خوشحالم که بعد از یه سال که تو انجمن ورزشی و تاپیک پرسپولیس مطالبو پیگیری می کنم یه نفر خیلی قشنگنقل قول:
نظرشو و عقیدشو نوشته هر چند با بعضیاش مخالفم .دوست عزیز بیشتر به تاپیک بیا .
Printable View
خوشحالم که بعد از یه سال که تو انجمن ورزشی و تاپیک پرسپولیس مطالبو پیگیری می کنم یه نفر خیلی قشنگنقل قول:
نظرشو و عقیدشو نوشته هر چند با بعضیاش مخالفم .دوست عزیز بیشتر به تاپیک بیا .
دوست عزیز، اون روزنامه عبارت "اون یک آنالیزور بود و بیخود بزرگش کرده بودند بود" رو نوشته بود. علت اعتراض من هم به اون روزنامه تیتر کردن همین مطلب بود.نقل قول:
دو پهلو صحبت کردن ایشون و اینکه او هم باید می رفت. خیلی از او حمایت کردند. وقت هم زیاد داشت. ... مؤید عرض بنده است. چطوری باید خرسندی اش رو بیان می کرد؟نقل قول:
لطفا سری به روزنامه های ورزشی روزهای دوشنبه تا چهارشنبه هفته پیش بزنید. همه روزنامه از حرکت خزنده آقای پروین به پرسپوبیس صحبت می کردند. دوست من آقای پروین از پرسپولیس که نه از فوتبال خداحافظی کرده اند.نقل قول:
دوست من ظاهرا شما هم خبر ندارید که مربیان بعدی بعد از نتیجه نگرفتن آقای پروین آمدند!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزیز. شاید سن و سال شما طوری نباشه که سال های آخر دهه هفتاد رو خوب بیاد بیاری. قبل از اینکه کاویانپور بخواد بره ترکیه یا دوپینگ کنه و ... از بهترین های پرسپولیس بود. درخواست های زیادی برای ترانسفر شدن به دوبی و تیم های دیگه داشت. آقای پروین اجازه نداد. حتی اگه اشتباه نکنم روزنامه خبر ورزشی از قول آقای پروین نوشته بود"حامد دو میلیارد می ارزه". ایشان اونقدر حامد رو توی پرسپولیس نگه داشت که کاویانپور دچار ضعف روحبه و بازی شد. امیدوارم که برید و روزنامه های اون موقع رو پیدا کنید و برای روشن شدن ذهن من هم که شده مستدل حرف من رو باطل کنید. ضمنا آقای کریمی به خاطر آماده نبودن به تیم ملی دعوت نشد. درسته؟ مگه کریم باقری در تیم قطبی احیا نشد؟ منکر این قضیه هم هستید؟نقل قول:
قطبی با رفتنش هم به پرسپولیس کمک کرد تا جریاناتی که برای بیرون کردن اون می خواستند پرسپولیس رو نابود کنند ناکام بشند و حداقل پرسپولیس فدای خودخواهی این جریانات حسود نشه وگرنه خودت می دونی که قرارداد داشت و می تونست بمونه و تمام پولش رو هم بگیره. به هیچ وجه نمی تونید منکر این قضیه بشید.نقل قول:
حقیقتش من هم متوجه معنی حرف ایشان نشدم. مگه قطبی رو کنار گذاشته اند که مصطفوی رو هم به موقع کنار بگذارند؟ مگه می شه که کادر مدیریتی پرسپولیس با خودشون دعوا داشته باشن و بخوان خودشون رو ضایع کنند؟ من که باورم نمی شه این مشکلات از سمت هیئت مدیره و یا تربیت بدنی باشه. قطبی به خاطر جریاناتی که چند تا مربی بیرون این تیم و چند تا بازیکن داخل این تیم بوجود اومد رفت. همون اتفاقی که زیر آب حجازی و کریمی رو هم زد.نقل قول:
من کلا از آقای پروین به عنوان بزرگتر این تیم که بایستی خودش رو خیلی بالاتر از قطبی بدونه توقع بیشتری داشتم. وگرنه علی پروین بخواهیم یا نخواهیم بزرگ پرسپولیس هسنتد.
دوست عزیز اینجا کسی قصد توهین یا اظهار نظر در مورد شخص دیگری رو نداره یا حداقل من این قصد رو ندارم:20:. جمله بالا رو هم تصحیح کردم. ببخشید بد نوشته بودم:20:. الان هم درستش کردم. این راجع به شخص شما.نقل قول:
اما راجع به صحبت هام، من نظرم رو گفتم و فکر کنم اشتباه نمی کنم:13:. البته کسی که بگه من اشتباه نمی کنم اصلا نباید باهاش بحث کرد. امیدوارم شما اینطور نباشید. :10:
دوست من ممنونم. بله اگه آدما نظرشون رو بگن بدون توهین و راه رفتن روی اعصاب دیگرون، انجمن شیرینی می شه. من الان نزدیک 3 ساله که اینجا عضوم ولی زیاد تاپیک نمی دم. فقط می خونم و کمتر نظر می دم. اینجا هم اگه تاپیک گذاشتم چون اگه پشت سر قطبی حرف بزنی در حالیکه اون نمی تونه از خودش دفاع کنه دور از جوانمردیه. فقط همین. قطبی هر کاری که بکنند امپراطور پرسپولیسه و سر مربی پرسپولیس در جام هفتم. هیچ کس هم نمی تونه بهش توهین کنه و ....:13:نقل قول:
من که تا عمر دارم یادم نمیره کلاس اول دبستان بودم صبح رفته بودم مدرسه ظهر برگشتم چندساعت بعد بازی برگزار شد هیچ کسیو ندیدم که بگه میریم جام جهانی ولی ما تونستیم
بعد از بازیم رفتم تو خیابون دیدم ملت ریختن بیرون دارن خوشی می کنن بوق می زدن ماشینا............یادش بخیر
عجب روزی بود هیچ وقت یادم نمیره چون 8آذر تولدم هم هست
فقط یک بازی با اون قابل مقایست که اونم ایران آمریکاست ولی هیچ بازی ایران استرالیا نمیشه اشکای استیلی و گل خداداد و عکس العمل های فوق العاده عقاب آسیا
عجب تاپیک حماسه ایی
کسی کل بازی رو برای دانلود نداره؟
اگه تو آرشیو خبرگذاریها اخبار اون زمان هم باشه میتونی خیلی چیزها پیدا کنی.نقل قول:
مدرک ؟
روزنامه ؟
واقعا معتبره
تو این دورو زمونه خیلی از روزنامه ها همون مطالب خبرگذاریهای رو کپی میکنند
همه ميدونن تو اون بازي با دعاي مردم تيم ملي نتيجه گرفت.
دعای مردم؟!!!:13:نقل قول:
تو اون بازی هیچکس امیدی نداشت بخصوص بعد از دو گل که خوردیم.
اون بازی یک استثنا در فوتبال بود تیمی که 90 دقیقه داشت توپ را از روی خط دروازه برگشت میداد به یکباره دو تا موقعیت گیرش بیاد و جفتش را گل کنه!
کلا ما ایرانی ها ادمهای احساساتی هستیم که اگر این احساسات در مسیر درستی بیفته خیلی کارها باهاش میشه کرد.
اون بازیها از لحاظ فنی ضعیف ترین بازی تاریخ ایران بود(از نظر من) و شاید اگر رفتاره اون تماشاگر استرالیایی نبود تیم ما بازی را باخته بود.