من که معاف شدم برا ثبت نام هیچی جز کارت معافیت لارم نیست ببرم دانشگاه؟
من که معاف شدم برا ثبت نام هیچی جز کارت معافیت لارم نیست ببرم دانشگاه؟
دوستان یه سوال!
من سال 89 نامه کسر خدمت رو گرفتم! همون موقع هم اعزام بودم و برام برگ سبز و سفید اومد اما چون دانشجو شدم معافیت از تحصیل شدم!
بهم 11 ماه کسری خدمت دادن ! پدرم هم 18 ماه جبهه داشت !
الان این قانون برداشته شده ؟ یعنی دیگه نمیتونم از این 11 ماه استفاده کنم ؟
نه فقط اصل کارت و کپی اش را میخواندنقل قول:
اگه در سیستم ناجا ثبت کرده باشید و نامه نهایی رو گرفته باشید ( که احتمالا با توجه به توضیحاتی که دادین گرفتید ) مشکلی از بابت استفاده وجود نداره اما باز هم از یکی از مراکز پلیس +10 سوال کنید چون تغییر قوانین سربازی آنی صورت می گیره : دینقل قول:
آقا من شرمنده ام ولی فرمول چاقی و لاغری رو متوجه نشدم
من وزنم الان 133 و قدم 185 هست
تکلیف من چیه ؟ معاف کامل یا از رزم میشم ؟
سلام
دوستان الان برای گرفتن ایست خدمتی چه کار باید کرد. ؟ (در صورت قبولی در دانشگاه) باید رفت یگان یا نظام وظیه؟
مرسی محمد جان! حالا فردا برم ببینم چی میشه !نقل قول:
به نظرت معافیت پزشکی بهتره یا خدمت ؟
من 11 ماه کسری دارم ! 2 ماه هم تکمیلی بسیج که آموزش نرم ! از 84 هم بسیج فعال دارم ! به نظرت برم خدمت یا نرم ؟
مدرکت چیه ؟نقل قول:
شما عملا خدمتی نداری ، سخت ترین مرحلش آموزشی هست که هیچی ، با اون فعالی بسیج هم اگه مشکل خاصی پیش نیاد 6 ماه اونجا کسری می تونی بگیری ، چیز دیگه ای می مونه ؟ : دی خدمت میشه پیکنیک ، تا بخوای بفهمی خدمت چیه تموم شدی
من دانشجوی لیسانسم ولی خوب 2 سال دیگه تموم میشه !نقل قول:
یه جورایی هم یه مشکل پزشکی دارم که میتونم معاف شم ! همه میگن معاف نشو ! آیندت تباه میشه و ازین حرفها! از یه طرف هم میترسم آین قوانین و بردارن !
من اگه جای شما بود و امکانش باشه مرخصی میگیرم ، میرم سربازی رو تموم می کنم و بر می گردم ! چون تا 2 سال دیگه هیچی معلوم نیست ! ممکن قوانین بهتر بشه ، ممکن بدتر که البته حالت دوم احتمالش بیشتره. یادمه قبلا قانونی بود کسانی که بیش از 1 سال کسری داشته باشن می تونن حین تحصیل خدمت رو برن و برگردن ، جزئیات دقیق تری نمی دونم.
در مورد معافیت های پزشکی و تاثیرش در آینده هم روایت های متفاوتی هست که هیچکدوم رو نمی تونم تایید یا تکذیب کنم .