با اجازه بزرگان ميخواستم جواب دوستمون و بدمنقل قول:
اون چيزي كه روش شيار افتاده درام هستش كه قابل تعويضه و همان خطي كه تو پرينت مياد مال اونه
درام: يك استوانه آبي يا سبز رنگ هست بايد تعوضش كني احتمالا مشكلت حل ميشه
Printable View
با اجازه بزرگان ميخواستم جواب دوستمون و بدمنقل قول:
اون چيزي كه روش شيار افتاده درام هستش كه قابل تعويضه و همان خطي كه تو پرينت مياد مال اونه
درام: يك استوانه آبي يا سبز رنگ هست بايد تعوضش كني احتمالا مشكلت حل ميشه
سلام میخواستم بدونم الان قیمت ریست کردن سامسونگ SCX - 3200 حدودا چقدر میشه؟!
پرینتر من اپسون p50 هست...وقتی نوشته رنگی چاپ میکنم نوشتها رنگش قاطی میشه و خوب در نمییاد در صورتی که واسه عکس همچین مشکلی ندارم...هد کلین هم مشکل رو حل نکرد
در ویندوز سون وقتی منو استارت رو باز میکنیم در سمت راست دیوایس اند پرینترز هستش .نقل قول:
بعد از رفتن به دیوایس اند پرینترز روی آیکون پرینتر کلیلک کردم .
کادری وجود ندارد فقط صفحه ای نمایش داده میشود مبنی بر لینک زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان
من یک پریتر HP 1132 که 3 کاره هستش دارم
یک مشکلی که داره اینه که وقتی میخوای از یک برگه A4 کپی بگیری تمام صفحه رو کامل کپی نمیگیره 2 سانت از پایین صفحه رو نمیگریه
دقت کردم وقتی داره اسکن میکنه لامپ اسکن تا یک خطی هست به نام LTR میگیره که 2 سانت تا آخر صفه هستش و 2 سانت بدش که زده A4 نمیاد حالا باید چیکار کنم که اسکن برای کپی کامل بگیره ؟؟؟
نا گفته نماند که اسکن درست مثلا اگه یک عکس A4 بخوام بگیرم تا آخر اسکن میکنه و فایل عکس هم کامل هستش اما در حالت کپی نه تا آخر نمیگیره تا قسمت LTR میگیره و زمانی که اسکن کامل نیست پرینت هم کامل نیست
ممنون میشم از دوستان کسی اگه اطلاعی داره منو راهنمایی کنه
معمولا من وقتي چاره اي نيست براي فوم قبل از تعويض اون رو با آب ميشورم 80 درصد موارد مشكلش حل ميشه. با يه اسفنج نرم و كمي مايع ظرفشويي كف درست كن و كامل بشور و بعد با آب و بعد هم بذار خشك بشه. البته مهمه كه با سيم ظرفشويي و اسكاچ نيوفتي به جونش چون خط بندازي روش كاريش نميشه كرد بعد بذار سرجاش.
اگه اذيت كرد شما رو يه فوم بخر براش. چند هزار تومن بيشتر نميشه و راحت پيدا ميشه.
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
با شستن و كف مالي فوم هم درست نشد. نميدونم اگه فوم نو بخرم درست ميشه يا بايد كارتريج نو بخرم؟ نظر شما چيه محمد عزيز؟
کسی از دوستان نمیتونه مشکل منو حل کنه
خرجش چقدره؟
سلام فتوكپي من توشيبا 3560 است بعضي مواقع وسط كاغذ رو كمي لا ميده و اين باعث ميشه وقتي دورو ميزنم اون روي ديگش خوب نمي افته. خواهش مي كنم دوستان راهنماييم كنند. مشكل از هيتره يا ناخونكاش يا جاي ديگه؟
نه بابا كارتريج نو كه خيلي هزينه ات زياد ميشه(البته اگه بگيري كه يه مدت راحتي)نقل قول:
بده به مراكز خدمات پرينتر يه نمونه پرينت هم بهش بده، يا اگه ميتوني با دستگاه ببر.
اون فومش رو عوض ميكنه برات 10-20 تا ميزني باهاش اگه درست شده بود پولش رو ميدي و مياي:31:
اگه بخري و بياريش و اشكال از جاي ديگه باشه ديگه نمي توني پسش بدي.