والا سلیقه شماست . از دید من تو رنج قیمتش هیچ کواکی نیست که مثلش بکوبه . حتی میتونم بگم تا 400-500ت هم رقیبی نداره ، مگر dls 1073 و jbl سنگی و ..نقل قول:
والا سلیقه شماست . از دید من تو رنج قیمتش هیچ کواکی نیست که مثلش بکوبه . حتی میتونم بگم تا 400-500ت هم رقیبی نداره ، مگر dls 1073 و jbl سنگی و ..نقل قول:
سلام من یه 206 دارم ک میخوام تقریبا 1500 سیستم بزارم روش
کیفیت و پرتاب صدا برام مهمه
نظر خودم اینه ک پخش 9650 پایونر + باند هلیکس e96x + یه امپر و ساب
صدای این هلیکس هم نشندیم ولی میگن کیفتش بالاس
خوبه این؟:n13:
والا من از بیس e69 و حجم صداش خوشم نمیاد اما باند کیفیتی و خوش صدایی هستش.نقل قول:
دیگه سلیقه ای هم هستش یه کم :n02:
ببین باند بیضی اکثرا 2وی ها به هم ریختگی صدای کمتری دارن و به سلیقه ی من نزدیکتره اونجوری که فکر میکنی نیس که مثلا 2وی میدرنج نداره و صدا خرابه:n02: اون sensivity هم به این صورته که مثلا اگر یه باند 91 db هستش یعنی به اصطلاح راه اندازیش راحت تره شاید با 60 rms هم صدای بلندتری داشته باشه نسبت به یه باند 85db با همون rms یکسان.
کلا زیاد درگیر این ارقام و اعداد نباش :n16:
U300 بم نیس اصن صداش حرفی که مهدی زد درسته تازه یه کم پیک هم داره تو های رنجش.
گلیدن هم چیز بد نداشته و برند هیلی قدریه من نظرم واسه باند میشه گلیدن:n09::n05:
شما یه آمپ ۲۲۲ سونی پیدا کن ببند. اگه صدات بد شد بیا همون آمپ رو بکوب تو صورت من! مید این جاپون هم هست:n02: به شرطی که گیر بیاد :n05:نقل قول:
سلام--امیرحسین جان عزیز--برار (یره)--:n11:نقل قول:
من توی قسمت سیستمهای بچه های سایت سیستم ماشینت را دیدم وخیلی خوب بسته بودی وخودت بسته بودی واین خیلی عالی هست وتجربه خوبی داری:n06:
حالا با این تفاسیر شما کدام یک باند را می پسندی که هم 1- تفکیک عالی داشته باشد2- بیس استاندارد 3- راه اندازی پر خروجی نداشته باشد..روی نیم طاقچه پراید می بندم با u300 ترکیب عالی شود....
چون بار اولمه سیستم می بندم نمی خواهم مایوس شوم--توقع خیلی زیادی هم ندارم--با این بوجه--
دمت گرم:n02:
يه لطف كنيد يه ساب وفر خوب هم ب ما معرفي كنيد
قيمت مهم نيس
Sent from my iPhone using Tapatalk
قربانت عزیز لطف داری :n02::n16:نقل قول:
اون عکسی که دیدین بعد از اون کلی قطعات جا به جا شد و کلی تجربه دیگه کسب شد :n02: که عکسارو دیگه اینجا آپلود نکردم. الانم که در خدمتتون هستم فعلا سیستم بازی تعطیله تا اطلاع ثانوی و سربازیو :n08:
من گلیدن رو پیشنهاد میدم بهت رنج قیمتش با سونی اونقدری فرق نداره.
امپ نمیبندی ؟
اخه تا بودجه مشخص نباشه که نمیشه پیشنهاد داد :n02:نقل قول:
هدف هم باید مشخص باشه spl یا sq:n05:
بودجه حدود 1500 هست ك ميخوام سيستم ببندم البته بيشتر هم بشه مشكلي نيسنقل قول:
پخش 9650 پايونر و باند هليكس e96x الان موندم ساب و امپ هم انتخاب كنم نميدونم چ انتخاب كنم
يه ساب ك بيس كم هليكس رو جبران كنه
صداي هليكس رو نشنيدم ولي ميگن كيفيتش خوبه
سلام--دادا---نقل قول:
اگر بشه اول کواک بگیرم بعد امپ بهتره چون اگر خواسته باشم هر دو را هم کواک وهم امپ ببندم حداقل 600 خرجم می شوم فعلا اینقدر ندارم--برای همین گفتم که باید اول کواکی انتخاب کنم که بعدا خواستم امپ ببنم زیر خرج امپ گران نیفتم ومجبور نشوم امپ گرانی بخرم ---چون گلادن و اون سونی 120 rms هستم این من را نگران کرده که بعدا برای امپ توی خرج زیاد بیفیتم:n14:
سلام برادر 206:n02:نقل قول:
E69 کیفیت داره اما پرتاب نداره.
پرتاب میخوای جی وی سی 7158 قبمت هم نزدیک 220ت
امپ هم ep4x هرتز
ساب rs12 گلیدن
پخش هم از رده پایینا پایونیر من خوشم نمیاد باز سلیقه شما شاید با بنده فرق کنه :n02:
پخش هم اگه بتونی الپاین دسته دو 145 پیدا کنی خوبه
اگه پایونیر هم دوس دارین همه مدلا یه صدا دارن ببینین کدوم بیشتر فیس قشنگتری داره و 3جفت خروجی :n16:
دوستان برای ساب باکس 121lt سونی اگه امپ 180 وات بهش برسونه بیس خوبی میده برا یه جفت باند؟
نقل قول:
این باند کیفیتش هم خوبه؟؟؟
بعد قیمت تقریبی این امپ و ساب چقده؟
من تو کرمانشاه زندگی میکنم تاحالا این دو تارو ندیدم نمیدونمم از کجا تهیه کنم اصلا
اره کیفیتش خوبه قدرتش هم خوبه نسبت به قیمتش.نقل قول:
ساب قیمتش 400ت و میتونید از نمایندگی گلیدن اقای سیمانیان تهیه کنید
امپ هرتز هم دسته دو حدود 450ت و میتونید از نمایندگی هرتز اقای مقدم تهیه کنید .
با سلام
من می خوام یه پخش 1750 یا 2750 پایونیر با باند بگیرم. کدوم یکی از این باند ها بهتره؟ البته بیشتر نظرم روی کیفیتی بودنش هست ولی خوب میزان صدا هم برام مهمه. Helix esprit E69X و Pioneer 6902. کدوم بهتره؟ اینم بگم که نمی خوام ساب و آمپیلی بزارم.فقط ضبط و باند.
ممنون از راهنماییتون
سلام- دوست من---نگران نباش حمید اقا وامیر حسین جوابت را می دهند--کمی وقت می بره ولی جوابت را درست می دهند----
سلام.نقل قول:
بین این دوتا باند e69 هلیکس بهتره.
شما اون کشویی که رو بدنه پخش هستش رو توی جای داشبورد فیکس کردین یا نه ؟نقل قول:
این سابی که میگین 300وات rms داره حالا یه امپی که در حالت بریج 180 وات بهش میرسونه انگار داره نصفه توان اون ساب رو تامین میکنه:n06:نقل قول:
جواب که جواب میده اما خب ته صدای ساب رو در نمیاره.
چه عجب یکی جواب داد:n04:نقل قول:
چفت نمیشه اون کشویی رو روی ضبط قرار دادم ولی باز لق میزمنه و جلو عقب میره!
فک کنم رو پراید نمیشه !:n36:
نقل قول:
دیگ همه چیم حل شد فقط یه سوال مونده
این امپ میتونه 2 جفت باند جی وی سی 7158 و ساب rs12 گلیدن کامل ساپورت کنه؟
شما اول باید کشویی رو روی داشبورد سوار کنین و اون خاهایی که داره رو با پیچ گوشتی روی داشبورد محکم فیکس کنین بعد پخش رو جا بزنین.نقل قول:
چرا رو پراید نشه برادر من ؟؟؟؟؟:n05:
کلا امپ های 4کانال برای یه جفت باند یا کامپ و یه ساب با توان کم یا اینکه دو جفت باند و دوجفت کامپ رو تامین کنه.نقل قول:
حالا چرا دو جفت باند 7158 ؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه میخواید قدرتی ببندید که باید برید سراغ میدرنج و سوپر تیوتر که از دو جفت باند هم صدای بهتری تحویلتون میده چون دو جفت باند خیلی صداتون در حد هیات میشه :n19: و یه کار خیلی غیر معقول :n15:
در تکمیل حرف های امیرحسین بگم که پراید های قدیمی اصلا برای بستن پخش نیازی به کشویی نداشتن !
یک میله ال مانند داشتن که از یک طرف به کنار پخش پیچ میشد و در نهایت ، از طرف دیگه روی خود کنسول ماشین پیچ میشد و بعد قاب روی پخش رو میزدن .
اون کشویی به کار پژو و ... میاد .
:n02: خب دیگ بااین توضیحات همون یه جفت باند رو میبندمنقل قول:
فقط اینجا یه اشاره به باند کم توان کردین یعنی باند rs12 کم توان تشریف دران؟:n23:
ببخشید انقد سوال میپرسم:n02:
سلامنقل قول:
در ادامه فرمایشات امیر حسین خان باید عرض کنم ماسکنی یه برند آمپلیفایر ساز ایتالیائی و بسیار مطرح در دنیا هست.
ماسکنی رو برای درایو کردن کامپوننتها کاملا توصیه میکنم. واقعا صدای محشری داره.
سلامنقل قول:
فقط میتوونم توصیه همیشگیم رو که مدتهاس به دوستان میکنم به شما هم عرض کنم.
آمپلیفایرت رو خوب بگیر.تو خرید آمپ خوب دست و دلباز باشید.
البته این دست و دلبازی رو تو اکسسوری هم حتما داشته باشیذ.
مطمئن باشید پشییمان نخواهید شد.
سلامنقل قول:
بدون شک گلیذن RS12 یکی از بهترینها تو رنج قیمتی خودش هست.
400-600 وات ورودی میتونید بهش بدین بدون مشکل.
هم توسیلد دقیق میزنه هم تو پورتد حرف برای گفتن داره.
نه منظورم این بود که دیگه امپ کشش نداره یه ساب مثلا 500 وات rms رو درایو کنه.نقل قول:
سلام و خدا قوت
یه سیستم میخوام در حد 2 میلیون تومن بیشتر نشه
1- پخش؟(از 600 بیشتر نشه) چون فکر نکنم بیشتر از این قیمت فایده ای نداره اگه داره با دلیل بیان کنید
2- آمپ؟
3- ساب وفر؟
4- یه کاموننت
نکته: ماشین ندارم ولی بعدها میخوام (یا پراید 131 یا پارس) بگیرم
فعلا این سیستم رو میخوام برای کامپیوترم ، آیا میشه این کار رو انجام بدم؟
با این کار هم میخوام برای سیستمم اسپیکر نگیرم هم برای آینده روی ماشینم نصب کنم
نقل قول:
بنظرم اینکار اصلا جالب نیست .
شما هرچقدر دوست داری فعلا هزینه کن یک اسپیکر برا خونه بخر ، بعد که ماشین رسید ، سر حوصله یک سیستم خوب سوار کن روش لذت ببر .
قبول دارم!
من الان دارم تحقیق میکنم و خودمو آماده میکنم
ماشینم نهایتا تا دو سه ماه دیگه می خرم
میخوام وقتی رفتم مغازه طرف مثل بووووق نباشم که هرچی بگه : >بگم ها ها خوبه همینی که شما می گین
شما برای یه سیستم 2 میلیونی چی پیشنهاد می دین؟
درضمن بعدها یه ساب میخوام اضافه کنم پس روی آمپلی فایر تمرکز داشته باشید
سلام یه راهنمایی در مورد امپ میخوام:
بین امپ های کنوود 1004 و کنوود 9400 و هرتز ep4x کدام بهتر از همه س؟؟؟
اگ پینهاد بهتری هم هست بگین
پولی ک برای امپ گذاشتم 450 تومنه
سلامنقل قول:
بین ایناها ep4x از بقیه بهتره و تو همین رنج باز هم من نظرم ep4x هستش:n05:
سلام
دوستان پک سیم امپلیفایر چی بگیرم که خوب باشه و داغ نکنه و نویز نداشته باشه؟
هر مغازه ای یه مارک متفاوتی داره
سلام من یه سیستم صوتی خونگی دارم یه fm player خریدم زدم به ماشین با اون ضبط موجشو گرفتم ولی به هم وصل نمیشدن
نزدیک هم کردم ضبطو به fm ولی فایده نداشت
این کار شدنیه؟
کسی تجربه ساب اکتیو رو داشته؟ مثلا MTX هشت اینچی یا راکفورد P300 که دو مدل ۱۰ و ۱۲ اینچ داره. یا حتی پایونیر هایی که زیر صندلی نصب میشن.
سیستم تک استیج نصب شده و کامپوننت ها همونطور که میدونین بیس ندارن. الان کمبود صدای بم تو سیستم دارم.:n13:
سلام
111 ثبت نام کردم که هفته بعد میاد
برای پخش تصمیم دارم کنوود bt600u بگیرم ولی بدون امپ و ساب
حالا واسه باند چی پیشنهاد میدید که با این پخش خوب مچ بشه ؟
قیمتم ارزون باشه دیگه نهایتا تا 250 - 300 که با قیمت پخش از 600-700 بالاتر نزنه
پیشنهاد من اینه کمی هزینه پخشو کم کنی و بجاش آمپ بخری .نقل قول:
بنظر من :
Kenwood x400 or U300 = 300
JVC 7158 = 200
KENWOOD 527 + SIMPACK + نصب = 250
این حدود 750 میشه . ولی عوضش هم صدای بلند و با کیفیتی داری و هم بیس خوب .
ببخشید رو امپ وقتی این اغداد رو مینویسه یعنی چی؟و به چ دردی میخوره؟؟ :n13::n02:
4x200W 4Ω
4x300W 2Ω
2x600W 4Ω bridge
زیاد اهل صدا بلند نیستم آخهنقل قول:
اینم که میخوام باند بخرم چون خیلی شنیدم باند های فابریک پراید زیاد کیفیت نداره و یکم صدا زیاد بشه خٍر خٍر میکنه
سلامنقل قول:
یعنی شما میتونید تا این توانها و با امپدانسهای مشخص شده (4 یا 2 اهم) به خروجی آمپ اسپیکر متصل کنید.
در واقعا این اعداد مدعی این هستند که مثلا این آمپلیفایر روی 4 اهم 4 تا 200 وات خروجی میده و...
همچنین در حالت بریج (یعنی دو کانال رو با هم یکی کردن یا پل زدن) خروجی آمپلیفایر در این حالت روی امپدانسهای 4 و 2 اهم افزایش پیدا میکنه که اغلب برای راه اندازی ساب ووفرها به کار می رود.
متوجه شدید؟