وارد شدم و ایرادی نگرفت. به نظر من که اولویت با نظر کاسپراسکای هست.شاید هم منظور اپرا خود صفحه نبوده و میگه بعضی نرم افزار های موجود در صفحه مورد دارند.نقل قول:
Printable View
وارد شدم و ایرادی نگرفت. به نظر من که اولویت با نظر کاسپراسکای هست.شاید هم منظور اپرا خود صفحه نبوده و میگه بعضی نرم افزار های موجود در صفحه مورد دارند.نقل قول:
دوستان روشی پیدا کردید که بشه آپدیتهای این ورژن رو هم سیو کرد ؟
مثل ورژنهای قبل انجام میشه فرقی نداره. در قسمت settings و در بخش my update center که برید گزینهنقل قول:
copy updates to folder هست.
بله دیدم بعدا.نقل قول:
چون در ورژن های قبل امکان تنظیم در حین نصب هم وجود داشت.
شما پایین ستارت اپدیت رو نگاه کنید نشوشتهنقل قول:
نمیتونم آپ کنم.
پایین start update که نوشته completed 1 minute ago . یعنی کاسپر 1 دقیقه پیش کامل آپدیت شده.نقل قول:
پایین ترش هم که گزینه roll back to previous database هست که اگر این منظورته این اصلا ارور نیست و مواقعی که آپدیت درست انجام نمیشه با زدن این گزینه فایل های آپدیت به مرحله قبلی برگردونده میشند.
این سوال برای من نیز پیش اومده !نقل قول:
و یک سوال دیگه
پوشه Safe Run Shared Folder رو چطور از My Computer حذف کنم؟
مشکل من هم همون هستنقل قول:
roll back to previous database هر وقت اپ میکنم اینطوری میشه راهی برای حل کردنش هست؟
omidp30 دوست عزیز شما از کاسپر 2010 استفاده می کنی یه سوال داشتم وقتی که می خوای یه کی جدید بدی و خودش وصل میشه به سرورش و هربار یه کی 30 روزه میگیره درسته مال من که همیشه همینطور اصلا نیازی به کی ندارم . درضمن وقتی مهلت 30 روز کی تموم بشه کل کاسپر از کار میوفته یا فقط آپدیت نمیشه ؟ یه سوال دیگه اونم اینکه شنیدم یه مدت 30 روز خود کاسپر داره به جز مدت کی یعنی مثل کاسپر2009 که با کرک ریست میشه حالا این مدت 30 روزه در کاسپر2010 کجاست ؟
سلام
آقا من ديگه مطمئن شدم يه خبرايي هست...!! ويندوز عوض كردم...نسخه 2010 kav رو نصب كردم...ديگه بالا نمياد...چي كار كنم؟
ممنون، شاد باشيد:40: