منطقه شما کلا با مشکل مواجه هست ، فکر کنم ISP خودتون رو عوض کنید بهتر باشهنقل قول:
کجا ساکن هستید ؟
Printable View
منطقه شما کلا با مشکل مواجه هست ، فکر کنم ISP خودتون رو عوض کنید بهتر باشهنقل قول:
کجا ساکن هستید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالی ی ی ی ی ی ی ی ی
دوستان من به صفحه مشتکرین که میرم وقتی ازم uri , پسورد رو میخواد همون حروفی که با برچسب کوچک بر روی کارتن مودم هست رو وارد میکنم اما وفتی روی دکمه login کلیک میکنم اتفاقی نمیفته؟؟؟؟؟؟؟ مشکل از کجاستپ؟
سلام دوستان، من مودمی یکی از دوستام رو آوردم خونه دو خط آنتن میده. متاسفانه این مودم هنوز وصل نیست چون این مودم رو به همراه تلویزیون دادن هنوز برای نصبش نیامدن. حالا میخواستم بدونم با این دو خط کیفیت سرویسدهی چگونه است میارزه بخوام با این وضعین آنتن دهی سرویس بگیرم از مبین نت. در ضمن من ساکن اهواز هستم کوی جواهری میشینم(حد فاصل بین زیتون کارمندی و کوروش) کسی از دوستان در این منطقه یا حوالی هست؟ اگر هست کیفیت سیگنال و کیفیت مبین نو این مناطق چجوره؟
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
شما سرور انتخابیت تهران.اگر زحمتی نیست اینو عوض کنید ببینیم سرویس چطورهنقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز صفحه Ecare فقط با بروزر اینترنت اکسپلورر کار می کند.
IE (Internet Explorer
پینگ الان با مشکل مواجه شده شدید
روی 700 800 سیر می کنه و تایم اوت هم زیاد میده ...
کیفیت گیرندگی وایمکس به تعداد خط نمایش داده شده روی مودم نیست . با یک لپ تاپ که به مودم وصل شده از طریق یک مرور گر به بخش تنظیمات مودم برو . در قسمت status از منوی wimax مولفه ی RSSI که یک عدد منفی هست ( هرچی کمتر باشه قوی تره ) رو بررسی کن . با جابجا کردن مودم ( کنار پنجره - ارتفاع از زمین - حالت قرار گرفتن مودم ) این عدد رو به بیشترین مقدار ممکن برسون . برای مودم های indoor عددی بین -40 تا -80 اینترنت قابل قبولی رو دریافت میکنه . موفق باشی . :46:نقل قول:
بچه ها شبانه دقیقا ساعت چند تا چنده؟
من تنظیم کردم ساعت 2:10 دقیقه شروع کنه 7:59 دقیقه سیستم خاموش بشه
2 روزه حس میکنم ازحجمم کم میشه دیشب رفتم دیدم حجمم 350مگ هست
صبح دیدم زده 540 مگ یعنی چی؟
سلام.دوستان من ریز مصرفم رو که میخام ببینم حتما باید مودم رو خاموش روشن کنم که ثبت بشه.الان 4 روزه مودم روشنه اصلا ریز مصرف ننداخته با اینکه حداقل 2 گیگ مصرف کردم.
راهی برای درست شدنش هست؟