من هم بانکها رو دزد میدونم همونطور که از کارهاشون معلومه. تو قبول نداری من اینان دارم به حرفم.نقل قول:
پس هر وقت اشنا پیدا کردی برو بپرس از دزدی های کوچولوی سیستم های بانکی بهت بگه
Printable View
من هم بانکها رو دزد میدونم همونطور که از کارهاشون معلومه. تو قبول نداری من اینان دارم به حرفم.نقل قول:
پس هر وقت اشنا پیدا کردی برو بپرس از دزدی های کوچولوی سیستم های بانکی بهت بگه
نقل قول:
حالا اگه کسی قبول نکنه که بانک ها دزد هستند (منجمله من) با توجه به حرفشما تکلیفشون چیمیشه؟نقل قول:
شما چه قبول کنی چه نکنی مثل دفعه قبل حقیقت رو کتمان میکنی. برو از کارمندهای بانکی بپرس بگو برات توضیح بدن. اینجا تو فضای مجازی حبس نکن خودت رو:)نقل قول:
کسی که حقیقت رو قبول نمیتونه بکنه دیگه حرف منطقی نمیشه باهاش زد.
شما انتظار داری حرف و نظر نظر خودت باشه کا این تیوری شکست خورده است متاسفانه
آهان از اون نظر!نقل قول:
دفعه قبل هم که نتیجه رو دیدن!
در این مورد هم با توجه به اعتقادی که به امضام دارم دیگه یک کلمه هم با شما در این باره،بحث نخواهم کرد چون باعث کسر شأنم میشوید!
بدرود و ایگنور!
به هر حال حقیقت مبرهنه. وقتی در بانک کار کردی یا اشنا داشتی اون موقع به تک تک جملات من و جناب محمد اسمونی در مورد بانکها میرسی.نقل قول:
امضای من هم اتفاقا بهش الان اعتقاد پیدا کردم. شما حتی امضا رو هم کپی میکنید امضایی که من قرار داده بودم و به علت کپی شما از روش مجبور شدم عوضش کنم و بهترش.
Take it easy
:)
سلام
یه سپرده رو 7 عید می خوام از صندوق مهر اقتصاد ببرم پاسارگاد. رفتم همون شعبه که سپرده رو اونجا باز کردم گفت شعبه ما با ملت و سپه کار می کنه و می تونیم چک اونجا رو بدیم ببرید از اونجا با ساتنا بزنید به پاسارگاد. رفتم ملت پرسیدم که مطمئن بشم با مهر اقتصاد کار می کنه. گفت مبلغت زیر 50 میلیونه؟ گفتم آره. گفت اگه بخوای چک مهر اقتصاد رو بیاری اینجا با ساتنا بزنی بره پاسارگاد باید اینجا (یعنی بانک ملت) حساب داشته باشی! من درست متوجه شدم؟ یعنی من واسه یک انتقال چک که این وسط توسط بانک ملت انجام میشه باید یه حساب باز کنم؟ به نظر مسخره است. زوری باید یه حساب باز کرد تا پول رو انتقال بده به بانک ثالث. حالا برم ببینم سپه همینه یا نه. ولی خواستم مطمئن بشم که طرف منظورم رو خوب فهمید که اینو گفت یا نه؛ چون بانک شلوغ بود و خیلی تو نوبت بودن و دیگه کارمند بانک رو سوال پیچ نکردم.
ممنون
...............نقل قول:
حذف شود...
دوستان من میخوام یه مبلغی نزدیک 500 میلیون رو بزارم بانک که حقوق چندتا از کارکنانم رو دربیاره به نظرتون چه حسابی برای اینکار خوبه؟ اگه 1 ساله هم باشه خوبه یعنی سر هر سال یه سودی رو به من بدن که برم باهاش حقوق بدم ...
یه جوری باشه که مطمئن باشم سر یه تاریخ مشخص سود این 500 میلیون به حساب واریز میشه و نهایت سودش در طول 1 سال چقدر میتونه باشه؟
چک ساتنا نمیشه؛نقل قول:
شما یا برو یه قرض الحسنه باز کن،که هزینه اش ۱۰۰۰ تومنه یا چکی که از مهراقتصاد میگیری تاکید کن که بدون شرط باشه،مثلا ننویسه به حساب واریز بشه یا فقط در شعبه نقد بشه! اینطوری میتونی چکت رو از همون شعبه پاسارگاد با ۱۰۰۰ تومن کارمزد و یک روز تاخیر بخوابونی به حساب پاسارگادت