تشكر محمدجان فومش و عوض كردم درست شد اه لطف كني درباره همون توشيبا 3560 هم توضيح بدي ممنون ميشمنقل قول:
Printable View
تشكر محمدجان فومش و عوض كردم درست شد اه لطف كني درباره همون توشيبا 3560 هم توضيح بدي ممنون ميشمنقل قول:
یکی هم به داد ما برسه کسی راه حل مشکل چیه ؟:41:نقل قول:
[/COLOR]
بگرد دنبال درايورش اگه پيدا نكردي درايور هاي ويستا رو براش گير بيار. اگه نشد فكري ديگه ميكنيم برات(خرج داره!)[/QUOTE]
چقدر خرج داره؟؟؟؟
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
چقدر خرج داره؟ چقدر طول میکشه؟نقل قول:
شرمندتم داداش درمورد دستگاه هاي كپي تخصصي ندارم. برادر گرجي ممكنه بتونه كمكتون كنه.نقل قول:
حالا شما بگرد دنبال درايور!نقل قول:
راه هايي كه به ذهن من مي رسيد يكي نصب ويندوز مجازي ايكس پي بود(كه روش بيخودي هست:31:)
يكي هم اينكه يه پرينت سرور معمولي يا وايرلس بگيريد كه خرج داره!
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
حدود 100 درصد از تنظيمات هست. ممكنه قسمت بزرگنمايي روي دستگاه رو بيشتر از 100 كرده ايد و قسمتي از كاغذ توي چاپ نمياد.نقل قول:
تنظيمات روي دستگاه رو بررسي كنيد.
برادر گرجي كجايي به داد ما برسي! فتوكپي توشيبا 3560 دارم اذيت ميكنه وسط كاغذ رو كمي لا ميده مشكلش چيه؟ لطف كنين راهنماييم كنيننقل قول:
اين برادر گرجي كه من يكي نوكرشم! :40:
البته با اجازه بقيه اساتيد: محمد و ...
سلام دوستان.من نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه.اما به بزرگواریتون ببخشین
میخواستم بپرسم کدوم پرینترها کارتریج مشابه یا مشترک دارند؟مثلا hp1010 و 1018 و 1020 که 12a میخورن.....بقیه پرینترهایی که کارتریج مشترک دارند چیه؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام دوستان
پرينتر جوهر افشان c67 اپسون دارم با ان كه كارتيجهاش جوهر داره سه تاش رو ارور جوهر ميده لطف كنيد راهنماييم كنيد
سلام.من امروز یه پرینتر hp m1210 گرفتم روی صفحه نمایش supply memory error میده ولی درست کار میکنه .هر کاری میکنم بازم ارور میده .مشکل کجاست؟