ظاهراً image حذف شده. لطفاً مجدداً پاسخ دهید. متشکرمنقل قول:
Printable View
ظاهراً image حذف شده. لطفاً مجدداً پاسخ دهید. متشکرمنقل قول:
سلامنقل قول:
از قسمت منو paragraph رو باز کنید بعد تو اون صفحه تب line and page break تیک widow/orphan control رو بردارید و ok کنید.
سلام به همگی دوستان
می خواستم بپرسم چه جوری میشه فیش های بانکی رو توی پرینتر گذاشت و بعد توی کامپیوتر اونو پر کرد بعد با پرینتر اطلاعات رو روی فیش چاپ کرد؟
ممنون می شم توضیح بدید
مشکل حل شد. متشکرم.نقل قول:
با یک جدول نامریی اینکارو انجام بده ، چون آیتمهای روی فیش کم هستند ارزش اندازه گیری دقیق رو نداره ، موقعیت حدودی رو بدست بیار بعد با آزمون و خطا نوشته ها رو روی محلشون دقیق کن، برای تست پرینت هم از کپی فیش استفاده کن.نقل قول:
ببخشید من فکر کردم می خواین با ورد اینکارو انجام بدین
اگه برنامه نویس نیستین و یا سراغ ندارین بهتره باAccess از طریق فرم و ریپورت انجام بدین.
سلام
ممنون اما من يه تعداد منابع حدود 20 صفحه رو نوشتم و الان مي خوام با style APA اونا رو درست كنم ميشه كامل بهم توضيح بدين چي كار كنم.
سلام
چطور در ورد 2003 صفحه هایی را که تایپ کردم به صورت اتوماتیک شماره بندی کنم ؟ فرقی نداره که کجای صفحه شماره درج بشه فقط می خوام که به صورت اتوماتیک شماره صفحه ها درج بشه ...
با سلام به همه دوستان
مسئلهاي كه براي من پيش آمده اين است كه هنگامي كه نوشتهاي را چاپ ميكنم بر روي كاغذ كم رنگ چاپ ميشود آيا روشي هست كه بتوان نوشته را پر رنگتر چاپ كرد
و سوال دوم اينكه چگونه ميتوان تنظيماتي كه براي يك سكشن (بخش ) بكار رفتهاند به يك سكشن ديگر كپي كرد
سوال سوم كادرهايي كه كنار نوشته در سمت چپ يا راست برخي از كتابها كه گاهي شماره صفحه و يا نوشته اي در ان است اسمش چيست و اين كادرها را از كجا مي توان گير آورد
اميدوارم كه تونسته باشم منظورمو برسونم
شاد و پر انرژي باشيد
سلامنقل قول:
از قسمت insert برید به page number از اونجا میتونید تنظیم کنید که محل شماره صفحه تون کجا قرار بگیره و با فرمت هم می تونید نوع شماره گذاری و اینکه از کدوم شروع بشه رو تنظیم کنید.
نقل قول:
با سلام
من این کاری رو که گفته بودین انجام دادم اما فقط نام خانوادگی نویسنده و سال رو می زنه apa
من 20 صفحه منبع رو نوشتم حالا می خوام بر اساس APA مرتب کنم چه طور می تونم این کارو بکنم؟
ممنون می شم راهنماییم کنین.