 تا 7 صبح ( تو بازه ی رایگان ) 900 مگ دانلود شده بود و تو نیم ساعت ( از 7 تا 7.30 ) 800 مگ !!!!!!!!!!!! :n23:
الان که دیگه جمع شد راحت شدیم ، این آشنای اول خیلی بهتره
خب مال ما هم همین آشنای آخره:n08::n08:نقل قول:
این آشنای آخر :n02: تا حالا برام بد نبوده ، البته عالی هم نیستنقل قول:
ولی در مقایشه با شرکتهای قبلی این خیلی بهتره
خب آشنای اول همون مخابراته دیگه !!!!نقل قول:
سلام از دیروز تا حالا پرتال ورود به حساب کاربری کار نمیکنه دفعه اول
گفت داره تعمیرات میشه ولی الان کلا ارور میده مال شماهم نمیره تو حساب کاربریتون؟
نقل قول:
پارس آنلاین یکی از آشنا ها همین 2 مگ رو داره، می گفت سرعتش تا 600 هست معمولا!!
منم می خواستم بگیرم اما با حرف های شما یکم به شک افتادم
ممکنه به خاطر منطفه باشه؟؟
دوستانی که رشت هستن و پارس دارن، چطوره اوضاع؟؟
دامون که هیچی اصلا، واگذار شده به اندیشه و دیگه خودتون می دونین شرکتی که واگذار شده باشه اوضاعش چطوره، 512 محدود سرعتش به زور تا 120 میره!!
قبلا همین شرکت 128 محدودش این سرعت رو داشت!:n23:
والله ما هم همینو میگیم اینا فقط پالونش رو عوض کردن:n02:نقل قول:
مال من همون دیروز نمیرفت که چند ساعت بعدش درست شد و میره الاننقل قول:
:n06:مال من همون دیروز نمیرفت که چند ساعت بعدش درست شد و میره الاننقل قول:
آشنای اول بدتره دوست عزیز
من که نامحدود دارم و واسم فرقی نمیکنه ولی یه عکس قبلا گذاشتم که تو بهترین حال سرویس 256 نامحدود تو 15 ساعتی که دانلود کرم میتونست 1.5 گیگ دانلود کنه تازه اگه قطعی کندی نداشت و دانلود رو قعط نمیکردم در صورتی که من فقز 3/4 ساعت داشتم وب گردی میگردم و بعد دیدم تو اون 15 ساعت 2 گیگ حجم استفاده شده زده که اصلا با این سرعت امکانش وجود نداره تو 20/30 صفحه قبل عکسش رو قرار داده بودم خیلی از دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن ولی خوب مدرکی نبود که ثابتش کنه ، البته نه اینکه بقیه سرویس دهنده ها چنین کاری نمیکنن ها ولی مخابرات چون تازه کاره تو دزدی مبتدی عمل میکنه
نقل قول:
متاسفانه وضعیت اینترنت گیلان وخیم ترین در نوع خودش بین استان های پرجمعیت و کاربر اینترنتی بالاست
همین اندیشه که این همه فحش و بدبختی میکشیم ازش یک غول بی شاخ و دم شده تو اینترنت گیلان و حذه هم نمیشه
ما 11 تا شرکت اینترنتی + مخابرات داریم
2 تاش لایزرز و کارار ایمین سالهاست پروانشون لغو شده البته لایزر به صورت محدود در تهران سرویس میده فقز adsl نه سروی دیگه ای
از 10 شرکت دیگه داتک هنوز در گیلان راه اندازی نشده جز یک شماره در انزلی که عملا کارایی خاصی نداره
3 شرکت آسیاتک ، صبانت و های وب (نوین نت سابق) به صورت محدود در بعضی مناطق مرکزی راه اندازی شدند طی 1/2 سال اخیر و یوزر چندانی ندارن
میمونه 6 تا شرکت فعال
پارس انلاین و شاتل و مخابرات سه شرکتی که تبلیغات فراوانی دارند و رقابت شدید در همه استان ها
و سه شرکت دیگه اندیشه (نمایندگی عصر اتقال داده ها) ، البرز (نمایندگی فن آوا) ، دامون نت (نمایندگی پیشگامان)
هر سه این شرکت ها مال اندیشست !!
یعنی نصف کاربرای گیلان زیر نظر اندیشه کار میکنن
این اندیشه و صاحبانش که ثروتمندترن افراد گیلان هستند تبدیل به غولی شدند که از اینترنت گیلان حذف نمیشن
قبل اینه فناوری adsl بیاد و دایل آپ بود دو شرکت البرز و شکوه سامانه خزر قیمت ها رو به شکل محسوسی شکستند و به 1 ماه نکشید اندیشه اینا رو خرید ، شرکت های دیگه ای مثل پیام نت و ... هم بودند ، نمیدونم کاربرای قدیمی دایل آپ یادشون هست یا نه یه سمانی به پشتیبانی که زنگ میزدید شماره اندیشه رو میدادن ، تا این که isp ها دورشون تموم شد و dsl اومد جاش
الان هم اندیشه بعد از دزدیدن یوزرهاش توسط مخابرات ظرف یک هفته دامون نت رو هم خرید ، شرکت تازه تاسیسی که تبلیغات و سرعت های به نسبت خوبی ارائه داد البته ماه های اول و به سرعت قیمت هاش رفت بالا
الان فقط یه نمایندگی در لاهیجان داره و مابقی شهر ها رو اندیشه خریده
در کل که مشکل اینتنت ما با همین مافیای اندیشت ، والا شهرها و استان های دیگه اینقدر دقدقه ندارن ، اینجا 3 هفته طول میکشه تا سرویس رو جمع و شرکت دیگه ای بهت بده که اونم عملا از قبلی بدتره
پارس آنلاین تو تمام مناطق مشکل داره همین منظقه 7 الان 1 ساله میگه مشکل کمبود پهنای باند داریم خوب چرا اضافه نمیشه ؟ چون واسه هر منطقه مقدار مشخصی تخصیص داده شده حالا اون منطقه 10 تا یوزر داشته باشه یا 1000 تا فرقی نمیکنه شرکت از بالا دستور میگیره و به جزییات توجه نمیشه ، وقتی یوزر زیاده چرا رو سایتون میزنید تا 9 مگ افزایش سرعت رایگان در صورتی که همون سرعت خریداری شده رو نمیتونید تامین کنید ، فقط تبلیغات دورغ
یا شاتل که به دلایل مختلف کاربر رو محدود میکنه و تو هر منظقه یه سیاست داره
مخابرات و حجم دزدی و مجبوبر کردن یوزرها به گرفتن سرویسی از خودشون ، چرا چون وقتی دولت فروشندست دست شرک های خصوصی رو میبنده تا یوزر بیاد سمت خودش واسه چی انبارش رو بده شرت دیگه توش جنس ذخیره کنه
اندیشه هم که هر وقت این مشکلا پیش میاد سرعت میبره بالا ، کل بیلبوردهای شهر رو میخره ، ابلیغات روی تبلیغات ، عملا فقز تا مدت محدود تا یوزر رو جذب کنه و بعد عذاب شروع میشه
مشکلات اینترنت گیلان با این وضعیت تمومی نداره تا جای کار به شرکت های جدید داده نشه و محدودشون نکنن نمیتونن بیان تو میدون و خودی نشون بدن
دوستانی که مخابرات دارن
با کدوم سرعت، نا محدود گرفتید تا حالا و سرعت برای دانلود چطوره؟ برای باز کردن صفحات وب چطوره؟
منظورم اینه که من اگه دانلود آنچنانی نداشته باشم ولی روزانه صفحات وب زیادی رو باز کنم (سایت ایرانی و خارجی ) زیاد باشه و اینترنت نا محدود بگیرم سرعتش اذیت می کنه؟
سرعت لود صفحات هم پایینه؟
اگر دانلود داشته باشم چی؟ سرعت نامحدودا چطوره؟
بچه ها دیشم افتاد اینترنت انلاینم قطع شده اگه کسی میفروشه شهر رشت پی ام بده
وقتی اینترنت 5 میلیاردی را 5 هزار میلیارد میفروشند!علیرضا خراسانی در مطلبی در خبر آنلاین نوشت :
وزیر محترم ارتباطات با حضور در برنامه ای بنام پایش گزارش مرکز پژوهش های مجلس درباره گران فروشی اینترنت در ایران را اشتباه خواند و چنین گفت:
{گزارش تحقیقات مرکز پژوهش های مجلس درباره گران فروشی اینترنت در ایران هم می تواند اشتباه باشد. در حال حاضر یک گیگابیت بر ثانیه ای که به مردم واگذار می شود 3600 تومان است که وقتی ضربدر 150 تومان کنید می شود 540 هزار تومان ولی شما گفتید 232 میلیون تومان که این اصلاً درست نیست. حتماً باید با رقابتی که به وجود می آوریم تعرفه هایی که اینترنت به مردم واگذار می شود کاهش پیدا می کند.}
این جمله را چند بار خواندم و از مبنای گنگ محاسبات رقم منطقی را به عنوان خروجی ندیدم.(امیدوارم خبرنگار خبر را درست پیاده نکرده باشد و یا برنامه غیرتخصصی مانند پایش مثل همیشه هوچی گری رقمی کرده باشد!)
اما یک نکته خطاب به دکتر واعظی که می تواند راهگشای ایشان برای استفاده از عدد و رقم باشد:
محمود خسروی معاون وزیر ارتباطات گفت:
هزینه اجاره یک لینک 10 گیگابیتی برای مدت یک سال، هم اکنون ۱۳۰ هزار یورو می شود.
کار به حواشی نداریم که در این سال ها این ارز با یورو آزاد (یک یورو4200 تومان فعلی) پرداخت شده یا دولتی؟ و اینکه وقتی بیشتر بخرید تخفیف می گیرید و اگر بهجای یک سال چند سال بخرید تخفیف 30 درصدی میگیرید و ...
Info زیرساخت می گوید برای 10 گیگابیت سالانه 130 هزار یورو می دهد و کل پهنای باند اینترنت مملکت را شما حساب کنید 100 گیگابیت بر ثانیه. حالا وقتی با یورو 4200 تومانی (در بدترین حالت) 10 گیگ سالیانه 546,000,000 تومان پرداخت می کنیم بنابراین این رقم ضربدر 10 که بشود معادل 5,460,000,000 تومان می شود یعنی 5 میلیارد و نیم !
(حتی اگر ادعا کنند که 200 گیگ داریم اعداد ضربدر دو می شوندو فرقی در کل ماجرا نمی کند)
آقایان در بوق و کرنا می کنند که دست کم 40 میلیون کاربر فعال اینترنت داریم.(موبایل و ADSl و ...)
Info اگر این 40 میلیون کاربر ماهانه به طور متوسط هرکدام فقط 10 هزار تومان (دقت بفرمایید 10 هزار تومان) هزینه اینترنت بدهند می شود ماهیانه 400 میلیارد تومان (400,000,000,000) و در یک سال می شود 4,800,000,000,000 تومان یعنی حدود 5 هزار میلیارد تومان!
آقای وزیر در این مملکت شما اینترنت را 5 میلیارد تومان می خرید و مصرف کننده نهایی سالانه حدود 5 هزار میلیارد تومان بابت آن هزینه می کند، البته من اسم آن را اینترنت نمی گذارم، به آن باد هوا می گویم که اشتراک 1 خط را بین 8 نفر تقسیم می کنند (با مصوبه سازمان مقررات) و با به رسمیت درآوردن کم فروشی (ویل للمطففین) اینترنت و امنیتی کردن آن و تبدیل شبانه آن به اینترانت، زیرساخت توسعه کشور را منبع درآمد اینترنت فروشان (هوا فروشان) کرده اید که وقتی 2 ساعت پشت خط پاسخگویی می مانید باکمال بی ادبی بعد از سرقت از جیب شما برای پشت خط ماندن، می گویند همین که هست! می خواهید بخواهید نمی خواهید هم نخواهید!
منبع: خبرگذاری تابناک
من انزلیمنقل قول:
خبر دارم از از دوست دیگم در انزلی سرعتش مثل منه
شهر های دیگه رو نمی دونم
این آقای خراسانی خودش هم کلا تو باغ نیست.نقل قول:
یا واقعا از موضوع پرته یا خودش رو زده به کوچه ...
امروز یک ساعت دیرتر بلند شدم و مودمو به جای ساعت 7 ساعت 8 خاموش کردم
1 گیگ و 700 مگ از حجمم پریده در حالی که دانلود من ساعت 6 صبح تموم شده بود. زنگ زدم آشنای اول به هیچ وجه زیر بار نمیرن که حجم بنده رو بالا کشیدن. دزدی که شاخ و دم نداره که .
:n21:
سلام دوستان
الان اندیشه 256 نامحدود دارم. سرعت دانلود = 40-50
تو رشت ISP بهتری واسه نامحدود هست؟
تو رنج قیمت 30-40 تومان
اگه خیلی اهل دانلود نیستی شاتل...نقل قول:
مگه سرعتتون چقدره که تو یه ساعت 1 و 700 کم شده؟نقل قول:
دوستان ساده نباشید و محدود نخرید!! شما محدود میگیری که شبا دانلود بزاری؟ مگه شبی چقدر میتونی دانلود کنی؟ نامحدود بگیر از صبح تا شب بزار دانلود 2 برابر محدود میتونی دانلود کنی. نگرانی تموم شدن حجم هم نداری. هر چقدر هم بخوای وبگردی میکنی!