سلام.
psp دو مدل بیشتر نداره.یکی fat و یکی دیگه slim که تفاوتش همین طور که از اسمش پیدا هست توی ضخامت و وزنش هست.(توی تاپیک بگردی دوستان بیشتر توضیح دادند.من به دلیل تکراری شدن این موضوع دیگه توضیح نمیدم.)
تمامی psp های slim ساخت چین هستند.و مدل زاپنی گیرت نمیاد.تعداد محدودی از fat ها ساخت ژاپن هستند.البته هیچ فرقی بین ژاپن و چینی وجود نداره.
بعد هر کدوم از این دو مدل پک های مختلفی داره که فقط توی محتویات جعبه(لوازم جانبی با هم متفاوت هستند.)در کل پک ساده پیشنهاد میشه وخرید لوازم جانبی به صورت جداگانه که در این صورت قیمت تمام شده کم تر در میاد و تنوع بیشتری وجود داره.
به نظر من اصلا طرف پک هایی که روش بازی به صورت umd هست نرو چون خیلی گرون تر از psp های معمولی باید پول بدی به دلیل اینکه یک بازی ارجینال داره.که همون بازی 30-40 تومنی را میتونی با پرداخت 500 الی 1000 تومن به صورت کپی تهیه کنی.
شما به یم مموری 2 یا 4 یا 8 هم نیاز دارید.زیر 2 اصلا پیشنهاد نمیشه چون همه بازی های جدید حجم هاشون بالای 1 گیگ هست پس با خرید مموری 1 از باری کردن بازی های جدید عملا محروم میشید.
نرمال ترین حجم همون 4 گیگ هست.(اگه بالای 4 خواستید بخرید 2 عدد 4 توصیه میشه چون هم ارزان تر در میاد هم سرعتش بالا تره)
توی خرید مموری توجه کنید که از magicgate تا در آینده به مشکلی برای اجرا کردن بازی ها بر نخورید.
برای اینکه بفهمید مموری از magicgate پشتیبانی میکنه یا نه به حرف فروشنده یا نوشته روی مموری اکتفا نکنید به فروشنده بگید مموری را بزاره توی psp روی قسمت memory stick رفته کلید مثلث را بزنید از صفحه باز شده گزینه information را انتخاب کرده جلوی قسمت magicgate باید گزینه ساپورت نوشته شده باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه خودم موقع خرید این موضوع را نمیدونستم و مموریم از magicgate پشتیبانی نمیکنه.اما خدا را شکر تا حالا مشکلی نداشته.
موقع خرید توجه کنید که psp کپی خور شده باشه.برای اینکه بفهمید کپی خور هست با نه باید یکی از نوشته های m33 یا gen جلوی ورژن فریمور دستگاه باشه.سعی کن m33 چون گروه قوی تری هست.هرچند اگه هم gen باشه قابلیت تغیر به m33 هست.الان آخرین ورژن هک شده 4.01m33-2 هست.که موقع خرید یا این ورژن هست یا پایین تر.به احتمال زیاد پایین تر هست.که به راحتی خودتون میتونید آپدیت کنید.
برای دیدن فریمور دستگاه مسیر زیر را دنبال کنید.
settings سپس system setting بعد system information جل.ی گزینه sestem software یک عدد نوشته که اون ورژن دستگاه هست.مثل عکس زیر:
بازم سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشید.
.