نقل قول:
دوست عزیز اول بگو مربوط به کدوم مبحثه . داری دیفرانسیل میخونی ؟ نکنه مربوط به حد یا حد گیری دنباله هاست ؟ سوال بگو چی خواسته ؟ نه اینکه بیای قسمتی رو بزاری بگی این معادله چی میشه بقیش ؟
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز اول بگو مربوط به کدوم مبحثه . داری دیفرانسیل میخونی ؟ نکنه مربوط به حد یا حد گیری دنباله هاست ؟ سوال بگو چی خواسته ؟ نه اینکه بیای قسمتی رو بزاری بگی این معادله چی میشه بقیش ؟
سلام!
بچه ها شما اثبات قضیه هارو هم میخونید ؟ اصلا بخونیم ؟
چند نمره میاد اثبات؟
دوستان سلام
ممد مگه تو کنکوری هستی؟نقل قول:
سلام!
بچه ها شما اثبات قضیه هارو هم میخونید ؟ اصلا بخونیم ؟
چند نمره میاد اثبات؟
درست یادم نمیاد چون خیلی وقته شیمی رو نخوندمنقل قول:
سلام به همه دوستان یه سوال برام پیش اومده خیلی دوست دارم جوابشو زود بگیرم شیمی هست :
آیا در واکنش های شیمیایی همیشه با افزایش غلظت واکنش دهنده ها سرعت زیاد میشه ؟؟؟
خودم اول فکر می کردم که زیاد میشه ولی با دقت توی حاشیه صفحه 10 " m و n که توان هستند می تونند اعشاری باشند " به ذهنم رسید که اعشاری کوچکتر از 1 هم میتونه باشه در نتیجه سرعت واکنش در کمال ناباوری کم میشه !!!!
حالا کسی میتونه بگه آیا این نتیجه گیری درست هست یا نه
خواهشا بحثو وارد فصل 2 شیمی پیش نکنید که برای اونجا هم باید 1 صفحه بنویسم
ولی فکر کنم که اعشاری نمیتونه باشه
اون توانها باید از ضرایب استوکیومتری پیدا بشن که این ضرایب همیشه بعد از موازنه صحیح میشن
بیخیال گیر به نکته های غیر کنکوری نده
انتگرال فراموش نشهنقل قول:
سری حد و پیوستگی و مجانب مشتق مونده
فصل 1 هم نمی خوام بخونم.
دنباله ها هم فقط تعریفش رو بلدم.
ولی امیدم به خداست.ایشالا تا امروز عصر سری رو تموم می کنم بعد میرم بیرون از خونه یه گشتی میزنم.
باز فردا صبح هم باید برم خونه یکی از دوستام.
فردا عصر میام حدو پیوستگی ومجانب می خونم.
پنج شنبه صبح هم می شینم مشتق رو می خونم ظهرش هم میرم سر جلسه.
مهم ترین چیز در رشته های مهندسی همینه
علی علی
ترم اول تا مشتق مرکب بیشتر نیست...:27:نقل قول:
اره سید جون :دینقل قول:
ممد مگه تو کنکوری هستی؟
یکی جواب بده !
پزشكي منطقه 2 چه رتبه اي ميخواد ؟ با چه درصدهايي ميشه بهش رسيد ؟
منطقه 1 چطور ؟
دوستان سلام
کلی گفتم قرباننقل قول:
ترم اول تا مشتق مرکب بیشتر نیست... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرچه اگه مثل ما بودید دیگه باید بیخیال درس و کلاس می شدید و خودتون می خوندید
eeeeeeeeeنقل قول:
پزشكي منطقه 2 چه رتبه اي ميخواد ؟ با چه درصدهايي ميشه بهش رسيد ؟
منطقه 1 چطور ؟
پسر مگه تو می خوای دوباره کنکور بدی؟ اونم تجربی؟ چرا؟
علی علی
نه بابا :31:نقل قول:
من كجا ؟ پزشكي كجا ؟ :31:
براي يكي از دوستانم ميخواستم :46:
راستش به نظر من اصلا نیازی نیست بشینیم اثبات و ... بخونیم چون هیچ کمکی تو افزایش سرعت تست زنی و ... نمیکنه.نقل قول:
من فقط تست های آزاد و سراسری و زدم. دیروز 190 خورده ای دو فصل اول. امروز حدود 250 تا حد و پیوستگی و مجانب . فردا هم مشتق. تهشم اینه که امتحان رو دو تا اثبات آدم نمی نویسیه 10 میشه. مشکلی نداره..:46:
یکی بی زحمت در مورد کرانداری و ریزش توضیح بده من هر چی میخونم حالیم نمیشه مثلا میگه فلان دنباله رو ثابت کنید کراندار و یکنواست چجوری بفهمیم بین چه اعدادی کراندار هست
در مورد این سوال ها هم که میگن با استفاده از دنباله ها ثابت کنید f(x) :... در x:... حد ندارد هم یه توضیح بدید این دنباله هاشو چجوری باید مثال بزنیم این جواباشو که نگاه میکنم همینطوری رو هوا مثال زده
از کجا بفهمیم تابعی مجانب مایل نداره ؟
فعلا اینا رو جواب بدید تا سوالای بعدی رو بپرسم :دی