به نطرم آیپد به درد کسی میخوره که فقط استفاده از اینترنت داره و به قول شما پخش فیلم....خیلی جالبه یه کیبرد+ به مجیک موس مبشه به کامپیوتر واسه خودش...در کل من منتطر آیپد 3 هستم تا این رزولوشن یکمی بره بالاتر....نقل قول:
Printable View
به نطرم آیپد به درد کسی میخوره که فقط استفاده از اینترنت داره و به قول شما پخش فیلم....خیلی جالبه یه کیبرد+ به مجیک موس مبشه به کامپیوتر واسه خودش...در کل من منتطر آیپد 3 هستم تا این رزولوشن یکمی بره بالاتر....نقل قول:
این که بخوایم بگیم آیپد آی پاد بزرگ شده هست روی کاغذ درسته ولی از نظر شخص من داشتن صفحه ای خیلی بزرگ تر و راحت تر از آی پاد در عین سبکی خیلی مزیت بزرگیه.نقل قول:
فیلم دیدن ، بازی کردن مخصوصا از این بازیا که کنترل چرخان داره خیلی روی آی پاد حال نمیده. من ترجیحش میدم و صد در صد اگه بودجه مالی اجازه میداد آیپد رو میخریدم.
اگه منتظر نسل سوم آی پد هستی باید بگم حالا حالا ها باید بشینی. هنوز بذار آی پد 2 فروشش رو بکنه. iOS 5 بیاد و انقلاب آی پد تازه شروع بشه . آیفون بعدی هم که انگاری توی 2012 میاد ، پس برا آی پد 3 حالا حالا ها هیچ کس زحمت شایعه درست کردن هم به خودش نمیده.
یکم بالا رفتن رزولیشن ارزش این همه صبر کردن رو نداره ها :31:
نه اتفاقا !
من هم میخواستم یکی بگیرم برای کار با نت !
اما IOS خیلی محدوده خداییش ! حتی با جیل بریک هم سخته .
اما برای کسی که از نت مثلا فقط میخواد چند تا صفحه ی وب رو ببینه خیلی خوبه
کیبوردش هم راحت نیست ! یعنی انگشت آدم درد میگیره بعد یه مدت که تایپ کردید ! برای امتحان یه ساعت تمام با انگشتاتون روی میز بزنید ! ولی خوب سایزش خوبه !
با این حال به نظر من شما با همین قیمت میتونید یه نوت بوک خیلی خوب بگیرید که هم باهاش دانلود کنید هم ویندوز داشته باشه هم احساس راحتی کنید .
یاد اونموقع افتادم که آیفون تازه اومده بود . هیچی جز خوشگلی نداشت !
والا من حقیقتش واسه قبل اینکه لپ تاپم رو بخرم به آیپد فکر کردم و اون موقع یه pc پوکیده داشتم .....اما لپ تاپ رو خریدم چون محصولات اپل وابسته به یه کامپیوتر درست و در مون هستن و اینطوری شد که از فکر آیپد اومدم بیرون.نقل قول:
خب ببین هر محصولی لذت کار کرد خودشو داره...من دنبال یه انقلاب میگردم توی این سری محصولات...مثل تغیر رزولوشن واقعا عالی که با آیفون 4 اومد آیپد 2 چیزی زیادتر نداره حالا اگه وزنش رو هم در نظر نگیریم....نقل قول:
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
من فردا میخوام برم یه آیپاد تاچ بگیرم چند تا سوال داشتم که خواهش می کنم پاسخ آنها را سریع بدهید.
1-قیمت آیپاد تاچ چقدر است در حال حاضر (8gb,32gb)
2-آیا خودم میتونم جیلبریک کنم (ریسک نداره مثلا باعث خراب شدن آیپاد بشه)
3-اگه جیلبریک نکنم چی میشه
4-شما چه وسایل جانبی رو به من سفارش می کنید
لطفا سریعا به من پاسخ دهید
1- الان 32حدود 370تا380 هست و 8هم 100تومن ارزونترنقل قول:
2- بله ! اصلاً ریسک نداره عزیزم :)
3- باید پول بدی برا بازی و برنامه ها !!!
4- شارژر و 100% کیس !!!
برای من که تاحالا هیچ محدودیتی ایجاد نشده !!! هر کاری رو میشه با برنامه انجام داد روش !نقل قول:
من هم میخواستم یکی بگیرم برای کار با نت !
اما IOS خیلی محدوده خداییش ! حتی با جیل بریک هم سخته .
خیلی ممنون در ضمن اگر میتونید لینک چند تا بازی و نرم افزار بدید تا فردا روی آیپادم نصب کنمنقل قول:
دوست عزیز شما میتونید برایدانلود برنامه و بازی به سایت apptrackr.org برین که تقریبا سایت کاملی هستش.
به نظرم اصلا دانلود نکنید....حجمشون زیاده...لینک ها هم همه داغون........بهترین کار خرید پکیجه......:8: