مي دونين تفاوت شهرداري با صدا و سيما چيه؟...اولي آشغال جمع مي کنه ..دومي آشغال پخش مي کنه!!
Printable View
مي دونين تفاوت شهرداري با صدا و سيما چيه؟...اولي آشغال جمع مي کنه ..دومي آشغال پخش مي کنه!!
اگر يه مرد در ماشين رو براي خانومش باز کنه ميشه 4 تا نتيجه گرفت:
1.ماشين تازه هست 2.زنش تازه هست 3.طرف زنش نيست 4.مرد گلابی هست!!
با دستت يه پروانه ميگيری، ميخوای ببينی زندهست يا نه، اگه دستت رو باز کنی فرار ميکنه. اگه محکم نگهش داری ميميره
دوستی هم مثل همينه....
تو گلی... عين گلاي قشنگ قالی... تو به ظرافت تار و پود فرش هاي زيباي ايرانی... اصلاً تو خود فرشه پاتريسی... همونی که يه تختش کمه!!
واسه کسی بمير که برات تب کنه...! لطفا" يکی براي من بميره، آخه چند روزه بدجوری تب کردم!!
[b]
يارو تو يه عمليات تروريستي خودشو با يه کايت ميزنه به کاخ سفيد... آمار که ميگيرن ميبينن صد نفر کشته شدن! نود و نه نفر از خنده يه نفرم خودش!
midoonid bozorgtarin arezooye jooje tighi chie? inke ye nafar roo saresh daste navazesh bekeshe
تای÷یک جالبیه بچه ها ادامه بدین....
ميدونی چرا دخترا به ميز آرايش ميگن ميز توالت؟؟؟ چون ميشينن روش و ميرينن به قيافشون! :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
اگه تو کوچه پس کوچ هاي دلم گم شدي.دنباله کسي نگرد که آدرس بهت بده چون غير از تو کسيي اونجا نيست!!! :rolleye: