نقل قول:
امروز رفتم اهواز و st30 دیدم! البته vt نداشتن ولی st30 فقط یه جا دیدم که اونم متاسفانه خیلی تو ذوقم خورد و جلو رفیقم کلی ضایع شدم آخه کلی تعریف پلاسما داده بودم که بله اله و بله ولی در کمال شگفتی st30 رنگ قرمز رو نشون نمیداد! بعد از 4 ساعت التماس اومد نیگا کرد گفت آره این از فیششه و فیشش خرابه یکم دست زد به ورودی تصویر و تکون تکونش داد بهتر شد ولی بازم کنار led سری e خود پاناسونیک حرفی واسه گفتن نداشت
حقیقتش من کلا پلاسما رو ترجیح میدم ولی رنگهای روشن led خیلی خیلی تو اون محیط به چشم میاد
میخوام بپرسم آیا روشنایی فروشگاه و احتمالا مشکل اون ورودی که ظاهرا درستش کرد چقدر تاثیر داشته ؟
دوست عزیز یکی ازنکات اصلی تلویزیونهای پلاسما اشباع بالاتررنگها و کنتراست بهتر اونهاست اون هم در یک چنین مدلی ، حتی زیر نور زیاد مغازه وبا سورس یکسان وقتی داشتم vt30 و st30 رو با ال ای دی های پاناسونیک مقایسه میکردم باز هم برتری با پلاسما ها بود و از لحاظ کنتراست و دیدن جزئیات به وضوح میشد پرزهای میوه کیوی رو در پلاسماها دید ولی در ال ای دی ها پرزها حالت مات و محو شده داشتند .
در مورد روشنائی فروشگاه فقط کافی بود از فروشنده میخواستید تا لامپهای مغازه رو خاموش کنه و فقط چند لامپ در حد روشنائی خونه رو روشن بزاره ، اونوقت خودتون می دیدید که تصویر ال ای دی ها به یکباره کیفیت خودشون رو از دست میدند وحالت شسته شده پیدا میکنند و کنتراستشون بسیار پائین میاد و این مورد یکی از اصلی ترین مشکلاتی هستش که اکثر خریداران ال ای دی در منزل با اون مواجه میشند و در مقابل تصویر پلاسما ها تغئیری نمیکنه و بهتر هم میشه .
در مورد اون فیش هم به راحتی میتونستید از فروشنده بخواین که فیش رو عوض کنه چون مطمئنا تو یه مغازه لوازم صوتی و تصویری چندین و چند فیش وجود داره و در اون صورت به راحتی میتونستید متوجه بشید که اشکال از فیش هست ویا از تی وی .