سرویست چیه؟نقل قول:
من الان رو 10مگ هست ولی 2 3 روز چون خطمو مرکز مخابراتیم مشکل داشت نویزم میزد بالا قطعی داشتم رو 512 بستن واسم.
ولی upstream رو همون 500ه:n02:
Printable View
سرویست چیه؟نقل قول:
من الان رو 10مگ هست ولی 2 3 روز چون خطمو مرکز مخابراتیم مشکل داشت نویزم میزد بالا قطعی داشتم رو 512 بستن واسم.
ولی upstream رو همون 500ه:n02:
روی 250 کیلوبایت هست با IDM . از 2 تا 8 .نقل قول:
سلام دوستان
وقت بخیر
برای استفاده از اینترنت شبانه رایگان ، حتما باید بعد از ساعت دو مودم روشن و خاموش بشه ؟
با سلام به همه دوستان و عزیزان
لطفا این بنده حقیر را راهنمایی بفرمایید :
نظرتون در مورد این سرویس ها چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش نظر خودم اینه که به یه 128 شاتل سالیانه 22 گیگ به قیمت 87 ت بسنده کنم
ولی آفرهای آسیاتک در زمینه فوق بسیار بهتره
به شرطی که سرویس دهیش مثل شاتل خوب باشه و واقعی
من خودم dsl box زرد دوساله به قیمت تقریبی 240 ت نظرمو جلب کرده
به شرطی که دوستانی که استفاده کردن هم کیفیت سرویس تایید کنن
سپاس فراوان از توجه همه دوستان
اینجوری که دوستان گفتن خیر نیازی نیستنقل قول:
برای استفاده از اینترنت شبانه رایگان ، حتما باید بعد از ساعت دو مودم روشن و خاموش بشه ؟
سلام، من یک کوپن تخفیف ثبت نام اولیه ۲۰۰۰۰ تومنی دارم، به بالاترین قیمت میفروشم، لطفا هر کس خواست خصوصی پیام بده
البته 10 مگ من که ساعت 8 تا 10 رایگانشه ، سرعت دانلود روی 600 هستشنقل قول:
حاجی مال شما نیم چاشتو این قرتی بازیارو داره که همون 600 درسته:n09:نقل قول:
تایمشم خب 2ساعته که کمتره.
برید دنبال باگو ترفند،من شبانم هروقت بخوام میتونم 1مگ کنم:n02:
دوستان با دو مگ سرویس گرفتم الان سرعتم رو 140 الی 150 به نظر شما کم نیست؟
دو مگ شبانه همین حدود هست... مشکلی ندارهنقل قول:
ولی معمولا روزانه سرعت بیشتره
ممنون از توجهت دوست خوبم این سرعت توی روز که گفتم مودم رو بردم واسه کانفیگ طرف پسورد مودم رو از پیش فرض تغییر داده به نظر شما ممکنه مودم رو ج.ری کانفیگ بکنه که سرعت از اون 150 بیشتر نباشه؟ اگر این طور با رست کردن مودم میتونم خودم دوباره کانفیگش بکنم؟نقل قول:
ممنون از حوصله شما دوست خوبم
سلام
۱- دوستان وضعیت تایم شبانه شرکت آسیاتک چطوره؟
۲- تایم شبانه از چه ساعتی شروع میشه و کی تموم میشه؟
۳- آیا سرعت دانلود تو تایم شبانه و روزانه با هم فرقی داره؟ هر کدوم چقدره؟
۴- کدوم سرویس آسیاتک برای دانلود شبانه بهترین گزینه هستش؟
۵- در بهترین حالت و بدترین حالت با اینترنت آسیاتک چقدر میشه دانلود شبانه داشت؟
۶- دوستانی که تو این تاپیک هستن معمولا تجربه خودشون از دانلود شبانه چطوره و در حدود چقدر هستش؟
۷- آیا به کسی که فقط برای دانلود شبانه، اینترنت میخواد پیشنهاد می کنید که بیاد آسیاتک؟ یا نه گزینه های دیگه ای دارید؟
و چند سوال از مازندرانی های عزیز فعال تو این تاپیک :
۸- وضعیت پهنای باند آسیاتک تو غرب استان چطوره؟
۹- میشه تو تایم شبانه به حداکثر سرعت رسید؟
۱۰- آسیاتک رو برای دانلود شبانه پیشنهاد می کنید؟ یا شرکت دیگه ای مورد نظرتونه؟
آقایونی که اینقد باگ باگ میکنین یه آموزشی چیزی بزارین دیگه
دهنمون سرویس شد :n34:
عجب پینگی داره امشب آسیاتک،مسیر فرانسه :n01:
مال من که رو 350 دور میزنه لامصبی :n34::n34:
چند بار خاموش روشن کن مودمو باید درست بشهنقل قول:
اقا یکی نیست جواب بده به ما این اینترانت که میگن پس چرا قیمتاش تو صفحه اصلی نیست؟ من تازه میخوام بیام طرف اسیاتک فقط بخاطر همین قضیه.... خداییش چندباره دارم سوال میکنم
بعد قضیه تبدیل اینترانت به اینترنت با V.P.N حقیقت داره؟ یا نه
بنده خدا وضعیت اینترنتش رو میبینی که همه دارن ناله میکنن، اون وقت شما افتادی دنبال اینترانت؟!! :n04:نقل قول:
عجب ملتی داریما
همچین چیزی نیست ...
سلام به همه
یه سوال دارم با 10 مگ سرعت دان با IDM چقدره
من این سرویس نظرم جلب کرده
سلام دوستان.
با توجه به اینکه دو تا از شرکت ها اومدن دانلود شبانه رو محدود کردن میخواستم بدونم آسیاتک این کارو کردن یا میخواد بکنه؟ چیزی نشنیدین؟
آسیاتک ، تایم رایگان سرویس 10 مگ شهاب ، 8 تا 10 رایگان
تست سرور خارجی آسیاتک خارج تایم رایگان :
خواهش می کنم..... نه این کار شدنی نیستنقل قول:
آسیاتک برای روزانه همه رو روی 6 یا 12 میبنده..... البته اگر خطت بکشه روی این سرعت میبنده وگرنه کمتر
اکانتینگ آسیاتک روی سرور خارجی اعمال می شه ، من 1 مگ آسیاتک و داشتم سرعت دانلودم از سرور خارجی بیشتر از 4.8 مگ نمی شد.4 مگ هم سرعت دانلود سرور خارجیش نهایت 6.5 مگ بودنقل قول:
شبانه یا روزانه ؟نقل قول:
چون روزانه ی من برای سرور ایرانی و خارجی هیچ فرقی نداره...... شبانه هم هیچ فرقی نداره ( 2 مگ دارم..... سرعت شبانه روی 120 هست..... سرور خارجی و داخلی فرقی نداره )
دوستان یکی در مورد شبانه اسیاتک توضیح بده وضعیتش چطوره؟ مثلا سرعت 256 ؟ در مقایسه با های وب کدوم بهتره؟
روزانه،چون پروفایلم روی 12 مگ هستش،از سرویس 128 تا 10 مگ روزانه رو سرور داخلی سرعت دانلود 1.3 مگ هستش،اما سرور خارجی نه ، من همه رو امتحان کردم سرعت روزانه سرور خارجی 1 مگ روی 4.5 مگ قفل هستش یعنی با دنلود منیجر 600 کیلو دانلود می ده ، سرعت سرویس 4 مگ هم روی 6.5 مگ قفله یعنی با دنلود منیحر 800 کیلو دانلود می ده ، سرعت 10 مگ هم که خودشهنقل قول:
این ۳ گیگ رو چطو میدن? من زدم ولی هیچی اضاف نشده
باز خوبه 3 گیگ دادن
فکر نمی کردم 3 گیگ بدن
+
به موقع هدیه دادن :دی
داشتم حجم این ماه رو کم می اوردم
3 گیگ از آسمون رسید :n02:
فکر کردم شبانه رو می گی...... روزانه که هرچقدر باشه ارزش نداره..... با این قیمت ها که اصلا نمی شه روز دانلود کردنقل قول:
من 2 مگ دارم که روی 12 مگ بسته شده..... ولی فقط ماه اول روی 12 بود و با اینکه خطم می کشید و هیچ مشکلی نداشتم ماه بعد روی 6 بستن
البته 6 مگ یا 12 مگ برای وبگردی فرق زیادی نداره چون تو روز دانلود ندارم
کدنقل قول:
پیامک میشه واستون باید در سایت وارد کنید تا 3گیگ حجم اضاف بشه بهتون
اطلاعیه مهم برا کاربران حجمی آسیاتک
توضیحات: (چون این خبر از طریق پیامک و ایمیل و... اطلاع رسانی نشد این جا می زنم تا کاربران این شرکت 3 گیگ حجم هدیه رو بگیرند
اول برین به این آدرس: ==> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ، ورود کاربران رو بزنید
یوزر پسورد رو وارد کنین تا وارد پنل بشین
بعد رو این هدیه کلیک کنین :↓(همونی که چشمک میزنه واستون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جهت مشاهده عکس زیر با اندازه 700x273px کلیک کنید!
بعد از کلیک کردن میاد : کاربر گرامی : هدیه آسیاتک به مناسبت (فرارسیدن نمایشگاه الکامپ) شامل حجم اضافه به میزان 3072 mb می باشد
تاریخ تولد و جنسیت رو وارد کنین و تایید رو بزنین
کد فعال سازی واستون sms میشه ،در مرحله ی بعدی اون کد فعال سازی وارد و تایید کنین
در نهایت میزنه با موفقیت انجام شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حداکثر تا 10 دقیقه 3 گیگ به حجمتون اضافه میشه (رایگان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اااا چه زرنگن [emoji34] 3 گیگ بخوره توسرشون کثافتای حرام خورنقل قول:
دوستان آسیاتکی سلام ! میخواستم بدونم شرکته شما دانلود شبانه کاملل رایگان داره ؟! خطه بنده اینه بنظرم خوبه نمیدونم حالا...
میخواستم بدونم بیام سمته آسیا تک خوبه ؟ روزی 7-8 گیگ دانلودی دارم
درود،فعلا صبانت خوبه،بنده دانلودر هستم و با صبانت راحتم،هرچند گیگ بخری میتونی 2برابرش رو شبانه دانلود کنی.نقل قول:
ینی اگه تو ماه 10 گیگ بخریم سر جمع میتونم 20 گیگ تو 1ماه دانلود کنم یا هر شب 20 گیگ ؟
شما هرچند گیگ دوست داری بخر تا بتونی شبانه 2برابرش رو دانلود کنی. برای مثال بنده 70 گیگ خریدم که 140 گیگ میتونم دانلود کنم،بعد میتونم این حجم رو در یک هفته تموم کنم و دوباره حجم بخرم ، یا در 1سال تموم کنم،فرقی ندارهنقل قول:
از بس ازمون کشیدن ..... دیگه وقتی یه 3 گیگ میدن باید تا 3 روز عروسی گرفت . :n38:
دوست عزیز اگر روزی 7 یا 8 گیگ دانلود داری که سمت صبانت نرو که بدبخت میشی:n02:.برای روزی 8 گیگ دانلود در صبانت تقریبا باید روزی 2.5 گیگ حجم بخری .یعنی تقریبا روزی 10000 تومان و ماهی 300000 تومان.اما در آسیا تک.اگر سرویس 10 مگشو برداری با 20 گیگ حجم در ماه به غیر از 20 گیگ حجم درماه هر شب بین 4 تا 5 گیگ هم میتونی به راحتی دانلود کنی.من هر دوی این شرکتا رو داشتم و با اطمینان دارم بهت میگم این تجربه رو.الان اومدم خونه جدیدی که مرکز مخابراتش متاسفانه پورت خالی واسه آسیاتک نداره وگرنه دوباره همین سرویسی رو که گفتم از آسیاتک برمی داشتم.از زمانیکه در صبانت قانون مصرف منصفانه شبانه اجرا شد همه دانلودرها ازش فرار کردم.این دوستمون هم شاید دانلودر قانعی هست یا وسع مالی خوبی داره و گرنه شما هر چقدر گیگ روزانه بخری فقط تا دو برابرش میتونی شبانه مصرف کنی که واسه مصرف شما برات حساب کردم چقدر باید هزینه کنی:n02:در ضمن اون سرویس آسیاتک با مالیاتش ماهی 72 تومان برات درمیاد که به نظر من به صرفه است.نقل قول:
راستی کیفیت خطت بسیار عالیست اونم چون به مرکز مخابرات منطقتون نزدیک هستی.(تا 21 مگ هم خطت کشش داره)برو حالشو ببر.هر کسی چنین خط با کیفیتی نداره:n02:
یعنی اگر 10 گیگ در یک ماه بخری به غیر از خود 10 گیگ کلا در یک ماه میتونی 20 گیگ هم دانلود رایگان شبانه داشته باشی.(یعنی کلا با خود 10 گیگ میشه 30 گیگ در یک ماه میتونی دانلود کنی)حالا اگر زودتر از یک ماه این 20 گیگ رایگان رو مصرف کردی باز باید بری حجم بخری تا به اندازه دو برابرش بتونی دانلود شبانه داشته باشی.نقل قول: