رفقا چرا من تو قسمت گرافیک بازی گزینه بنچمارک ندارم؟
جای دیگه ایه یا همین قسمت باید باشه؟
Printable View
رفقا چرا من تو قسمت گرافیک بازی گزینه بنچمارک ندارم؟
جای دیگه ایه یا همین قسمت باید باشه؟
دوستان من ویندوز سرویس پک 3 گرفتم اما شماره سریالش همون شماره سریال یکی از ویندوزامه که سرویس پک 2 هست - حالا نصبشم که میکنم تو مشخصات سیستم مینویسه سرویس پک 3 اما نمیدونم چرا بازی اجرا نمیشه باهاش - میگم میشه پسورد ویندوزاتون رو بزارین من ببینم کدومشه ( البته سرویس پک 3 باشه ها ) .
راستی از کجا بفهمم که ویندوزم واقعا سرویس پک سه هست .؟
راست کلیک روی my computer
ارورت چیه؟
شاید از ویندوز نباشه
دوست عزیز من تقریبا 20 . 30 صحفه از قبل رو دیدم اما چیت برای پول پیدا نکردم ( شاید من کورم :5: ) لطفا اگه چیت برای پول داری شما یک باره دیگر بری من بذار ممنون میشمنقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما رفتیم یک اتو زدیم یارو خیلی سریش بود خلاصه 5 مرتبه :27::27::27::27: کارهای خفن کردیم یک 350 تایی پیاده شدیم بازم از ماشین پیاده نمیشد
آخر سر یک گلوله حرومش کردم دیدم اگر همین طوری پیش برم باید با ویلچر این ور اونور برم :31::31::31::31:
در مورد دستگاه های atm کسی میدونه قضیه اش چیه ؟؟؟؟
آیا میشه قبض موبایل و آب و .... پرداخت کرد :5::5::5:
آیا امکان داره یک فایلی مثل سن آندریاس بیاد بیاد تا بشه جاهای خوب خوبشو دید
سلام دوستان
من الان اونجایی از بازی هستم که با یک هلیکوپتر، باید بیافتیم، دنبال یک هلیکوپتر دیگه.
نمی دونم که اونجا باید با اون هلیکوپتره چه کار کنم؟
در ضمن کنترل این هلیکوپتر ها هم خیلی سخته...
باید بری دنبالش تا برسی روی دریا، اونوقت می گه هلیکوپتر رو ببر نزدیکش تا جیکوب (دوستت) با rpg اون هلیکوپتر رو بترکونه.نقل قول:
موفق باشی
این پولهایی که توی بازی میگیریم به چه دردی میخوره؟؟؟
من نزدیک 400 هزارتا پول بابت ماموریت ها گرفتم...ولی هر چی گشتم نفهمیدم این پولها به چه درد میخوره؟؟!!
اصلا میشه خونه یا چیز به درد بخوری خرید؟؟؟
کسی نبود این چند تا عکس را برای ما بزاره تا ما هم از بازی چیزی ببینیم. :19:نقل قول:
Buy GTA IV PC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ £24.99
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ $46.99
آقا من به بحث خالی بندی کاری ندارم ولی در کل میدونم چیزی به اسم نسخه ی آمریکایی وجود داره.
شاید فقط دوبله ی بازی فرق کنه.
من که ندیدم ولی وجود داره.
قیمتش هم میبینید که دو برابره.نقل قول:
کد:http://www.thegtaplace.com
کسی اطلاعاتی از اضافات این نسخه نداره؟؟؟