شما حضوری برونقل قول:
تهش اینه بگو اصلا نمیخوام
قطعش کن همون موقع
فرداش برو پیش پرداخت بگیر خیلی راحت
تهش ۳-۴ روش نت نداری
Printable View
شما حضوری برونقل قول:
تهش اینه بگو اصلا نمیخوام
قطعش کن همون موقع
فرداش برو پیش پرداخت بگیر خیلی راحت
تهش ۳-۴ روش نت نداری
مگه VDSL از پست سر کوچه تا منزل همون سیم مسی نیست ؟؟؟؟ :n13:نقل قول:
دیگه این مسیر هم سیم کشی میکنن ؟؟
از سرور کوچه که فیبر نوری تا توی خونتون همه رو فیبر نوری میکشند. مودمش هم فرق میکنه. اصلا کاری به سیم مسی ندارند و یک شماره جدید برای اون خط در نظر میگیرندنقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید هزینه اینها رو خودمون باید بدیم؟اگه جواب مثبته چقدر میشه و قیمت مودمش چقدره؟ممنون میشم راهنمایی کنید
جسارت نباشه ولی تا اونجا که میدونمنقل قول:
تو روش فیبر نوری یا همون FTTH
کل مسیر یعنی از مخابرات تا کافو و و از کافو تا منزل فیبر نوری میشه و داخل منزل فیبر تحویل میدن
ولی تو روش VDSL
تجهیزات فیبر نوری از مخابرات تا کافو توسط فیبر نوری کشیده میشه . در واقع فاصله بین مخابرات تا کافو ( پست ) فیبر هست
ولی خروجی این کافو ها سیم مسی هست که تا منزل مسی استفاده میشه و مودم هم VDSL لازمه ( البته مودم هایی تو بازار هستن که هم ADSL ساپورت میکنن و هم VDSL - دلیلش هم اینه ورودی جفت این تجهیزات سیم مسی هست )
یعنی تا منزل فیبر نیست چون اگه بود میشد همون FTTH
این اطلاعاتی بود که داشتم
هر جا هم در مورد فیبر و VDSL همینو میگن
حالا نمیدونم حرف شما چیه !:n13:
مزایای vdsl نسبت به adsl چیه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ADSL در حداکثر سرعت میتونه سرعت دانلود 24 مگ رو بده ( اگرچه خیلی ها نمیتونن به این سرعت برسن و تا همون 16 مگ هم که شرکت ها ارائه میدن به زور دریارفت میکنن چون در بهترین شرایط سیم و نزدیک بودن به مرکز مخابراتی و کم بودن نویز این سرعت امکان پذیر هست )نقل قول:
در حالی که VDSL سرعت دانلود تا مرز 52 مگ میره وسرعت آپلود حدود 16 مگ
البته مخابرات سرعت 100 مگ ارائه میده که فکر کنم VDSL+ باشه
دلیل سرعت بیشتر هم اینه تو VDSL شما به فیبر نوری نزدیک تر هستید ( بالاتر توضیح دادم )
در واقع اینجوری میشه
فلش ها مسیر انتقال هستن >>>
ADSL
شبکه نت سراسری >>> فیبر >>> مخابرات شهر>>> مسی >>> کافو >>> مسی >>> مشترک
VDSL
شبکه نت سراسری >>> فیبر >>> مخابرات شهر>>> فیبر >>> کافو >>> مسی >>>مشترک
FTTH ( همون فیبر که میگن )
شبکه نت سراسری >>> فیبر >>> مخابرات شهر >>> فیبر >>> کافو >>> فیبر >>> مشترک
در واقع تو هر مرحله فیبر نوری به شما نزدیکتر میشه و سرعت بالاتر میره
نقل قول:توی همین ۲ پست شما کلی اطلاعات تازه بدست آوردم.نقل قول:
سپاس ;)
Sent from my K00E using Tapatalk
از تعرفه هاش و قیمت مودم اطلاع دارین؟
الان رو این خط مسی من نهایت 8 مگ میگیرم
مودم ADSL/VDSL که تو همین دیجی کالا هم میفروشننقل قول:
همین قیمت مودم معمولی هست
نقل قول:اول اینه اصلا فراگیر نیست و خیلی جاها به صورت محدود میدننقل قول:
قبل از طرح تعرفه اینترنت غیر حجمی با حجم هایی مثل 50 و 100 گیگ در ماه ارائه میشد که خیلی مسخره بود
سرعت 50 مگ بعد حجم 50 گیگابایت ماهیانه ؟؟ :n02: همون هفته اول تمومه
بعد از طرح های جدید هم فعلا تعرفه جدید ارائه نشده واسه VDSL ( البته فقط قیمت ارائه شده واسش تو تعرفه جدید )
تو این تاپیک بعضیا داشتن و نظرشون رو گفتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کلا کیفیتش اونقدر ها تعریفی نداره - بعضی دوستان تو مناطق شیراز FTTh با سرعت 1 گیگ هم گرفتن
ولی خب هستن افرادی که ناراضی باشن و یه دوست عزیزی میگفت کیفیتش با ADSL فرقی نداره
تجهیزات گرون
هزینه سیم کشی زیاد
هزینه ماهیانه زیاد
این همه هزینه ارزش نداره - چون زیرساخت و پهنای باند کل کشور اینقدر کمه که اصلا شما FTTH با سرعت 1 گیگ هم باشی فرقی نداره
بعدشم FTTH بگیری نتونی درست و حسابی ازش استفاده کنی چه فایده داره ؟ ( سایت ها همه چیلتر و ... )
دلیلش رو هم تو تاپیک طرح جدید نت گفتم
نقل قول:
کل پهنای باند اینترنت کشور نزدیک به 1 ترابیت هست ( دقیقش 995 گیگابیت هست )
منظور فقط ترانزیت به اینترنت بین الملل هست و نه اینترنت داخلی ( اینترانت )
حالا تو ایران نزدیک به 9 میلیون کاربر باند پهن وجود داره ( ADSL VDSL و ...... )
با یه ضرب و تقسیم ساده راحت میشه پی برد به هر کاربر اینترنت پر سرعت 110 کیلوبیت ( 13 کیلوبایت ) میرسه
13 کیلوبایت به طور میانگین !!! برای هر شخص
حالا حساب کنید چقدر از مردم سرعت 16 مگ دارن و انتظار چه سرعتی رو دارن !
عملا کیفیت تو ایران وجود خارجی نداره چون چیزی به اسم اینترنت نیست ( 1 ترابیت حجم ترانزیت عملا فاجعست )
طرح جدید چطور میخواد کیفیت رو بیشتر کنه ؟؟؟ وقتی پهنای باند کشور نزدیک به 0 هست بالا بردن قیمت کیفیت اضافه میکنه ؟؟
آقایون فقط روش درآمد زایی رو عوض کردن !
برید حساب کنید ببینید پولی که بابت سرعت 16 مگ میگیرن چقدر هست ( حالا VDSL و FTTH بماند - فرض میگیریم نیست )
بعد ببینید در اصل فقط واسه هرکاربر زیر 1 مگ پهنای باند در کشور وجود داره !
واسه همینه زور میزنن تا کل سایت های داخلی رو بیارن رو سرور های ایرانی
چون کل این ملت بخوان از نت خارجی استفاده کنن عملا اینترنت کشور فلج میشه ! ( همین الانشم هست )
با یه حساب کتاب سرانگشتی پی میبرید چرا شرکت های اینترنتی روز به روز بزرگتر و حریص تر میشن !
عملا باد هوا به مشترک میفروشن ولی چه پولایی میگیرن
میلیارد ؟؟ شوخیشم قشنگ نیست
بعدی فکر کنم تیلیارده ؟ درسته ؟:n09:
یعنی الان افرادی که سیم کشی منطقشون فیبرنوریه ازلحاظ سخت افزاری می تونن vdsl بگیرن و نیازی به سیم کشی یا تجهیزات جدید نیست؟ و فقط لازمه مودم vdsl بخرن برای ثبت نام؟نقل قول:
درود.نقل قول:
مطمئن نیستم ولی فکر نکنم مودم بخواد.
الآن مودم ها ۳۰۰ مگابیت میگیرن برای وای فای،که نشون میده ۳۰۰ مگابیت پهنا ساپورت می کنند.
Sent from my K00E using Tapatalk
تا اونجا که خبر دارم میتونید بگیرید ولی اول اینکه کافو نوری باید در محل نصب باشهنقل قول:
دوم اینکه مخابرات منطقه VDSL ارائه بده - چون برخی مراکز مخابراتی که تو تبلیغات هم گفته شده میتونن ارائه بدن کارمندانش هنوز فرق بین VDSL و FTTH رو نمیدونن( شرکت های دیگه ارائه نمیدن چون فیبر انحصار مخابراته )
سوم سیم کشی از کافو تا منزل که مسی هست باید کیفیت مطلوبی داشته باشه و نزدیک به محل باشه ( از یه فاصله ای بیشتر باشه فکر نکنم ارائه بدن - البته این گزینه رو فکر میکنم :n13:)
نه عزیز اون یه چیز دیگست :n02:نقل قول:
مودم های ADSl و VDSL و FTTH ( فیبر ) هر کدوم جداگانه هستن
چون تکنولوژی مورد استفاده در اونا فرق داره
البته مودم هایی در بازار هستن که ADSL و VDSL رو با هم ساپورت میکنن
اونی که شما میگی 300 مگ قدرت آنتن دهی و پهنای باند به اشتراک گذاری محتوا از طریق وای فای هست
در واقع یعنی بخش روتر دستگاه شما قابلیت پوشش کاربران بیشتر و همچنین سرعت بالاتر رو میده ( گوشی - لپ تاپ - تلویزیون و ... )
که بیشتر به درد کارایی مثل استریم خانگی میخوره و یا هارد های cloud که میخواد فایل رو به اشتراک بزارید
دیدم شما و یکی دو نفر دیگه این استدلال رو چند جا مطرح کردید ولی خب یک مقداری ناقصهنقل قول:
اگر با این قیاس صرفا بگیم وضعیت اینترنت و زیر ساخت خرابه که کشف جدیدی نیست همه میدونن
اگر برای این استفادش کنی که دهن فرد مقابل یک جورایی بسته بشه و چیزی نگه هم شاید بشه استفاده کرد ازش
اما نمیشه گفت هیچ طرحی رو نمیشه توی این وضعیت اعمال کرد
بزارید با مثال بگم
شما همین منطقی که بالا ازش استفاده کردی رو میتونی در مورد تعداد وسایل نقلیه کل کشور و مقدار بنزینی که روزانه میتونیم وارد و تولید و توزیع کنیم بگی و به این نتیجه برسی که نمیشه این همه ماشین که توی کشور هست هر روز سوخت گیری کنن
یا در مورد سرانه فضای سبز بگی متراژ پارک های تهران فلان قدره و به هر نفر مثلا یک متر فضای سبز میرسه پس با این وضعیت کسی که میره پارک نمیتونه راه بره بدوئه و ...
در مورد کتابخونه ، شبکه و آنتن دهی موبایل و ... هم همینطور ، در واقع استفاده از اینترنت و سایر این کالاها و امکاناتی که گفته شد مقطعی هستش و همه باهم استفاده نمیکنن
یعنی همه نمیشینن روی اینترنت که بخواد 16 کیلو بایت بهشون برسه همونطوریکه همه باهم نمیرن فضای سبز و پارک ( مگر 13 بدر ) یا همه باهم هر روز نمیرن بنزین بزنن و نازل رو بگیرن دستشون وایسن یا همه باهم شروع به صحبت با موبایل نمیکنن (مگر سال تحویل عید ) که توی اون مقطع اختلال طبیعی هستش ، همین الان بعد از ظهر تا شب اوج مصرف برقه و اوج مصرف اینترنت و ...
صرفا خواستم بگم کشف جدید یا استدلال قوی ای نیست این داستان که هرجا میرید نقل قولش کنید
موفق باشید
سلام علیکم - حالا چرا دعوا داری ! :n02:نقل قول:
حالا کی گفته جدید کشف کردیم ؟؟
همزمانی یا به قول شما همون مقطعی بودن درسته ولی یه مشکل وجود داره
یه مقدار طبیعی هست که به طور میانگین باید وجود داشته باشه حتی اگه همزمانی هم نباشه
مقدار پهنای باند کشور یا همون به طور کلی همون زیرساخت به حدی فاجعست که اگه 10 درصد کل مردم هم از این نت استفاده کنن باقی نمیمونه
نمونه بارزش رو هم میتونید در اوج در اوج مصرف ترافیک ببینید که چه مقدار پینگ و یا به طور کلی کیفیت نت از بین میره
مقدار میانگین پهنای باند کشور به حدی پایینه که میشه گفت در صد صفره
اگه فقط و فقط 10 درصد مردم همزمان از نت استفاده کنن میانگین مصرف از 13 کیلو میرسه به 130 کلیوبایت ( اگر چه میزان این همزمانی خیلی بیشتره )
وضعیت کیفیت نت کشور دیگه برای همه مشخصه !
نه تنها جای توجیح نداره بلکه حتی جای تفکر هم نداره که آدم بخواد ازش دفاع کنه
حتی هستن کسایی که وقتی منزلشون فیبر گرفتن دیدن کیفیتش حتی با ADSL با سرعت 16 مگی هم فرقی نداره
چون چه شما خونه فیبر داشته باشی چه ADSL مهم نیست - چه 16 کیلوبیت چه 1 گیگابیت
وقتی خروجی نت کشور مثل یه شیلنگ میمونه دیگه به شما لوله پولیکا هم بدن باز فشار ورودی شما بیشتر نمیشه
حذف شود
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
سلام دوستان
من طرح 1 ساله گرفتم حجم تموم شده. چکار باید بکنم تا تعرفه جدید بگیرم؟
مرسی
احتمالا میتونی به ۲۰۲۰ زنگ بزنی بگی طرحت رو از این جدید ها بزارن بعد یکی دو روز عوض میشه طرحت میتونی تو پنلت درداخت رو انجام بدی فعال بشهنقل قول:
پیش پرداخت هم بگیر
من منزل تغییر کرده با یه شماره تلفن دیگه ای دی اس ال مخابرات گرفتم جدید این مشکل پیش اومد تا چند هقته پیش با اون شماره قبلی مشکلی نبود...صبح تا ظهر وارد آنلاین بازی pes 2018 میشه ولی ساعت 5 به بعد وارد نمیشه...امروز عصر هم تست کنم دیگه مطمعن میشم که همینطوره یا نه...توی سایت پی اس کونامی یه port cheker داره می شه تست کرد که پورت آنلاین پی اس باز هست یا نه من دیشب هر چی تست کردم بسته بود ولی صبح تست کردم الان باز بود!!! و وارد آنلاین میشد... .!!!!!!!حالا نمی دونم مشکل از مخابرات هست یا مودم... .????????
ممنون میشم راهنمایی کنید...
توی تاپیک های دیگه هم اشاره شده که برای کنسول ها محدودیت و اختلال درست شده و بر میگرده به خبر دیروز که گفتن آقایون میخوان برای بازی هایی که مجوز!!! نداره محدودیت درست کنن. فیلترینگ اینترنت کم بود حالا فیلتر کنسول هم داره مد میشه.نقل قول:
من با پی سی بازی می کنم...یعنی برای پی سی هم مخابرات محدود کرده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! البته فرق نمی کنه پی سی یا کنسول یعنی صبح ها بازه شب ها می بندن؟؟؟؟؟؟؟:n28::n34:نقل قول:
دوست عزیز محدودیت میخوان با ip اجرا کنن ظاهرا. اما هر چی هست این کار رفته تو برنامه هاشوننقل قول:
سلام با 2020 میشه سرویس تغییر دادا دیگه مخابرات نرم یا حتما باید بری ممنون میشم کمک کنید
من دیروز از طریق 2020 داخلی 1 دوباره 1 به اپراتور فروش وصل شدم و خط 512 نامحدود به 8 مگ حجمی تغییر دادم. ایشون گفت که شنبه سرویس وصل میشه و من همین الان کماکان 512 دارم تا ببینم شنبه چه چیزی تحویلمون میدن. در ضمن گفت که تا 10 روز آینده باید به مرکز مخابراتی مراجعه کنم.نقل قول:
هنوز کسی نتونست بفهمه از کجا میشه میزان مصرفو دید؟
سلامنقل قول:
اقا تغییرات خط شما انجام شد و اگر شده کیفیت و سرعت دانلود چطوره و سرعت باز کردن سایتها چطوره و ping شما به چه صورته
ممنون میشم اگر توضیح کامل بدید چون منم 512 نا محدود دارم میخوام تبدیل کنم به 8 مگ
مخابرات افتضاحه سرعت شونزده گرفتم یه ماهه بهم دو مگ بین سه مگ دادن
از امروز تو سایت مخابرات همون tci ميتونيد مصرف خود رو به صورت تفكيك شده داخلي و خارجي ببينيد !نقل قول:
با پروفايل خودتون وارد شيد تو قسمت گزارشات دقيق مشخصه.
از امروز بعد از ظهر راه افتاده.
قبلش نشون نميداد و در حال تغيير به سيستم محاسبه جديد بودند.
————
دوستان اين طرح مثلا غير حجمي ٢ مگ بنده :
خطو 8 صبح شنبه روی 6 مگ بستن و دوباره تاکید کردن که باید تا 7 روز آینده بیای و قرارداد جدید امضا کنید. ازم پرسیدن که اگر حجمم تموم شد اینترنت قطع بشه یا ادامه داشته باشه که گفتم قطع بشه تا روی قبض هزینه بیشتر نیاد. البته اگر حجم تموم بشه میشه توی پروفایلتون حجم اضافه بخرید برای اون ماه. در مورد کیفیت همی چی خوب بود اما بعد از ظهر snr اومد روی 6 و خط به صورت خودکار فعلا اومده روی حدود 4.5 مگ. با ریست مودم دوباره روی 6 مگ ست شد اما کم کم دوباره اومده روی حدود 4.5 . این نشون میده از اولش سرعت 8 واسه خط من زیاد بوده با توجه به نویزی که دارم و سرعت 4 مگ بالاترین چیزی هست که میتونم داشته باشم و قطعی هم پیش نیاد. البته برای حجم 90 گیگ 8 مگ گرفتم چون 60 گیگ خیلی کمه. البته ضرر هم نکردم چون خط به صورت اتوماتیک با توجه به وضعیت snr خودشو تطبیق میده. تست هارو با همین شرایط که snr روی 6 و خط روی 4.5 مگ بود گرفتم.نقل قول:
سرعت دانلود تقریبا فیکس هستش و با تک کانکشن هم کل سرعت پنهای باند بهتون میده و با قند شکن هم همینطوره. در کل انواع و اقسام قند شکن میشه گفت راحت کار میکنه اما اختلال درشون پیش میاد که سوئیچ میکنم روی یکی دیگه. برای بازی آنلاین از پینگ مشخصه که خوب نیست. سرعت باز شدن صفحات در کل خوبه ولی بعضی وقتا سرعت کل پهنای باند نمیشه حس کرد. شاید به خاطر الان هستش و بعد از یک مدت که همه چی آروم شد به حالت عادی برگرده.
در کل آش دهن سوزی نیست با توجه به حجمی که شرکت های دیگه ارائه میکنن. من تصمیم دارم آخر همین ماه تخلیه کنم و از شرکت های خصوصی بگیرم که حجم بیشتری ارائه میکنن. یادمه قبلا که صبانت داشتم هم snr خیلی بهتر بود و هم attenuation خیلی کمتر بود و بعد از این که اینترنت مخابرات گرفتم attenuation از 29 به 47 رسید. بنابراین تجهیرات مخابرات خیلی بدرد نخور باید باشه که این طوری شده.
در مورد گزارش مصرف حجم تو پروفایل ecare هیچی نمینویسه و باید خودتون روی کامپیوتر و گوشی هاتون برنامه های data usage نصب کنید. قبلا من هیچ وقت به مصرفم توجه نمیکردم ولی از صبح تا الان چند بار چک کردم که ببینم مصرفم بیشتر از 3 گیگ در روز نشه. دیگه الان تورنت فعلا گذاشتم کنار چون با حساب 90 گیگ و سرعت فیکس 533 کیلوبایت زیاد منطقی نیست و گذاشتمش برای اینترنت ایرانسل شبانه. شاید ماهی 4 بار یا 5 بار بسته نامحدود بگیرم کارمو قشنگ راه میندازه. در مورد یوتوب من قبلا یه لیست درست میکردم که میزاشتم دانلود کنه و چند ساعت میکشید که دانلودام تموم شه (معمولا لینک های یوتوب تو 6 ساعت میسوزه و باید دوباره لینک بگیرید) اما الان برعکس شده و در حین وبگردی ویدیوهارو تماشا میکنم و اگر خوشم اومد دانلود میکنم که قبلا این امکانو نداشتم با سرعت 64. ویدیوها معمولا تو یکی دو دقیقه دانلود میشه هر کدوم و لازم نیست که منتظر بمونم تا بعدا ویدیوهارو تماشا کنم. ویدیوها معمولا با 360p لود میشن که اگر رو 720p ببرید در حین پخش قطع نمیش. خلاصه کلام سرتونو درد نیارم بدی ها و خوبی هاش اینها هست. اگر سوالی داشتین در خدمتم.
سلام
22 ثبتنام کردم و تحویل کرفتم سرویسمو
حجم مصرفی من جه جوری حساب میشه؟
از 22 ماه قبل تا 22 این ماه؟
یا از 1 تا 1 ؟
mansia عزیز تشکر می کنم از شما بابت وقتی که گذاشتید و توضیحات کامل دادید در مجموع به نظر شما ارزش داره 512 نامحدود فعلی رو به 8 مگ تغییر بدم
معلوم ارزش داره. شما اگر تونستی یک نفر تو این تالار پیدا کن که بعد از عادت کردن به سرعت های بالاتر بخواد برگرده به 512 نامحدود. 512 برای دورانی بود که صفحات اینترنتی حجم کم داشتن و سرعت لود بالا بود و سرعت دانلود محتوا هم مناسب بود. الان با 512 وب گردی اذیت کننده هست و برای همین شما میخوای عوض کنی ولی از کیفیت سرویس مطمئن نیستی. ببین دوست عزیز مخابرات کلا کیفیت نازلی داره در مقابل خیلی از شرکت های اینترنتی. چون هیچ وقت نتونستن یقشو بگیرن که چرا بد سرویس میدی یا همیشه در مواقع خاص کاسه داغ تر از آش شده و کاربرانش براش مهم نیستن چون میدونه چاری ای ندارن و اول آخرش مشتری خودشن. برای همین سرویس 8 مگ شرکت های خصوصی قطعا بهتر از مخابرات و اگر میتونید از اونها سرویس بگیرید که دوباره کاری نشه. اگر چاره ای ندارید سرویس 8 مگ توی هر زمینه ای برتری داره به 512 و فقط حجم مهمه که باید ببینید نیازتونو برطرف میکنه یا نه و طوری نباشه که به خرید حجم اجباری روی بیارید. مثلا من قبلا با 512 ماهی حدودا 90 گیگ مصرف داشتم به همراه تورنت و شبانه روزی. الان هم 90 گیگ روی 8 مگ دارم. اما الان سرعت دانلودم 533 که قبلا حدود 47 بود یعنی سرعتم حدودا 11 برابر شده و اگر حواسم نباشه خیلی راحت حجمم زودتر تموم میشه و نیاز به حجم بالاتر هم از همین جا میآد. اگر الان هم حق انتخاب دوباره بهم بدن برنمیگردم به اون سرعت پائین.نقل قول:
از کدوم قسمت سایت tci میبینید؟ من چیزی پیدا نمیکنم.نقل قول:
دوستان من 16 مگ دارم ولی سرعت دانلود من 50 کیلوبایته از دیروز اینجوری شده برای شما چطوره؟ این پنل مخابرات اصلا خیلی افتضاحه هیچی رو درست و حسابی نزده
نقل قول:
عالی بود مرسی
منم 1 مگ نامحدود دارم نمیدونم 16 مگش کنم یا برم یه جای دیگه یا همین 1 مگ نامحدود بمونم. عملا حجمم حدود 310 گیگ هست که بیشتر از حجم 16 مگ میشه
میشه یه عکسم از صفحه اول مودمتون بزارید
سلام
دوستان حدودا ٣-٤ روزه سرعت تك كانكشن من به زور به ١مگابيت ميرسه و خيلي افت كرده،به طوري كه براي استريم توئيچ بايد رو ٣٦٠ بزارم كيفيت رو تا بافر نشه درحالي كه تا قبل از اين راحت ٧٢٠ جواب ميداد.تايم اوت هم شبا زياد شده.آيا به خاطر شرايط اين روزاست يا سرويس من مشكل پيدا كرده؟
يه سوال ديگم داشتم از دوستان كسي اطلاع داره خطي كه "PCM" هست فقط محدود به اينترنت مخابراته يا ميتونه از جاي ديگم اينترنت بگيره؟
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
دوستان من سرعتم یک مگ نا محدود بود امرو سرویس رو به غیر حجمی ۱۸۰ گیگ تغییر دادم ..اما سرعتم دانلودم به ۱۵۰ هم نمیرسه !!! دو بار هم زنگ زدم ..پشتیبانی میگه چند دقیق خاموش کن مودمو بعد روشن کن ..هیچ تغییری نکرد :(
من دیروز زنگ زدم واحد فروش درخواست دادم امروز adslم راه اندازی شد! سرعت 2 مگ 75گیگ گرفتم. سرعتم الان با اسپید تست گرفتم روی 1.8 تا 1.9 میشه.