نه ربطی به اون قضیه همه نداره چون منطقه ما فیبر نوری هست و فقط خود مخابرات سرویس میده
الان سرعت من 220 هست ولی باید256 که نیست و دوستم هم 1 مگ گرفته باید سرعتش 128 باشه ولی همین 220 هست
برا من سرعت روز و شب فرقی نمیکنه و همین 220 هست
Printable View
نه ربطی به اون قضیه همه نداره چون منطقه ما فیبر نوری هست و فقط خود مخابرات سرویس میده
الان سرعت من 220 هست ولی باید256 که نیست و دوستم هم 1 مگ گرفته باید سرعتش 128 باشه ولی همین 220 هست
برا من سرعت روز و شب فرقی نمیکنه و همین 220 هست
:n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25:
من طرح نوروزی رو فعال کردم اما حجم بالای 10 گیگ رو 2 تومن حساب نمیکنه. در حالی که نوشتن بالای 10 گیگ هر گیگ 2 هزار تومن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستت بپرس که تو منطقشون فقط اینترنت مخابرات رو میتونه بگیره یا از شرکت های دیگه هم میتونه استفاده کنه؟؟؟؟ :n27:نقل قول:
خخخخخخخ اینطوری که فکر میکنینو منم فکر میکردم نیست این به این صورته که تا 5 گیگ بگیری 4 تومن بعد بری گیگ ششم گیگ ششم3 تومن حساب میشه ولی 5 گیگ اول 4 تومن حساب میشه به همین ترتیب بری تو 11 گیگ 5 گیگش 4 تومنی 5 گیگش 3 تومنی گیگ 11 دهم 2 تومنی حساب میشهنقل قول:
من طرح نوروزی رو فعال کردم اما حجم بالای 10 گیگ رو 2 تومن حساب نمیکنه. در حالی که نوشتن بالای 10 گیگ هر گیگ 2 هزار تومن!
یعنی همچین حالتو میگیره که بر فنا برین
پیشنهاد من: گیگتو از طرح زرین بگیر شبام از نوروزی استف کن
مثل خودم فیبر هست و فقط مخابرات سرویس میدهنقل قول:
البته منطقشون با من فرق میکنه
نقل قول:
کسی نفهمید اینا چه مرضی دارن ؟
من هنوزم با مخابرات نمیتونم کلا تو گوگل برم !!!
دوستان این نامحدود مخابرات که زده ماهی 24 تومان سرعته دانلودش چجوریه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کجا زده ؟؟نقل قول:
جاییش مثل صبانت نزده 1به 10 ؟؟
چون اینا نمیان با 24 تومن بزارن تو زیاد دنلود کنی
یا 1 ب 10 یا مثل شاتل 5 گیگ دنلود کنی دیگه صفحه به زور باز میکنه
اقا نامحدود های مخابرات همگی یک به هشت هست اونم یه یک به هشتی که همه جا مرسوم هست بلکه سرعت همیشه یک هشتم هست یعنی اگه 256 نامحدود بگیری سرعت دانلودت میشه 4 کیلو
کلا نامحدودش اصلا نمیصرفه فقط حجمی ها رو بخرید