سلام
به نظرتون ارزش داره سرویسم رو از پارس آنلاین قطع کنم و از ارم نت سرویس بگیرم؟سرعت دانلود شبانه ارم نت؟
Printable View
سلام
به نظرتون ارزش داره سرویسم رو از پارس آنلاین قطع کنم و از ارم نت سرویس بگیرم؟سرعت دانلود شبانه ارم نت؟
سرعت چی ؟ کی : کجا؟ کیـــــــــــــه؟؟ کیــــــــــــه؟؟نقل قول:
سرعت شبانه همه سرویسهای ارم نت 90هستنقل قول:
سلام دوستان
128
256
512
ماتریکس سرعت دانلود شبانه واقعی هست؟!
همیار چطور؟
سلام
یادتونه چقدر از مرکز ی که من داشتم چقدر تعریف میکردم.(دیتانت ایران از شعبه ای اسیاتک)
الان مزخرفترین بنظر من همین شده....دیر یا زود مشتری هاش میپرن!
شبانه اون قبلا سرعت تا 200 تا هم میرفت(سرعت 512) الان باورتون نمیشه سرعت 2-10 هست عین دایلاپ....
خیلی قطعی داره وقتی به پشتیبانی زنگ میزنی میگه مشکل از مخابراته!!!!!!!!!!!(البته یکی از کارکناش لو داد و گفت تا انتخابات سرعتا درست نمیشه)
دوستان الان کدوم مرکز سرویس خوب میده!؟؟؟؟من احتمال بسیار زیاد میخوام تغییر بدم البته شایدم دیگه نگیرم بدلیل اینکه اینترنت=اینترانت
ای لعنت به ارم نت بعد از 30 روز درخواست رانژه خط خطم الان رانژه شده سرویس 512 نامحدود شیر 1به 10 اومدن داون استریم را 3مگ بستن ولی از توی نرم افزار اکانتینگ اومدن سرعت را به دایل اپ محدود کردن فکر کردن ملت خر هستن در صورتی که هیچکس از این سرویسها نگرفته ازشون و 9 نفر دیگری وجود نداره
یه تست با اسپید تست بزار.نقل قول:
512 :2::2:
به زور تونستم اسپید تست بگیرم:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا که!چجوری روشون میشه همچین سرویسی بدن؟بهشون زنگ بزن بگو واقعا چجوری روتون میشه! :41:دوست عزیز تا وضعیت اینجور هست نیاید زیاد پول خرج اینترنت کنید!برای وضعیت فعلی بهترین گزینه دایل اپه :46:نقل قول:
فردا زنگ میزنم به دفتر تهران امور شهرستانها ببینم نتیجه ای داره یا نه!نقل قول:
شمارش اینه. دوستان شما هم زنگ بزنید اعتراض کنید به قسمت شیرازش
021-821443000
ای خدا ....
چی بگم واللا .....
3/4 عمرمون پای دانلود و سرعت پایین هدر میره .....
خدایا خودت جای حق نشستی ....