سلام
من نقشه مصر رو ریختم و زیر نقشه اصلی چندتا شهر اضافه شد ولی اصلا راهی وجود نداره که من از اروپا برم مصر
چطوری باید برم مصر؟
Printable View
سلام
من نقشه مصر رو ریختم و زیر نقشه اصلی چندتا شهر اضافه شد ولی اصلا راهی وجود نداره که من از اروپا برم مصر
چطوری باید برم مصر؟
سلام
بچه ها کسی مد عقاب کنار اتاق اسکانیا را داره؟
عروس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی نازه واقعا هم ماشین محشریه ! :n12:
من یه بار گرفتم حالا پشیمون شدم چطوری باید انصراف بدم :n13:
سلام دوستان
برای این بازی کرک نیومد آخر؟
اگه کرک اومده ممنون میشم برام بزارید
اگه نه که ممنون میشم چند تا Key جدید برای اکتیو برام بزارید
2 تا هم سایت برای دانلود مد بهم معرفی کنید
اینم 2 تا مد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مد سرعت
این مد رو با یک تکست ادیتور ترجیحا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز کنید و این لاین رو پیدا کنید : truck_speed_limit: 170.0
و 170 رو به هر عددی دوست دارید تغییر بدید (حداکثر سرعت) و مد رو سیو کنید
توجه داشته باشید تعداد کاراکتر های مد نباید تغییر کند مثلا برای محدود کردن در سرعت 50 کیلومتر لاین را این طور تغییر دهید
truck_speed_limit: 050.0
مد موتور 1010 اسب بخار اسکانیا
این مد رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز کنید و لاین torque: 7600 رو پیدا کنید و 7600 رو به هر عددی که خواستید تغییر بدید (حداکثر گشتاور پیچشی) به بقیه لاین ها کاری نداریم و مد رو سیو می کنیم
توجه داشته باشید تعداد کاراکتر های مد نباید تغییر کند بنابراین محدوده تغییرات بین 0001 و 9999 خواهد بود
همچنین توجه داشته باشید که باتغییر این عدد ، عدد نشان داده شده در اطلاعات موتور اضافه شده تغییر نمیکند ولی در عمل تغییرات اعمال شده است
همچنین رابطه بین قدرت و گشتاور پیچشی (t) از این فرمول ها بدست می اید (برای اطلاعات بیشتر)
Power (hp) =t(lb.ft) * w (RPM) / 5252
Power (kw) =t(n.m) * w (RPM) / 9549
پس با گشتاور 9999 نیوتن متر 1047 کیلو وات یا 1423 اسب بخار قدرت داریم
سلام داداشا خوبید کسی مد HDکردن بازی رو نداره کلمون داغ کرد: چشمک زدن:: grrr: اگه میشه مد HDکردن بازی رو برای1.3.1بزا: n05:: 11:: 42:رید ممنون میشم
درود بر شما دوستان عزیز
کسی مد ضد ضربه در ورژن 1.3.1 رو داره ؟؟؟
نقل قول:
دوستان منم همین مشکل رو دارم اگه میشه کمک کنین
salam patch ro toye posheye nasb bazi ejra kon moshkelet hal misheنقل قول: