نقل قول:
سرعت دانلود دو تا رو با هم ادغام كردي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سرعت دانلود دو تا رو با هم ادغام كردي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم هم از تست امروز ما 128 مخابرات مشهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله - کار عجیب و خارق العاده ای هم نکردم معروفه به Load balancingنقل قول:
با ميكروتيك اينكارو كرديد يا قضيه نرم افزاريه ؟نقل قول:
شاید.. من فکر کردم خودت حواست نبوده delete کردی...نقل قول:
مرسی داش آرش:n06:نقل قول:
armandesign عزیز
این شیوه ادغام رو میشه بگین چجوری میشه ؟
خیلی جالب میشه اینجوری که ...:n17:
گذاشتم باز شه !! فک کنم تا فردا طول بکشه!! اون موقع تست میگیرم که اونم فکر کنم 2- سه روز طول بکشه !! بعد عکسشو میذارم تو تاپیک:n13:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
arminagha. نمیدونم اگه بیاد داشته باشین این روش ادغام یه چیزی تو مایه های همون مودم bonding زمان دایال اپ هست که دو تا کانکشن رو با هم ادغام می کردیم.
Load balancing رو هم بعضی از روترها ساپورت میکنن و هم ویندوز (لطفآ اگر آشنا نیستین باهاش کمی جستجو کنید ) . یه مشکلی که این روش داره اینه که شما اگه کانکشنتون به صورت multi-thread به ادرس مقصد نباشه و بقولی تک کانکشن باشه فقط از پهنای باند یکی از اینتفریس ها استفاده میشه.
برای مثال شما دو یا چند کارت شبکه wired یا wireless + مودم 3G + موبایل + ... همگی رو میتونید همزمان از طریق Load balancing استفاده کنید . زمانی که دانلود منیجر برای مثال 16 کانکشن به دومین مقصد برقرار میکنه جای اینکه از یک اینترفیس استفاده کنه از همگی کارتها استفاده می کنه.
از نظر نرم افزاری هم شدنیه(تئوری) من با iptables روتینگ تو لینوکس هم اینکارو کردم حالا نمیدونم نرم افزاری که همه ی اینکارها رو اتوماتیک انجام بده هست یا نه.