سلام .نقل قول:
خودم مورد اولی رو ترجیح میدم .
اینطور نیست . البته هر هاردی ممکنه خراب بشه حتی اگر از بهترین برند هم باشه . بیشتر خرابی ها ناشی از سهل انگاری کاربر هست و اگر دقت کنید احتمال خرابی به حداقل میرسه .نقل قول:
Printable View
سلام .نقل قول:
خودم مورد اولی رو ترجیح میدم .
اینطور نیست . البته هر هاردی ممکنه خراب بشه حتی اگر از بهترین برند هم باشه . بیشتر خرابی ها ناشی از سهل انگاری کاربر هست و اگر دقت کنید احتمال خرابی به حداقل میرسه .نقل قول:
سلامنقل قول:
هارد 500 نخر کمه سریع پر میشه.
الان دیجی کالا یه پیشنهاد ویژه گذاشته تا امروز بیشتر وقت نداره می تونی بخری. وسترن 1 ترا میده 325 تومن. بهترین آپشنی که می تونی بخری.
سلام دوستان .... هارد اکسترنال پاسپورتی با قابلیت بلوتوث وجود داره اگه هست میشه کمک کنید چه برندی و .... قیمت زیاد مهم نیست مهم داشتن قابلیت بلوتوث هست ...
سلام .نقل قول:
هارد اکسترنال بلوتوث دار من ندیدم تا به حال ! ولی میتونید هارد اکسترنال seagate Wireless Plus بخرید که Wi-Fi داره و با باطری هم کار میکنه . آداپتر usb3 هم داره که میتونید بطور مستقیم با کابل به سیستم متصل کنید . حجمش هم یکترابایته . نمیدونم در بازار پیدا میشه یا نه ولی مدلهای قدیمی (Goflex satellite) که در بازار موجود بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ممنون .... این گزینه خوبیه یعنی wireless بودنش که بتونم با wi-fi کارکنه بهتر از بلوتوث هست .... اگر لطف کنید چند برند دیگه معرفی کنید که این ویژگی رو داشته باشه همراه با قیمتشون ممنون میشمنقل قول:
مدلی که معرفی کردم بهترین انتخاب هست و احتمال بیشتری هم هست که در بازار پیدا بشه . مدلهای دیگری هم هستند که wifi داشته باشند مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اولاً باطری نداره و باید با آداپتور برق روشن بشه دوم اینکه usb2 هست .نقل قول:
بالاخره هارد اکسترنال خريدم!!! :n19::n19::n19:
هارد وسترن ديجيتال
my passport 2 TB با ضمانت آواژنگ 600 تومن خريدم!
فکر ميکنيد با قيمت مناسب خريدم ؟!
ميخواستم بدونم چه نکات و اطلاعاتی برای نگهداری و استفاده از هارد بايد رعايت کنم؟
من فقط و فقط اين رو ميدونم که هارد هنگام کار نبايد حرکت داد!
سلام و مبارک باشه .نقل قول:
قیمتش که مناسبه . لـیون کامپیوتر که 639 هزارتومن قیمت گذاشته .
هارد شما پرتابل هست و در نتیجه خیلی مهمه که حتماً به پورتهای usb پشت کیس متصل بشه (اگر لپتاپ دارید که هیچی) و از کابلهای رابط یا hsb hub هم استفاده نکنید . اول هارد را در جای مطمئن و محکم قرار بدید و سپس کابل را به سیستم متصل کنید ، کابل usb هاردهای پرتابل معمولاً کوتاه هست و موقع اتصال به پورتهای پشت کیس ممکنه کمی دردسر داشته باشید ، میتونید یه میز کوچک یا هر چیز دیگر پشت کیس بذارید تا دسترسی کابل به پورت راحتتر باشه . safely remove کردن هم فراموش نشه برای اینکار برنامه WD apps را نصب کنید و پس از نصب آیکونی شبیه سر آدم در system tray ظاهر میشود که با راست کلیک کردن روی آن میتونید safely remove کنید . هیچوقت در حین کار (read/write) کابل را جدا نکنید . دمای هارد را هم کنترل کنید . یه کیف مناسب هم بخرید تا در هنگام جابجایی مشکلی پیش نیاد .
سلام
یک هارد وسترن مای بوک 2 ترا گرفته ام
اون دگمه پاور در پشتش برای چیه ؟
سلام .نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون براي خاموش يا روشن كردن هارد هست . در user manual در مورد دکمه نكاتي نوشته شده (عكس زير) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمه :
1. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش و سپس كابل usb رو جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد بطور اتوماتیک روشن خواهد شد .
2. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش كنيد ولی كابل usb رو جدا نكرده باشيد ، براي روشن كردن مجدد هارد ميتوان از همان دكمه استفاده کرد .