سلام ... از کجا میشه فهمید ویندوزمون اورجیناله یا نه ؟؟!! یکی بهم گفت کانکت بشی به اینترنت اگه نباشه خودش میگه
ولی خبری نشد :20:
Printable View
سلام ... از کجا میشه فهمید ویندوزمون اورجیناله یا نه ؟؟!! یکی بهم گفت کانکت بشی به اینترنت اگه نباشه خودش میگه
ولی خبری نشد :20:
آقا یه سوال پایه که جواب سریع رو می طلبه
من به طور رسمی از ویستا استفاده نکردم.حالا میخوام از ایکس پی به ویستا ارتقاء پیدا کنم
آیا در شناخت سخت افزارام توسط ویستا ، مشکلی پیش خواهد آمد؟
مشکل احتمالی چی میتونه باشه؟
من سیستمم حول و هوش سال 2004 یا 2005 هستش یعنی از نظر قدمتش گفتم
سلام حامد جان،
باید بگم که از نظر تاریخ تولید سخت افزارهای کامپیوترت شاید (نه حتماً) نیاز به دریافت درایور مربوط به ویستا داشته باشی که اون ها رو می تونی از سایت کمپانی ای که مربوط به سخت افزارهای مختلف کامپیوترت هست دانلودشون کنی و بعد با خیال راحت ویستا رو نصب کنی...
حالا چرا می خوای ویستا رو نصب کنی؟ الان که 7 اومده خیلی ها هم میگن بهتر از ویستا و حتی ایکس پی هستش. من خودم اگر ویستا رو لازم نداشتم 7 نصب می کردم، الان به دلایلی نمی تونم از ویستا دل بکنم!!! من توصیه می کنم اگه دلیل خاصی نداری برو 7 نصب کن.
سلام متقابلنقل قول:
سلام حامد جان،
باید بگم که از نظر تاریخ تولید سخت افزارهای کامپیوترت شاید (نه حتماً) نیاز به دریافت درایور مربوط به ویستا داشته باشی که اون ها رو می تونی از سایت کمپانی ای که مربوط به سخت افزارهای مختلف کامپیوترت هست دانلودشون کنی و بعد با خیال راحت ویستا رو نصب کنی...
حالا چرا می خوای ویستا رو نصب کنی؟ الان که 7 اومده خیلی ها هم میگن بهتر از ویستا و حتی ایکس پی هستش. من خودم اگر ویستا رو لازم نداشتم 7 نصب می کردم، الان به دلایلی نمی تونم از ویستا دل بکنم!!! من توصیه می کنم اگه دلیل خاصی نداری برو 7 نصب کن.
والا اگه كلاهمونو درست بذاريم و قضاوت كنيم ، سيستمي كه برا ويستا نياز به آپديت داره، چطور ميخواد تو 7 دووم بياره؟.البته قبلا هر دوتاشو نصب كردم(همزمان نه).تو ويستا به زحمت تونستم كارت صوتيمو نصب كنم، تو 7 هم نه كارت صوتي رو شناخت نه كارت گرافيكو
حالا كه نسخه نهايي هردوتاشو داشتم ، اين سوالاتو از خدمتتون پرسيدم
ممنون
نقل قول:
حالا چرا می خوای ویستا رو نصب کنی؟
نقل قول:
ارتقاء
سلام دوستان من با اجازتون رفتم پيش نمايندگي زيگورات كه لپ تاپم رو چك كنه گفت ويندوزش مشكل داره گفتن ويندوز رو عوض بكنيم 30000تومان ميگيريم :41:منم ندادم خودم ميخوام عوض كنم يادم رفت لپتاپم دل مدل استوديو 1555 هستش ميخواستم جايي آموزش نحوه نصب روسراغ ندارين؟اگه كمكم كنين تا بتونم به درستي نصب كنم
چه ویندوزی میخوای نصب کنی؟نقل قول:
هر چی خواستی توی فهرست زیر هست:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=355136
لینک زیر برای نصب xp هست:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
دوستان تسک منیجر توی ویستا کجاست ؟
سلام
میخواستم بدونم برای فهمیدن میزان حافظه RAM مجازی در ویستا به کجا باید برم.
متشکرم.
شما روی Toolbar راست کلیک کن و از توی لیست روی task manager کلیک کن تا باز بشه یا اینکه alt+ctrl+del رو بزن و بعد start task manager رو کلیک کن.نقل قول:
مرسی رفیق....