خروجی مودم شما ts 9 هست باید از سایت های خارجی سفارش بدید.
من خودم برای 3372 یدونه می خوام بگیرم
Printable View
خروجی مودم شما ts 9 هست باید از سایت های خارجی سفارش بدید.
من خودم برای 3372 یدونه می خوام بگیرم
جای 3 تا آنتن بزرگ اگه اشتباه نکنم 4.5 جی هستن یه چیزی مثل 3 جی که 3.5 و 3.75 هم داشت... H+ و H و غیرهنقل قول:
اینایی که 5 تا آنتن کوچیکه به
این آنتن ts9 رو من دارم و استفاده نمی کنم چون سیگنال 4 جیم اینجا خیلی خوبه. اگر کسی خواست برای شرایط معامله پخ بده. اگر کسی از قم بخواد می تونم بهش بدم ببر تست کنه ( تهران هم تا حدی میشه اما ایام خاصی میام تهران ) قیمت هم 60 تومنه
نوشته 4 جی و 3 جی اما تا جایی که من تست کردم روی سیگنال تری جی خیلی بهتره تاثیر داره اما 4 جی تفاوت چندانی نمی کنه شاید به خاطر اینه که کلا سیگنال من خوبه ( البته بی تاثیر نیست )
کلا به خاطر طول کم سیم برای جاهایی خوبه که مثلا کنار یا بیرون پنجره سیگنال خوبه و این آنتن رو اونجا بخواد بزاره
توی این فیلم از تغییرات سیگنال بدون این انتن و با وصل کردن انتن فیلم گرفتم همراه با تست می تونید تغییرات رو مشاهده کنید. امیدوارم مفید باشه
ابزار تست e5372
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند بار دیدم در این تاپیک که عنوان شده کلا آنتن افزایش قدرت سیگنال مدم نیست تو ایران و فلان..
دوستانی که دنبال آنتن افزایش سیگنال میگیردن برای مودم به مرکز تجاری پایتخت(میرداماد) طبقه سوم تجاری مراجعه کنن یه سری مغازه ها فقط تخصصی تجهیزات شبکه میفروشن دارن موجود.
درود
دوستان کیفیت مودم های ایرانسل به چه صورته؟؟؟؟
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
من d100دارم عالیهنقل قول:
من زنگ زدم برام فرستادن
تو اهواز هر چی گشتم پیدا نکردم
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
وقتی حرف از اینکه نیست این نیست که کلا نباشه بله هستن ولی تعداد فروشندگانشون اینقد کمه و غیر قابل اطمینان و قیمتا نوجومی که نمیشه ازش مطمعا بود منظور از اینکه که میگیم نیست اینکه جای مطمعا نیست قیمت ثابتی نداره این فروشندگان این انتن ها رو خودشونم تست نکردن و فقط بر اساس یه سری اطلاعات میگن بعد ب مهم وقتی چیزیو میخری ازش مطمعا باشی قیمت ها این انتن هام چون فقط چند تا فروشنده هستن زیر 100 تومن نیست تازه اونم آنتن هایی که در حد 3 4 دسیبل تقویت میکنن که قویترش خیلی قیمتش بالاتر طرف میاد میخره میبره تست میکنه میبینه تقویت نمیکنه میبره مغازه دار میگه میگه این برای شرایط فلان فلان .... ملاک اینکه حداقل تو google سرچ میکنی 10 15 نفر تست کرده باشن که بگن بله کار میکنه فلان آنتن .ولی وقتی سرچ میکنی هیچ سایت تا حالا اقدام به فروشش نکرده . من خودم تهرانم و با این فروشنده هام حرف زدم ولی هیچکدوم با اطمینان نمیگن که این آنتن ها تقویت انجام میدن یا نه .نقل قول:
پس فعلا بهترین آنتن دهی رو همین D100 داره؟نقل قول:
بله من مشهد هستم و هر روز شاهد افت سرعت هستیم .نقل قول:
من قبل عید از سرور مشخص با 3G میانگین سرعت 1.5 تا 2 مگابایت در ثانیه دانلود می کردم که دیشب میانگین سرعت دانلود 1 مگابایت در ثانیه کمتر بود ! در طی 6 ساعت 18 گیگابایت دانلود کردم .:n35:
...
تست هم اکنون . 3G اتصال به نت از طریق گوشی و Hotspot به لپ تاپ .
سلام
چندین بار تذکر داده شد که تو این تاپیک بحث مودم انجام نشه
ولی باز هم مشاهده میشه
ببخشید من تازه عضو شدم نمی دونستمنقل قول:
حالا سوال رو تغییر می دم من می خوام تست سرعت بگیرم با speedtest ولی پنل نتیجه گیری که بچه ها نشون می دن و درجه کیفی اینترنت رو هم نشون می ده من ندارم میشه بگید چطور این برنامه رو دریافت کنم که درجه کیفی رو نشون بده
قیمت نجومی؟! من صحبتم از فروشندگان تجهیزات شبکه هست ها نه دست فروشهای کنار خیابون! دیگه یه آنتن چیه که قیمت نجومی داشته باشه! رنج قیمت مشخصه! شما تا به حال مراجعه کردی به پایتخت؟!نقل قول:
قطعا کسی که دنبال این تجهیزات میره از سایت سازنده اطلاعات اولیه رو میگیره و میره دنبال مدلی که نیاز داره دیگه! باید یه سواد حداقلی داشته باشه در این زمینه.
ولی من فکر نمی کنم داشته باشن من رسما اینترنتو جویدم اما حتی یک تبدیل crc9 هم پیدا نکردم.
عزیز کاش زیر عکسارو می خوندید ایشون هم مثل من از سایتای چینی خریدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت ایرانسل نسبت به قبل خیلی بهتر شده اما سرعت کاهش پیدا کرده:n01:
کد:Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Program Files\ConEmu>ping 4.2.2.2 -t
Pinging 4.2.2.2 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=111ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=113ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=104ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=112ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=110ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=110ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=109ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=117ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=116ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=127ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=106ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=124ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=113ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=108ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=117ms TTL=49
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=105ms TTL=49
Ping statistics for 4.2.2.2:
Packets: Sent = 16, Received = 16, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 104ms, Maximum = 127ms, Average = 112ms
Control-C
^C
C:\Program Files\ConEmu>
این سایت اماتوری منه. یعنی خودم اینا رو خریدم. بعلاوه چیزایی که بعدا به لیست انتن ها اضافه شده. درست میفرمایین تو ایران نیستنقل قول:
بحث سخت افزار شبکه لطفاً دیگه در این تاپیک نفرمایید تاپیک و انجمن مخصوص داره می تونید ببرید اونجا بحث بهتر هم راهنمایی تون میکنن دوستان سخت افزار
همین الان یهویی .
مشهد . 3G . اتصال به نت از طریق گوشی و Hotspot .
از دیشب سرعت خیلی بهتره .
دوستان دوتا سوال
1.سیستم خیلی حجم میخوره ترفند یا برنامه ای سراغ دارید؟
2.رو 3gانتن فول 1مگ و800ثابت 4gاز 5خط انتن بین2تا5متغیر فوق العاده ناپایدار با idm(از0kbتا4mg)اگه برای فشار باشه که ملت اکثرا 3gهستن.
دلیلش چیه؟من با3gسریعتر میگیرم.:n04:
برای جلوگیری از حجم خوری :
غیر از اینکه آپدیت برنامه ها را غیر فعال کرده باشید
میتونید با یک فایروال خوب دسترسی غیر ضرروی برنامه ها به اینترنت روبگیرید
من خودم از Eset Smart Security هم به عنوان آنتی ویروس و فایروال (با تنظیم دستی)
استفاده میکنم و هیچ وقت حجم اضافی ازم کم نشده
نقل قول:
اخه بیت دیفند پیچیدس نمی دونم کدوم چی هست
سلام دوستان عزيز.من تاره عضو شدم اما ٧ماهي هست دنبال كننده اين تاپيك هستم.اصفهان سرعت خوبه حداقل اين قسمتي كه من هستم خيابان استاد فلاطوري سرعت4g ٢٧ تا ٢٨مگ متغير پينگ ٣٦ اگرم عكس نذاشتم چون راستش بلد نبودم
اخه بیت دیفند پیچیدس نمی دونم کدوم چی هست
بسته 2 گیگ ساعتی رو فعال کردم.. ولی یک و نیم گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم...حجمم تمام شد! مگه ایرانسل اپلودم حساب میکنه؟
بله تو ارتباطات بی سیم محاسبه میشهنقل قول:
adsl مخابرات هم حساب ميكنهنقل قول:
تست 4G ایرانسل - اهواز
دوستان ایرانسل اگه زیاد دانلود کنیم سرعت رو کم میکنه یا محدودیتی نداره ؟
سلام این عکس ها رو توی کدوم منطقه تست کردی؟نقل قول:
توی ساعات نا محدود دیدم سرعت اومده پایین شاید به احتمال بخاطر تراکم کاربر توی محله ما باشه
شما توی محله خودتون چک کنید
من اهوازم لشکر هستم شده تا 33مگابیت هم رسیده که میشه ولی یک جا حدود چهار ابادان رد شدیم تست کردم با adm چک کردم یک لحظه عدد هفت رو دیدم ولی سرعت بالای 5 ثابت بود ضمنا این ورژن از speed test از کجا گیر بیارم
نقل قول:
سلامنقل قول:
کیان آباد . این اپلیکیشن Speedtest نیست از توی خود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست گرفتم
سلام دوستان
من یه مشکلی برام پیش اومده
دیروز خط ایرانسلم رو عوض کردم و یه ایرانسل جدید 0903 خریدم که 4G هست
خطم فعال شده و میتونم باهاش تماس بگیرم یا باهام تماس بگیرن
اما نه تلگرام میتونم باهاش وارد شم نه واتس اپ نه وایبر
وقتی ام *555# میزنم ارور 536 میده
با 700 تماس گرفتم میگه مشکل از خط نیست و از گوشیه ولی وقتی خط قبلیم رو میذارم به راحتی وارد میشه
سیم کارت جدیدم رو رو یه گوشیه دیگه هم تست کردم نشد
حالا نمیدونم چیکار کنم
مشکل از گوشیه یا از سیم کارت به نظرتون ؟؟
گوشیمم LG G3 هست:n37:
به احتمال اینترنش رو فعال نکردی ببین می تونی صفحه وب باز کنینقل قول:
ببین تنظیمات اینترنت برات فعال شده
سیم ایارنسل رو کجا باید ببرییم یو سیم بدند بهمون
شرایط و هزینش چقدره؟
نقل قول:
- شمارهگیری کد دستوری
کد *555*123# را از خط خود شمارهگیری کنید و با تکمیل اطلاعات درخواستی، سیمکارت جدید را در نشانی مورد نظر خود تحویل بگیرید. پس از دریافت سیمکارت، کد *555*10*2*2# را مجددا از سیمکارتی که با آن درخواست داده بودید شمارهگیری کنید تا سیمکارت جدیدتان فعال شود.
*کدها از راست به چپ
دوستان الان سرعت وایمکس ایرانسل بهتره یا 3g 4g ؟ خونه ای که میخوام برم خط تلفن هنوز نکشیدن مجبورم یا از وایمکس استفاده کنم یا ۳g\4g ، کدومشون بهتره؟
دوستان من یه مودم D100 خریدم که روش سیم کارت 4G هم داشت. مودم رو روی 4G قفل کردم سیگنال آنتن روی حداکثره اما سرعت دانلودم به زور به 2 مگ میرسه نمیدونم چرا اینجا اینطوریه ! یعنی جای ما اینقدر استفاده میکنن که سرعت اینطوری شده یا مشکل از جای دیگه است؟!!
اگر همینطوری موند با 700 یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس بگیرنقل قول: