قبلا 500 مگ میگرفت دیشب 200 مگ با 256 که 1 روی 1 مگ گذاشتن. فکر کنم اگه 200 مگ رو میخریدم بهتر ببود چون پول برقش بیشتر در اومد!
Printable View
قبلا 500 مگ میگرفت دیشب 200 مگ با 256 که 1 روی 1 مگ گذاشتن. فکر کنم اگه 200 مگ رو میخریدم بهتر ببود چون پول برقش بیشتر در اومد!
ظاهرا" دیشب کلا" مشکل داشت! هر چند ثانیه یکبار انگار ترمز می گرفت و بعد از چند ثانیه ول می کرد. من که بی خیال دانلود شدم و خاموشیدم. برای بقیه هم اینطوری بوده؟
حجم دانلودی دیشبتون پائین بوده؟
دیشب 3 گیگ گرفتم 1 مگ
دوستان این عیدی ها رو خوردن یک کوزه اب هم روش
احتمالا 13 هوم عیدی رو بدن
من فقط موندم چطور از اول ساعت 250 کیلو سرعت دانلود پایین تر نمیاد ولی اخر کاری به جای 4 تا 5 گیگ من 3 گیگ می گیرم
از صبح تا حالا سرعت دانلودم شده 450. الان down stream line رو چک کردم دیدم زده 4095 . همین طوری می مونه یا اینکه خواستن تا عید حال بدن؟ من شبی 3.5 گیگ دانلود می کنم. می شه یعنی امشب بشه 6 گیگ مثلا؟ اووه
سلام خسته نباشید.. یه سوال داشتم دوستان من فردا شب اکانتنم تاریخش تموم میشه. می خاستم بدونم تا کی فرصت دارم دوباره شارجش کنم. چون از همین سایت انلاین میریزم . دیگه دفتر نرم.. تا چند روز مهلت هست بعد از اتمام دوره سم ماه ه اکانتم
تا 30 الی 45 روز فکر کنمنقل قول:
دوستان ساعت رایگان تغییر کرده باز؟از چند تا چنده؟
مطمنی داداش یعنی 1 ماه خططو نگر می دارن .. جمع نمیکنن ...
آره واسه من هم 1 ماه بیشتر خطم رو جمع آوری نکردن فقط قراردادم فسخ شد(حجمی که از دوره قبل داشتم پریده بود)نقل قول:
آقا شما برای اینکه خطتو برگردونن دوباره به 4 مگ زنگ بزن نمایندگی شهرتون اونا دستشون بازترهنقل قول:
دوستان عزیز کسی نبود بگه؟نقل قول:
اينجا نزديك يك ماه صبر ميكنن بعد تماس ميگيرن ميگن داداش چيكاره اي؟! مي خواي يا ببنديمش!نقل قول:
من همون لحظه اي كه شماره رو روي گوشي ديدم جواب ندادم رفتم تمديد موقت زدم. مال داييم رو هم زنگ زدن گفتن نگه دار برامون تمديد نكردن بعد از چند روز قطع كردن. الان رفت دوباره پول داد 2-3 روز بعد وصل شد.
يكي نيست بگه خب قطع كنيد ! آدم بزرگ كه از لولو نمي ترسه:31:
ساعت 2 تا 7 صبح هست دیگه
زیاد هم مطمئن نباش دوست عزیز از دستشون در رفته بوده :31:نقل قول:
جلل خالق! عجب چیزیه این پارس :sq_24:نقل قول:
حالا چی دانلود می کنید شما اینقدر ؟ :31: مواظب باشید محدود نشیدنقل قول:
اینطوری جواب میده ؟ :31:منظورم ایمیل رسمی به دولته ؟!!! من هنوز تصمیم نگرفتم چه تصمیمی بگیرم ، چه سرویسی بگیرم یکی منو راهنمایی کنه :sq_3:نقل قول:
من یه مدت شاتل داشتم تور روش چواب نمی دهنقل قول:
به نظرم رو 4مگ بستن خط ها رو خوب کاری کردن من که شبانه زیر 240 کیلو نمیاد
امشب 3.3 گیگ گرفتم
افتضاح تر از افتضاح ! از 10-20 کیلوبایت بالاتر نمیره سرعت شبانه ی من ! شبی به زور 300 مگ دانلود دارم .
سرعت پارس انلاین من هم پایینه
لطفا اگر کسی طریقه افزایش سرعت رو بلده بگه
با وی پی ان ه چرا انقد سرعت کمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شما بدون وی پی ان تست کن . مشکل از وی پی ان هست به احتمال زیاد . جدیدا اکثر وی پی ان ها سرعتشون کم شده .
دوستانی که از پارس آنلاین استفاده می کنن ! راضی هستین یا نه ؟!
دوستان من از ماه دیگه میخوام 128 نا محدود بگیرم ( 128 8 گیگ رو دیگه کلا برداشتن )
حالا یکی میشه دقیق به من بگه ماهی چند گیگ میشه باهاش دانلود کنم ؟ و بعد چند گیگ سرعت میاد پایین ؟
از شما بعیده!نقل قول:
صفحات قبلو بخون جوابه سوالاتتون تو صفحات قبل هست!
نه همون 2 تا 7 دیگه!نقل قول:
نقل قول:
برا من چند شبه از 500 مگ بالاتر نرفته :sq_21::31::41::27::9::24::45::23::37::34::sq_21:
1 گیگ هدیه هم بالاخره اومد!!!
افزایش محدودیت ترافیک به میزان 1024 مگا بایت [1 هدیه اعیاد گیگا بایت ترافیک] 1391/08/11
دوست عزیز و فامیل دور من قربونت برم چی فکر کردی ، سختی همون 50 سال اول هست :46:نقل قول:
نقل قول:
چاکرتم فامیل. ولی معنی جملتو نفهمیدم ! :9:
نامردا برای من که 3 گیگ از قبل داشتم و یک گیگ هم هدیه و 20 روز هم از قرارداد مونده بود گفتن چون شما میخوای جا به جایی خط داشته باشی اینها همه هیچ . پولت را هم برنمیگردونیم برای رانژه جدید باید یک قرارداد جدید ببندی اونم فقط 128
دوستان الان 128 نامحدود سرعت دانش چنده ؟
دوستان سرعت دانلود من 512 سه ماهه 2 روزه از 200 به 20 تا 50 رسیده زنگ هم زدم میگه مشکلی ندارید برای بقیه هم همین طور هست ؟
منم یه چند ساعتیه سرعتم افت کرده
البته شما سرعتت به 10 کیلوبایتم برسه پشتیبانی خواهد گفت مشکلی ندارید پس زیاد جدی نگیر حرفشو
تست الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست دو روز پیش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 128 حجمی .
منظورتون 128 با محدودیت 20 گیگ هست ؟! :sq_11:نقل قول:
دوستان بنظرتون مودم روی حالت بریچ کانفینگ کنیم سرعت دانلود بیشتر میشه یا حالت ppoe یا اصلا فرقی نمیکنه؟