دوستام میشه کمک کنید میخواستم افلاین هایی که برام ارسال شده کنترل کنم میشه بگید چکار باید بکنم ممنون
Printable View
دوستام میشه کمک کنید میخواستم افلاین هایی که برام ارسال شده کنترل کنم میشه بگید چکار باید بکنم ممنون
:دی :sq_2:نقل قول:
والا این اصطلاحات رو هر کس به یه نوعی به کار میبره ؛ مثل عجیجم و عسیسم و عشقم و عجقم و اینا هست :دی :دی و لزوما یه شکل خاص نیست.
حالا شاید دوستانی که تو این زمینه سر رشته دارند :) :دی بهتر بتونند پاسخ بدند.
سلام دوست عزیز!این مشکل ربطی به نوع ورژن یاهو مسنجر نداره.وقتی این خطا ظاهر میشه که یا connectionدچار مشکل شده باشه یا پسورد و نام کاربریت اشتباه شده باشه....البته گاهی وقتا از خود سایت یاهو میشه میلتو بازکنی اما تویاهو مسنجر جواب نده...بهتره که از conversation درون میلت کارتو انجام بدی
مشکل من اینه که یاهو مزنجر من وصل نمیشه پیغام میده که مشکلی تو کانکشن هست. از شاتل سرویس دارم. با بقیه کسانی که از شاتل سرویس دارن صحبت کردم میگن مشکلی نداریم. آخرین نسخه نرم افزارو هم دارم. با پشتیبانی شاتل صحبت کردم گفت شاید اشکال تو تنظیمات ساعت هست. دیدم یه ساعت قبل از ظهر و نشون میداد تبدیلش کردم به بعد از ظهر ولی باز هم وصل نمیشه. فکر کنم
یه جائی از تنطیمات ویندوز اشکال داره...
مسنجر وصل نشه بزن بررسی کانکشن ببین چی میگه. شاید اصلا فایروال اجازه نده
منم مشکل این دوستمون و دارم با این تفاوت که نه مسنجر وصل میشه نه اصلا سایت یاهو میل برای من باز میشه ! هیچ Errori که سایت فیلتر باشه نمیده ولی وصل نمیشه ! 5 روزه اصلا وصل نمیشه دیگه دارم دیوونه میشم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tools>option>connection>LAN settings
تمام تیک ها رو بردار
اگر از فیلتر شکن و ------ استفاده می کنی حتما از طریق خود برنامه خارج شو مخصوصا فری گیت رو با سیستم نبند. خودش باید خودش رو شات داون کنه
اگر هم از برنامه فایرفاکس استفاده می کنی اعتبار سایت یاهو در فایرفاکس حذف شده. بلد هم نیستم چطوری دوباره نصب بشه. شاید بهتره یه نسخه دیگه از مرورگر رو نصب کنی. اینترنت اکسپلورر رو سعی کن برنامه پیش فرض مرور گر ایرنترنت باشه.
در قسمت اینترنت آپشن که به اینترنت اکسپلورر مربوط میشه کلا تیک فعالی نبود که بردارم. مرورگر پیش فرضم هم اینترنت اکسپلورر هست ولی باز نمیشه یاهو میل !!!!!!نقل قول:
با این آیدی تو یاهو با مسنجرت تماس بگیر
superhidenid
سلام من تو یاهوم وقتی واسم پیام میاد نمیتونم ببینم و فقط صفحه سفید میبینم کمکم کنید:sq_3: