بنده هرچند وقت 70 گیگ میگیرم که بتونم 2برابرش رو دانلود کنم،بنظرمن خوبه برام،بنظرشما باز چه طرحایی برام خوبه درشرکتهای دیگر؟نقل قول:
Printable View
بنده هرچند وقت 70 گیگ میگیرم که بتونم 2برابرش رو دانلود کنم،بنظرمن خوبه برام،بنظرشما باز چه طرحایی برام خوبه درشرکتهای دیگر؟نقل قول:
خیلی ممنون از نظر شما دوستان ! ولی بنظرتون اگه قرار باشه ماهی 70 هزار بدم ماهی ... مخابرات سمته خودمون 2مگ نامحدود بدون هیچ محدودیت حجمی من قشنگ یادمه روزی 17 گیگ دانلود میکردم روزی ! ولی الان برش داشته فقط تا 512 میده ! 4-5 گیگ با اسیاتک روزی دانلودی ،70 بدی زور نداره ؟ :n27:
دوست عزیز شما اگر از نظر مالی محدودیتی نداری فکر کنم همین صبانت برات بهترین باشه.چون از اون قانون ظالمانه و مسخره مصرف منصفانه اش که بگذریم بقیه چیزاش همش عالین.اما از همین آسیاتک هم میتونی استفاده کنی.آسیاتک اگر 10 مگشو بگیری بدون اینکه هیچوقت سرعتت محدود بشه(سرعت شبانت)شبها 260 کیلوبایت سرعت داری که میشه حدود 5 گیگ دانلود در هر شب.حالا حجم روزانتم که به کنار.صبانت پینگ بهتری نسبت به آسیا داره اما باز آسیا سرعت تک کانکشنش(واسه نگاه کردن فیلمهای آنلاین)از صبانت بیشتره.نقل قول:
واسه شما شاید سرویس نامحدود برنزی 1 مگ فن آوا هم خوب باشه.اونم حدود ماهی 70 تومانه فکر کنم و در کل 24 ساعت سرعتت ثابت 220 تا 250 هستش.البته تا ماه پیش 150 بود اما الان یک ماهی میشه به این سرعتی که گفتم رسیده.یعنی مشهد که اینطوریه.دیگه خودت حساب کن روزی چقدر میتونی دانلود کنی.خوبیش اینه که هر چقدر دانلود بکنی سرعتت رو محدود هم نمیکنن.نقل قول:
خیر فن آوا برنزی نامحدود سرعت اسمی هستنقل قول:
دوستان عزیز ...
یک روزی هست که سرویس آسیاتک رو وصل کردن.
اول اینکه سرعت عملشون عالی بود! روز شنبه که سرویس بسیار مزخرف و داغون و شبانه ندار مخابرات مشهد قطع شد، خداروشکر یکشنبه آسیاتک وصل شد!
نکته خوبش هم اینکه به محض وصل شدن سرویس، طرح جشنواره جدیدش واسه نمایشگاه الکامپ هم خورد به ما به عنوان مشتری قدیمی و سه گیگی رایگان هم گرفتیم روی سرویس جدیدمون!
خلاصه دیشب از ۲ تا ۸ صبح در شبانه رایگان حدود ۵ گیگی دانلود داشتیم! لینکها هم نسبتاً پراکنده بود ولی بیشتر سرور ایرانی بود.
جزئیاتی که بنظرم مهمتر اومد:
» نام سرویس «چلچله (512) ده گیگ ماهیانه، شبانه رایگان ۲ تا ۸ صبح»
» شهر مشهد - مرکز مخابراتی ۱۵خرداد
» Downstream 10236
» Upstraem 509
» SNR 20.2
بنظر خودم که خیلی خوب بود! ولی نظر دوستان عزیز یه چه صورت است؟
آیا اینها همه برای ...کردن مشتری هست!!؟؟ بنظرتون از شبهای بعدی روند نزولی خواهد بود؟
قضیه ی این سه گیگشون مشکوکه. هم ایمیل خواستن هم شماره تلفن. فک کنم بیشتر قصدشون چک کردن هویت افراد بوده.
بسیار سرویس عالی گرفتی.نخیر سرعت شبانت محدود نمیشه به هیچ وجه.فقط سرعت دانلودت در ساعات روزانه و شبانه رو میشه بگی چند هستش؟نقل قول:
درود به همه عزیزان،عزیزی هست که راهنماییم کنه که خطم تا چند مگابایت ساپورت میکنه اینترنت رو؟
خوب یک عکس از کانفیگ مودمت بزار تا معلوم بشه و بتونیم جواب بدیمنقل قول:
بنده مودمم رو تازه تعویض کردم،قبلی سوخت چون که [emoji3] یه مودم فعلا از همسایم گرفتم تا یکی دوساعت تا برم یکی دیگه بگیرم،اینم عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام بچه ها من 3 روزه خطم رانژه شده سرویسم هم کولاک ( 4 مگ) با 30 گیگ حجم و از ساعت 2 تا 8 صبح هم رایگانه هزینه هم ماهیانه 91 تومن
سرعتم الان در روز حدود 700 تا 800 کیلوبایته ( روز اول بین 900 تا 1 مگ بود !!)
شبا هم در ساعات رایگان بین بین 180 تا 200 متغیره
میخواستم نظر بدین که چجوریاست وضعیتم خوبه؟ کسی اگه سرویس مشابه داره میشه بگه سرعت دانلود رایگان شبانه اش چنده؟
اخه احساس میکنم سرعت 180 واسه شبا کمه :/ من حداقل انتظار داشتم بین 250 تا 300 سرعت شبانه بهم بدن :(
اگر درست متوجه شده باشم آساتک هم مثل پارس آنلاین برای سرویس های مختلف به سرعت اسمی توجه نمی کنه و بیشترین سرعتی که خط کشش داره رو بر روی خط می بنده. حالا سوالم اینجاست که آیا تفاوت در سرعت اسمی، تاثیری هم در ساعات شلوغ، به ویژه ساعات شبانه رایگان داره یا نه.
به طور مثال در پارس آنلاین همه خطوطی که این قابلیت رو دارند رو بر روی 9 و یا حتی 16 Mb میبندند و در طول روز، حداقل طبق تجربیات من و بسته به سرور، سزعت واقعی دانلود هم در همین حده. ولی در ساعات شبانه سرعت واقعی دانلود کاملا تابعی از سرعت اسمی خریداری شده هست و سرویس های مختلف اصلا با هم قابل مقایسه نیستند. می خواستم بدونم که در آسیاتک هم همین سیستم وجود داره یا نه؟ یعنی سرعت شبانه رایگان 8-2 سرویس 4 MB و سرویس 10 Mb واقعا با هم متفاوتند و اگر آره به طور متوسط چقدر هستند؟ در کل آیا سرعت در ساعات شبانه رایگان به 1 Mb هم عموما میرسه یا نه؟
مارک مودمت چی هست؟باید از اون صفحه ای عکس بزاری که توش snr و attenuation ات رو زده نه این صفحه.این فقط نشون میده که فعلا خطت روی 5 مگ بسته شده.نقل قول:
گلدن وب هست،از کدوم قسمت باید عکس بگیرم دقیقا؟نقل قول:
اگر درست متوجه شده باشم آساتک هم مثل پارس آنلاین برای سرویس های مختلف به سرعت اسمی توجه نمی کنه و بیشترین سرعتی که خط کشش داره رو بر روی خط می بنده. حالا سوالم اینجاست که آیا تفاوت در سرعت اسمی، تاثیری هم در ساعات شلوغ، به ویژه ساعات شبانه رایگان داره یا نه.
به طور مثال در پارس آنلاین همه خطوطی که این قابلیت رو دارند رو بر روی 9 و یا حتی 16 Mb میبندند و در طول روز، حداقل طبق تجربیات من و بسته به سرور، سزعت واقعی دانلود هم در همین حده. ولی در ساعات شبانه سرعت واقعی دانلود کاملا تابعی از سرعت اسمی خریداری شده هست و سرویس های مختلف اصلا با هم قابل مقایسه نیستند. می خواستم بدونم که در آسیاتک هم همین سیستم وجود داره یا نه؟ یعنی سرعت شبانه رایگان 8-2 سرویس 4 MB و سرویس 10 Mb واقعا با هم متفاوتند و اگر آره به طور متوسط چقدر هستند؟ در کل آیا سرعت در ساعات شبانه رایگان به 1 Mb هم عموما میرسه یا نه؟
میشه از همین صفحه اصلیت یک عکس کامل بزاری که تمام گزینهای صفحه توش دیده بشه؟
داداش من الان 4 مگ دارم از اسیاتک شبا سرعتم روی 180 تا 200 متغیره تو 6 ساعت فوقش 4 گیگ دانلود کنم :| 3 روزه از اسیاتک خریدم این سرویسو انتظار داشتم حداقل سرغتم شبا 250 تا 300 باشه ولی نشده :( ..... روزها سرعتم 800 تا 700 کیلوبایتهنقل قول:
سلام.
دوستان مورد زیر موجود هست, کسی خواست درخدمت هستم:n02: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا ماه پیش سرویس 10 مگ با 20 گیگ حجم در ماه داشتم.سرعت روزانم همیشه 1/150 مگابایت بود.و سرعت شبانم هم همیشه بین 240 تا 260 کیلوبایت بود.اما الان که تو صفحه پیش دیدم آقای امیر اخوان(اگر اشتباه نکرده باشم)با سرویس 512 در روز ظاهرا همین سرعت رو دارند و در ساعات شبانه هم با مقدار حجمی که گفتن دانلود میکنن فهمیدم تقریبا سرعت شبانشون با من یکی بوده فهمیدم داشتم الکی ماهی 72 تومان پول می دادم.خوب شد قطعش کردم:n03::n02:نقل قول:
ممنون ... طبق سرعتی که IDM میگه در روز حدوداً بین ۳۲۰ تا ۴۸۰ برحسب کیلوبایت برثانیه و در شب بین حدوداً بین ۱۳۰ تا ۲۲۰ برحسب کیلوبایت برثانیهنقل قول:
ﺗﻮﺟﻪ ! ﺗﻮﺟﻪ !
دوستان ﺑﺮﻥ ﺗﻮﭘﻨﻞ ﮐﺎﺭﺑﺮﯾﺸﻮﻥ ﻭﻫﺪﯾﻪ
ﺁﺳﯿﺎﺗﮏ ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﺍﻟﮑﺎﻣﭗ
ﮐﻪ***3GIG *** ﺍﯾﻦﺗﺮﻧﺖ ﺭﺍﯾﮕﺎﻧﻪ ﺭﻭﻓﻌﺎﻝ ﮐﻨﻦ،ﯾﺎﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ
ﮐﻪ ﺗﺎ30 ﺁﺫﺭﻓﻘﻂ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭﺩﺍﺭه
آها پس معلوم شد یک فرقی بین سرویس 10 مگ و 512 هستش.من همونطور که گفتم سرعت روزانه ام 1.2 مگابایت بود حدودا و سرعت شبانه ام هم 250 کیلوبایت بود.نقل قول:
ما که دعا کنیم یا نکنیم همان ۷۰ /:n28::n28::n28::n28::n28:۸۰ هست
آخه تو فکرشن کاری کنن که نهایتا سرعت شبانه به 16 کیلوبایت برسه.مگر اینکه واسه شبانه هم پول بدی.حالا شاید یک کمی کمتر از روزانه.واسه همین گفتم دعا کنید:n02:نقل قول:
با سلام
دوستان چلاک نامحدود 256 برنزی سرعتش اسمی هست یا بالا میبندن؟
زده حداقل 10 گیگ در ماه، حالا چون نامحدود هست ممکنه اسمیش کنن؟
حدود سرعتش چنده؟
کسی داشته؟
مرسی
درود. آیا آسیاتک محدود میکنه سرعت دانلود شبانه رو؟ یعنی مثل پارس آنلاین و شاتل نیست که اگر شبی 1 گیگ بیشتر دانلود کنی یهو محدودت میکنند؟ کلا آیا شبانه این شرکت محدودیت داره؟
خوب شد نیامدم دزدتک چون الان فن آوا سرعت شبانه 1 مگش 190 تا هستش ملت ساده لوح هم تو نمایشگاه الکامپ برای گرفتن دی اس دق باکس صف کشیده بودننقل قول:
دوستان سلام به همه
من دیروز تقاضای سرویس کردم از اسیا تک و تا حالا هیچ سرویسی ازش نگرفتم و فقط چون از معدود شرکت هایی بود که تو منطقه مخابراتیمون بود و پورت خالی داشت و نا محدود میداد ازش گرفتم .
دوستان تو پایداری سرویس هاش خوبه؟
من سرویس 256 نا محدود برنزی گرفتم واقعا نا محدود هست؟ سرعت دانلودش حدودا چقدره؟
ممنون میشم دوستام راهنمایی کنن
سلام.شما هم هر سرویسی چه 2مگ یا 10 مگ بگیریر سرعتتون بیشتر از 70 نمیشه؟کافو چنذ هستید؟نقل قول:
سلام
اگر بختم یاری کنه بعد دوسال دوباره میخام برگردیم سمت آسیاتک :n19:
از دست ترترنت دغالی مسخره مخابرات هم خلاص میشم :n20:
دوستان الان چه طرحی بگیرم که شبها بتونم حدقل 5-6 گیگ دانلود کنم
5گیگ هم برای مصرف روزانه در ماه بیشتر مصرف ندارم
آقا این سایت کوفتی آسیاتک، قسمت پنل رو با چه مرورگری باز کنم که حجم و روز باقی مانده اینارو نشون بده؟
با هر کوفتی باز میکنم نشون نمیده!
این مسخره بازیا چیه باو! مثل قبل تو یه متن مینوشتن دیگه! ورداشتن انیمیشنیش کردن گند زدن ب همچی!
این سیستماشون هی مثلا آپدیت میکنن اینجوری میشه من زنگ زدم گفتش همچی حل میشه:n02:نقل قول:
به مرورگر مربوط نیست.... مشکل از خودشونه...... یکم صبر کن خودش درست می شهنقل قول:
سلام... دوستان يعني 10 مگ شهاب آسياتك رو بگيرم شبانه سرعت بيشتر از 300 نميره؟؟
افتاب از کدوم طرف در اومده اسیاتک دست و دلباز شده ؟!
امروز رفتم پنل دیدم زده بود 3 گیگ هدیه شاخ در اوردیم سریع اعمال کردیم تا پشیمون نشدن برنداشتن :n02:
درود دوباره خدمت دوستان عزیز :n02:
امضارو داشته باش!
داستان داره ...
فقط آسیاتک،
و دیگر هیچ... :n31:
درود داداش،سوالی داشتم ازشما،آیا این شرکت شبانه رو محدود میکنه اگر حجم بالایی رو دانلودکنم؟نقل قول:
یکی جواب بده خواهشا!!
نامحدود برونزی 256 سرعتش چجوریه؟ نوشته حداقل 10 گیگ ماهیانه! کسی داره این سرویسو؟
میخوام ثبت نام کنم!!
@@@@@@@
امروز ثبت نام انجام بشه 3گیگ هدیه تعلق میگیره؟ طرحش تا کی هست؟
مرسی
آسیاتک ، سرویس شهاب،تست از سرور داخلی و خارجی :n01: