قربونت برم داش بهرام . ما کوچیکتیم :10:نقل قول:
اینکه مای ترافیک رو میزاری ماکزیمم به نظرم خیلی زیاد باشه . یکم کمترش کن بهتر میشه . :5:
Printable View
قربونت برم داش بهرام . ما کوچیکتیم :10:نقل قول:
اینکه مای ترافیک رو میزاری ماکزیمم به نظرم خیلی زیاد باشه . یکم کمترش کن بهتر میشه . :5:
چندتا کار را به ترتیب انجام بدهنقل قول:
1- درایور کارت گرافیک و دایرکس را به روز کن
2- هاردت را با یک نرم افزار خوب دی فراگ کن
3- اگر میتونی رم هایت را زیاد کن و از ویندوز سون مخصوصا 64 بیت استفاده کن البته اگر سی پی یو پشتیبانی میکند
4- اگر اهل ریسک هستی برو تو کار اوور کلاک سی پی یو و کارت گرافیک البته این کار کمی مطالعه میخواهد
5- اگر این کار ها جواب نداد و هزینه افزایش سیستم را هم نداری ابتدا از گرافیک پایین در همه موارد استفاده کن و به تدریج موارد را زیاد کن تا ببینی در کجا به مشکل بر میخوری و وقتی مورد را فهمیدی آن قسمت را روی کم بذار و بقیه را زیاد کن
دوستان من از اين بازي اطلاعي ندارم.
يكي از دوستانم بازي رو گرفته رو ويندوز 7 64 بيت نصب كرده. موقع اجرا اول اكتيو بايد بشه و بعدش كه كنسل مي كنيم و تو بازي ميره ، قبل از فرود از بازي بيرون مي پره و ميگه كه بازي محدود بوده.
كرك هم تو دي وي دي بازي نبوده.
ميشه كمك كنيد.
بچه ها چند تا راهنمایی می خوام :
1.بعضی وقتا مهماندار میگه کاپتان هوای تو کابین مناسب نیست ! چطوری فن یا تهویه یا کولر روشن میشه ؟ با چه کلید ترکیبی ایی !
2.چجوری میشه بستن کمربندُ دستی کرد ؟ نمی خوام اتومات باشه !
3.چجوری سوخت میزنه هواپیما ؟ من اگه بخولام سوخت بزنم باید چی در خواست کنم ؟
4.چرا کسی دیگه لینک هواپیما نمیزاره ؟ :31: ایرباس 600-300 مسافربری با پنل سالم کجا ها گیر میاد ؟قبلاً دوستان چند تا لینک سایت مرجع دادن ، ولی 600-300 توش نبود !!! البته یکی بود که کارگو بود متاسفانه و البته با پنل ناقص !!
5.دیگه یادم نمیاد چی می خواستم :31:یادم اومد میام میگم .. آهان ، سلامتی همه ی شما دوستای گلم :11:
معمولا تو دی وی دی چند تا فایل dll به عنوان کرک هست .نقل قول:
من چون با دایل آپ وصل می شم نمی تونم آپ کنم . دوستان عزیز تو دی وی دی بازی یه فولدر به اسم کرک هست , اونو اگه میشه واسه امیر عزیز آپ کنید .
راستی
viva perspolis:31::40:
ایول ، البته با علی دایی خیلی بهتره ! حداقل تنها دلسوزه تیمو داریم :11::40:نقل قول:
به خاطر اینکه تاپیک منحرف نشه ، کسی میدونه چجوری میشه هواپیمای ماهانُ خرید ؟:27: خیلی دلم میخواد یه دونه از اون ایرباسای ماهان رو با همون لوگوی سبز رنگ نازش بخرم :41:
کاری نداره , میری دم کمپانی ایرباس در میزنی بعد میگی یه ایرباس300 میخوام .نقل قول:
تازه قسطی هم میدن :31:
نقل قول:
دوستان من از اين بازي اطلاعي ندارم.
يكي از دوستانم بازي رو گرفته رو ويندوز 7 64 بيت نصب كرده. موقع اجرا اول اكتيو بايد بشه و بعدش كه كنسل مي كنيم و تو بازي ميره ، قبل از فرود از بازي بيرون مي پره و ميگه كه بازي محدود بوده.
كرك هم تو دي وي دي بازي نبوده.
ميشه كمك كنيد.
صفحه اول، پست سوم، دوستان کرک ها رو گذاشتن ... من از همونا استفاده میکنم و مشکلی نیست.نقل قول:
معمولا تو دی وی دی چند تا فایل dll به عنوان کرک هست .
من چون با دایل آپ وصل می شم نمی تونم آپ کنم . دوستان عزیز تو دی وی دی بازی یه فولدر به اسم کرک هست , اونو اگه میشه واسه امیر عزیز آپ کنید .
آقا من تا حالا با fs2004 کار میکردم ... مدتیه با fsx کار میکنم .
امروز متوجه شدم ILS مهراباد بر خلاف FS2004 هواپیما رو میاره وسط باند 29L,R .
توو نقشه ش هم نگاه کردم دیدم Localizer و همینطور مخروط ILS در امتداد باند نیست .
راهی هست برای درست کردنش؟ برای بقیه دوستان هم همینطوره؟
ضمنا من از Acceleration Pack استفاده میکنم.
کسی این مشکلو نداره ؟نقل قول:
آقا من تا حالا با fs2004 کار میکردم ... مدتیه با fsx کار میکنم .
امروز متوجه شدم ILS مهراباد بر خلاف FS2004 هواپیما رو میاره وسط باند 29L,R .
توو نقشه ش هم نگاه کردم دیدم Localizer و همینطور مخروط ILS در امتداد باند نیست .
راهی هست برای درست کردنش؟ برای بقیه دوستان هم همینطوره؟
ضمنا من از Acceleration Pack استفاده میکنم.