سلام
من تا login میکنم 2 ثانیه بعدش پرتم میکنه بیرون جریان چیه ؟
حتی با وب مسنجر یاهو هم رقتم همین مشکلو داشتم و جالب اینجاست که تا پرت میشدم بیرون مینوشت از کامپیوتر دیگه ID شما آنه در صورتی که ابدا همچین چیزی نیست
Printable View
سلام
من تا login میکنم 2 ثانیه بعدش پرتم میکنه بیرون جریان چیه ؟
حتی با وب مسنجر یاهو هم رقتم همین مشکلو داشتم و جالب اینجاست که تا پرت میشدم بیرون مینوشت از کامپیوتر دیگه ID شما آنه در صورتی که ابدا همچین چیزی نیست
[ابزار تبلیغاتی Yahoo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Shit Yahoo یک ابزار تبلیغاتی مناسب برای روم ها هست.
قابلیت های این ابزار:
اين برنامه با يك آيدي وارد چت روم ها شده و لينك يا تسكت مورد نظر شما رو به صورت اتوماتيك براي هر كسي وارد روم بشه يا خارج بشه سند ميكنه و تو خود روم هم مرتب تكست ميكنه
چون تعداد زيادي از دوستان اين برنامه ميخواستن براي همين اينجا گذاشتم تا همه بتونن استفاده كنن فقط تنها نكته اي كه من بايد ياد آور بشم اينه كه قبل از باز كردن برنامه فايل كرك رو اجرا كنين تا آيدي ها بتونن راحت وارد روم بشن
- ارسال پیام زمان ورود کاربر به روم
- ارسال پیام زمان خروج کاربر از روم
- پاسخ به پیام ارسال شده
- Mimic ( تکرار تکست کاربران در روم )
-ارسال یک پیام مشخص، وقتی یک آیدی مشخص در روم تکست میکند
لينك دانلود:
نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/4009863/63eff33a/PartYShit.html
مشکل من حل شد...
نقل قول:
چی کار کردی .
بگو یه تجربه هست ؟
هیچی خودش درست شد من کاری نکردم :دی
سامان جان خيلي ممنون
چاكرم دادا همون طوري كه تو عكس ميبيني برنامه دقيق واسه من كار كرد يكم رو تنظيماتش بيشتر دقت كننقل قول:
سامان جان خيلي ممنون
سلام دوستان
من به یه مشکل اساسی برخوردم وقتی که می خوام چت کنم هر چی من پی ام میدم و هرچی طرفم پی ام میده دیده نیشه هر کاری هم میکنم درست نمیشه.
یاهو مسنجرو دوباره نصب کردم نشد.
در ضمن نمیدونم چرا system restore هم کار نمی کنه
این چند وقته همش از webmessenger چت کردم
تورو خدا اگر کسی میدونه کمکم کنه.برام خیلی مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال قوي و با توجه به اينكه ميگي System Restore هم غيرفعال شده و كار نميده سيستم شما ويروسي شدهنقل قول:
كه راه حلش مشخصه و بايد ويروس كشي انجام بشه
سلام دوستان
خيلي مطالب جالب و آموزنده اي اينجا پيدا مي شه
يه مشكلي داشتم: يه ليست از اي دي هام دارم كه بصورت فايل text هست كه قبلا ذخيره كرده بودم كه البته تو address book خودمم هست، ولي وقتي مي خوام تو مسنجرم impot كنم اصلا ايمپورت نمي كنه و به ليستم اضافه نمي كنه (كه البته فكر كنم به دليله كه فقط اي ديه در address bookam و ايميلي ندارن) چه راهي وجود داره كه بتونم اين اي دي هارو add كنم؟ چون تعدادشون زياده نمي شه دستي add كرد