20 گیگ ؟؟نقل قول:
تو سایتشون که نامحدود هم دارن !؟
Printable View
20 گیگ ؟؟نقل قول:
تو سایتشون که نامحدود هم دارن !؟
هیچ فرقی نمیکنهنقل قول:
در هر حال براست شما رو یه سرعت مشخص بسته شده که بیشتر از اون اجازه دانلود نمیده بهتون
برا من از 100 مگ بالاتر نرفته!نقل قول:
آهنگی که میگه همون 100 سال اولش بدهنقل قول:
منظورش اینه
نامردا پس کلأ سرعتای شبانه رو کشیدن پایین ظاهرأ :sq_10:
یعنی سیستو 5 ساعت روشن بذاری فقط برای 100 مگ؟؟؟؟!!!نقل قول:
یعنی چی اخه
ملت رو چی حساب کردن؟؟؟
نمیدونم والانقل قول:
دیشب کلی هم با پشتیبانی حرف زدم، بدبختا فقط میگفتن مودم رو دوباره کانفیگ کن
من که تا چند روز دیگه اگه اینطور باشه میرم درخواست جمع آوری میزنم
والا نوین نت داره اینترنت 2 مگ رو با 3 گیگ ترافیک میده 12000 تومن
اونجور که دیدمم سرعته شبانش رو 50 هم بود بدونه تغییر
لااقل از این پارس درپیت بهتره
امیدوام دوستان این حرفارو نذارن به حسابه تبلیغ
دیشبو کلا بیدار بودم داشتم دانلودو نگاه میکردم. تو 5 ساعت رایگان 50 مگ زد، 50 مگ باقی رو هم تو 7 - 7:15 زد
امیدوارم درست بشه تا چند روزه آینده وگرنه من که میرم
شرمنده دیر شد.نقل قول:
آره اگه تمدید کنی از فردا شروع میشه. یعنی من که تاحالا همیشه اینطوری بوده برام. من همیشه محدود می خرم.
دیشب سرعت من بالا بود.از 26 مهر که تمدید کردم این اولین بار بود که از دانلود شبانم راضیم اما فاجعه بارترین خبری که از دوستام شنیدم این بود که چون تو شهر ما هنوز خطوط مخابراتی فیبر نوری نیستن و هنوز از همون کابلهای مسی استفاده میشه بنابراین سرعت من هیچ وقت از 2.5 مگابیت (320 کیلوبایت) بالاتر نمیره و دیشب هم از 5 به بعد که بیدار بودم سرعتم ماکزیمم روی 270 تا 280 میرفت.حالا هم که پارس خطهاش رو ارتقا داده با این مشکل روبرو شدم.قبلا شنیده بودم که کابلهای مسی سرعت 8 مگابیت رو هم پشتیبانی میکنن اما مثل اینکه در عمل چیزی بهتر از 2.5 مگابیت رو ساپورت نمیکنن.
اینم دانلود دیشب و پریشب البته شبای قبل همش بین 2 تا 2.5 گیگابایت میگرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضتون خوبه دیگهنقل قول:
منه بیچاره الان چند شبه از 5 KB بالاتر نرفتم
فکر میکنی نوین نت بهترینه !!!نقل قول:
من خودمم نوین دارم
شبانه نداره که ببینم سرعتش چنده(دوستان میگن که قبلا سرعت ها همون روزانه بودن ولی چند روزه که شده 150) ولی روزانه سرعتم خوبه وپینگشم که هر چی باشه از پارس بهتره
نه بابا من 4 مگ میگیرم از شدن نویز نمیشه استفاده کرد تازه بدون تلفن اگه تلفن هم رو خط باشه از هیچ کدوم نمیشه استفاده کردنقل قول:
اینا همین 4 مگ رو بتونن با کیفیت عالی بدن برای هفت پشتشون بسه 8 مگ پیشکش
من هم خطم روی 4 مگابیت بسته شده اما سرعتم از 320 بالاتر نمیره.نویزم خیلی بالا بود اما ازشون خواستم آپلود رو روی 512 کیلوبیت ببندن که تا حد زیادی نویز رو کم کرد با این حال هنوز هم سرعت بالاتر از 320 کیلوبایت نداشتم.نقل قول:
نه عزیز من فوق فوقش ماهی یک یا دو بار سرعتم اینجور میشه.در کل اون موقع که از 12:30 تا 7 رایگان بود خیلی خیلی راضی بودم اما الان چنگی به دل نمیزنه و فقط هر چند وقت یکبار حسرت اون روزها تو دلم زنده میشه.نقل قول:
مال منو ببیننقل قول:
دانلودم تا چند روز پیش که دان 4 مگ بود تا 500 هم بالا بود
ولی چون نویز زیاد بود و پکت لاس زیاد بود مجبور شدم بگم دان رو بیارن رو 2 مگ
خب خداییش بهتره دیگه!نقل قول:
من دارم تو سرعته 4-5 کیلوبایت دست و پا میزنم اونم با سرویس 1مگ
دیگه خسته شدم بخدا
ISP های شخصی خیلی بهترن
شاید برم به سمت اونا
یا حداقل اگه بتونم 128 نامحدود پارس آنلاین با محدویت حجمی 20 گیگ رو میگیرم! :sq_24:
متوجه نشدم نامحدود یعنی چی؟؟؟ و 20 گیگ یعنی چی؟نقل قول:
سرویس های نامحدود پارس آنلاین بعد از یه حجم مشخص محدود میشننقل قول:
قبل از مرز مشخص شده با سرعته 150KB میشه دانلود کرد و بعد از مرز مشخص شده سرعت میاد رو 10KB و تا آخر قرارداد همینطور میمونه
اگه حوصله داشتم این کارو میکردم ! ممنون که اینقدر زحمت کشیدی !نقل قول:
نقل قول:
عجب قانون مزخرفی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرمنده حالا ناراحت نشونقل قول:
یبار دیگه بپرس تا بگم
وصله شو ندارم صفحه ی قبلو بخونم!
:sq_24:
به نظر من نوسانات سرعت مخابرات و مخصوصأ شبانش صفره. من یه ما توی تابستون مخابرات داشتم. تازه حجمشم ارزونتره. 3 گیگش 10 تومنه.نقل قول:
اما خب سرعت روزانش از پارس پایین تره. اما سرعت شبانه ی 256 مخابرات تو شهر ما که ثابت روی 90 بود و توی یه ماه حتی بدون 5 کیلو تغییر بود. :14:
really ?نقل قول:
آخه تو زنجان که شهر ما باشه دانلود رایگان نداره
منم بیشتر دانلود بکارم میاد
بهترین MTU واسه مبگردیه سریعتر تو پار آنلاین چنده ؟ کسی میدونه ؟
پ . ن : کسی سایتی میشناسه که چیز پی ان سریع و مطمئن میفروشه به ما پیغام خصوصی بده ممنون میشم !
اووف دیشب 5.7 گیگ دانلود کرد.
چرا اینطوریه آخهنقل قول:
بخدا گریه م گرفته دیگه
شما 5.7 گیگ دانلود میکنی و من برا 500 مگ بال درمیارم، اونم با یه سرویس مشترک
کل انگیزه مو از دست دادم
:sq_3: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلم دوستان یه سوال ساکس الان تغیر پورت داده به 443 من که ساکس دارم تغیر دادم پورتمو اما ساکس وصل میسه ولی سایت باز نمیکنه زنگ میزنم پشتیبانی ساکس میگه از ما درسته اشکال از شرکتیه که اینترنت میگیری حالا میخوام بدونم مال من اینطوریه یا بقیه دوستانم همین مشکلو دارن اونم تویه مشهد
مشکل از شرکت اینترنتی هست. نه از ساکس. ماله منم همین طوریه ولی من دیگه مدتیه وی پی ان استفاده می کنم به خاطر این قضیه. با وی پی ان همه چی ردیفه
درود
دوستان تازگی به طور اتوماتیک در ساعتای شبانه بدون خاموش و روشن کردن مودم ترافیک مصرفی رایگان حساب میشه. میخوام ببینم اگه درسته تنظیمات مودمو رو همون ppp تنظیم کنم دردسرش کمتره.
مگه قبلا لازم بود مودمو خاموش روشن کنید؟نقل قول:
از 2 تا 7 رایگان حساب میشه.نیازی هم به خاموش روشن کردن مودم نبوده و نیست و نخواهد بود.
قبلا هم که از 1 تا 6 رایگان بود نیازی به این کار نبود.
مخابرات دانلود رایگان نداره ؟؟ مطمعا هستی عزیز ؟؟نقل قول:
یه تحقیقی بکن ببین واقعا دانلود رایگان نداره !!!!!!! ببین قیمتاش چنده -- من خودم مخابرات دارم و کاملا راضیم ( البته جدیدا یه مشکل کوچولو دارم :دی )
سرعتم همیشه ثابته -- روز و شب هم فرقی نداره - همیشه 200 به بالا :دی ( راحت شبی 4 گیگ میگیری :دی )
آخه چندتا از دوستام دارن. چند بار ازشون پرسیدم گفتن نه ندارهنقل قول:
البه 6-7 ماه پیش پرسیدم
بعد یه سوال! سرویس شما چیه؟ چجوریه؟
و میشه مشکل کوچولو رو بگی؟!
اره دیشب سرعت فضایی بود فکر کنم عیدی دادن 5.3 گیگ دانلود کردم
دختر خالم میگه عیدی بهش اضافه نشده . مگه میشه به سرویس یکی اضافه شه به یکی نشه ؟ :sq_12:
برو تو درج شکایت تو سایت خودش، بعد به اون ایمیلی که نوشته ایمیل بزننقل قول:
سره 48 ساعت بهش اضافه میشه
برا خوده منم هیچ وقت اضافه نمیشه تا وقتی ایمیل نزم
تا ایمیل میزنم فرداش اضافه میشه
تا دیروز واسه من اضافه نشده بود دیشب ایمیل زدم الان اضافه شده!
:sq_24:
و خداوند پارس آنلاین را لعنت کند . سرعتم تو روز هم بیشتر از50 ، 60 نمیره :(
زنگ زدم پشتیبانی میگه چون سرویس شما 256 هست سرعت شما باید 25 تا 30 باشه و کلی چرت و پرت دیگه .... و باز هم مزخرفات دیگه ....... و سرویس اینترنت یه چیز اشتراکیه و .... باز هم مزخرفات....
نمیدونم چطوری تا تموم شدن اکانتم تحمل کنم ، یه چند روز خوب شد و 3 ماهه تمدید کردم ولی الان افتضاحه .
خدا لعنتش کنه .
کسی هکی ، چیزی بلد نیست که کل سیستمشون رو بسوزونیم ؟
و همچنان لعنت بر پارس آنلاین
سلام
پارس انلاین کم کم داره اون روی بدشو برا ما هم رو میکنه ! چند شبی هست که حجم دانلودم خیلی کم شده و اعصابم خیلی خراب ! از طرفی از زمانی که رنج ایپیم از 90** به 180** تغییر کرده ، ریکوئست ای پی زیاد شده و قارچ و قورچ !!! توسط فایروال های سایت های دیگه پرت میشیم بیرون ! با پشتیبان شهر و کشور و جهان ! هم صحبت کردیم به نتیجه نرسیدیم ! ( از چند نفری هم که قبلا با این مشکل مواجه بودن ، پرسیدیم و گفتن که خودش درست میشه !!!! ) ... خلاصه ، سرعت افتضاحه شبانه این مدت + این مورد جدید شدیدا رو اعصابمه ! اگه یه شرکت خوب پیدا کنم شاید قید پارس رو بزنم ! موردی که شدیدا عصبیم کرده ، اینه که حدودا 3-4 روز قبل از اینکه سرویسم تموم بشه ، سرعتم رفت بالا و شبی حدودا 4 گیگ میگرفتم !! اما همین که سرویس جدید ثبت شد ، روز از نو و ، روزی از نو !!
در مورد شبانه مخابرات هم ، من دو سه سال پیش سرویس مخابرات داشتم ( ارومیه ) و دانلود شبانش رایگان بود ! مشخصا الان هم رایگان خواهد بود !
تو کل استان اصفهان هم مخابرات شبانه رایگان نداره و سرویسهاش روی 2 مگابیت بسته شده.هر گیگابایت حجم مصرفی 2500 تومان.نقل قول:
آدرس سایتی که ازش سرویس میگیرین رو بذارین.
این مال مخابرات اصفهانه: