در همه ساعات روز میتونی استفاده کنی اون مشکلی نداره .نقل قول:
تایم شبانه متاسفانه رایگان حساب میکنه و دانلود داشته باشی برات از طرح رایگان حساب میشه که بعدا محدود میشی . تست کردم که میگم :n27:
Printable View
در همه ساعات روز میتونی استفاده کنی اون مشکلی نداره .نقل قول:
تایم شبانه متاسفانه رایگان حساب میکنه و دانلود داشته باشی برات از طرح رایگان حساب میشه که بعدا محدود میشی . تست کردم که میگم :n27:
نقل قول:
ممنون بابت پاسخ!
محدودیت شبانه شاتل به چه صورت هست؟ هر شب 5 گیگ دانلود کنم محدود که نمیشه؟
من بین 120 تا 150 گیگ با سرویس فعلی مخابرات دانلود می کردم ؛ ایا با شاتل هم می تونم همین قدر دانلود داشته باشم یا نه؟
برای من دوماه طول کشید تا بیام شاتل :n31: بستگی به مرکزتون داره .نقل قول:
احتمال تمدید کم هست ولی اینجور طرح ها هر 40 روز یا هر 3 ماه یکبار معمولا گذاشته میشه .
سرعت 128 و کلا همه سرویس ها خط روی 16 مگ بسته میشه . البته تاجایی که امکانات مرکزتون برقرار باشه :n02: دربدترین حالت حداقل 4 مگ برای سرویس 128 هست .
این 100 رو میتونی توی 100 روز استفاده کنی کلا ربطی به سرویست نداره ماهانه باشه یا سالانه کلا 100 روز میتونی استفاده کنی .
سرویس های اکو مختلف، مقدار دانلود شبانه ای که میشه باهاشون کرد تا قبل از محدود شدن فرق نمیکنه؟ همه شون که تا ۱۶ بسته میشن بلاخره یه فرقی باید مثلا بین سرویس ۸ مگ که گرونتره با ۱۲۸ کیلو باشه!
فک نمیکنید شاتل ممکنه شاتل لند رو برداره؟ به ضررشون نیست؟ واقعا سرویس خوبیه.
شاتل لند فقط مختص اکو هست یا رو آرت هم میشه؟
سلام،فقط اکونقل قول:
شما با دانلود از شاتل لند دارید از سرورای شاتل دانلود میکنید،به ضرر که هیچ به سودشون همهست .نقل قول:
پهنای باندشون ازاد میشه.
من از اول کهاومدم شاتل جشنواره شاتل لند رایکان بود بعدش هم که بسته رو ده هزار قیمت گذاشت .نقل قول:
الانم که این بسته هست.
سه شب دانلود کنید یه شب مودم خاموش باشه .
تایم دانلودتون رو تغییر بدید.
سقف محدود شدن فرق داره در سرعتای مختلف.نقل قول:
بعد از محدود شدن هم حداقل سرعت سرویسا متفاوته...
اکو های با سرعت بالاتر دیر تر محدود میشن و محدود شدن هم حداقل سرعت سرویس بالاتره...
تایم روزانه هم در زمان شلوغی اولویت پهنای باند با اکوهای با سرعت بالاتر هست...