سلام...
بالاخره این بازی رو هم رفتم (نسخه ی PC). البته حدود یک ماهی میشه. تو همین یه ماه هم تو همه چیش اوستا شدم، بس که خودم رو خفه کردم... :31:
بازی قشنگیه... گرافیک بالا، اکشن زیبا، گیم پلی فوق العاده، در کل جذاب...
اما به شخصه به عنوان یک رزیدنت اویل قبولش ندارم. امیدوار بودم بعد 4 یه نسخه ی بهتر رو ببینیم، اما این 5 یه کپی جسته و گریخته از نسخه ی 4 بود.
- شروع بازی ها کاملا مشابهه. شروع در یک منطقه ی ظاهرا آروم و معمولی. درگیر شدن با کلی لس گانادوس/ماجینی تو همون اول بسم ا... درگیر شدن با یک غول بیابونی تو همون اول بازی. همه چی مثل هم. به دقت هم که نگاه کنیم روند پیشرفت بازی خیلی خیلی شبیه نسخه ی 4ـه. حتی بازی مثل 4 سه بخش اصلی داره، البته یه کم بهم ریخته تر. روند تکامل دشمن ها که دقیقا همون بود.
-اندسو که همون الگیگانته ست، فقط ریش درآورده. لابد از اسپانیا هم بلند شده اومده آفریقا.
- چین ساو ماجینی = دکتر سالوادور. این یکی دیگه یه افتضاح به تمام معنا بود.
- سرتا پای بازی هم که تقلیده. آلبرت وسکر هر چی میریم جلوتر بیشتر به نئو (ماتریکس) شبیه میشه. جیل تو این نسخه از نظر پوشش و چهره خیلی شبیه به نینا ویلیامز (شخصیت سری بازی های TEKKEN). در اومدن انگل از دهن ماجینی ها وقتی که کریس/شوا رو گرفتن، یه تقلید بی نقصه از سری فیلم های Blade مخصوصا نسخه ی 2.
- فصل 2-3 که ماجینی های موتور سوار میفتن دنبال ماشین و بعدش هم اندسو... آخه این سبک بازی در شأن سری رزیدنت اویل بود؟! دارن قبر بازی رو می کنن... 4 خیلی قابل تحمل تر بود نسبت به این نسخه. با تمام اشکال های وارد به 4 به نظر من یکی از شاهکارهای سری رزیدنت اویل بود، اما 5... البته نظر اولمو رد نمی کنم. به تنهایی و برای خودش یه بازی فوق العاده ست. اما جاش تو سری رزیدنت اویل نیست.
- البته بازگشت لیکر ها برای من یکی که عاشق نسخه ی 2 ام، خیلی نوستالژیک بود... :40:
:40::40::40::40::40: