هيچکس نمي تونه به دلش ياد بده که نشکنه ولي من حداقل مي تونم بهش ياد بدم که وقتي شکست با لبه هاي تيزش دست اوني که شکسته رو نبره!!!!
Printable View
هيچکس نمي تونه به دلش ياد بده که نشکنه ولي من حداقل مي تونم بهش ياد بدم که وقتي شکست با لبه هاي تيزش دست اوني که شکسته رو نبره!!!!
آبادانيه داشته لب دريا راه ميرفته، يه بسيجيه مياد بهش گير ميده كه: تو چرا آستين كوتاه پوشيدي؟! آبادانيه ميگه: ولك تو به روح اعتقاد داري؟! بسيجيه ميگه: چرا مزخرف ميگي مردك؟! من دارم ميگم تو چرا لباس آستين كوتاه پوشيدي؟ آبادانيه ميگه: ولك خوب بگو به روح اعتقاد داري؟ بسيجيه ميگه: منو شاكي نكن! دارم بهت ميگم چرا آستين كوتا پوشيدي؟ باز آبادانيه ميگه: خوب ولك سوال سختي كه نيست، تو به روح اعتقاد داري يا نه؟ بسيجيه شاكي ميشه، ميگه: دارم، منظور؟ آبادانيه ميگه:خوب (....سانسور...) تو روحت! هوا گرم ديگه!
ميگن هرکجا شنيدي گفتن ياحسين سريع برو بخاطر اينکه اونجا دارن غذا مي دن وهرجاشنيدي ياعلي گفتند اونجا نرو بخاطر اينکه اونجا دارن ماشين حل مي دن
فردا روز جهاني ميراث فرهنگيه! عتيقه روزت مبارک!!!!!:D :biggrin:
:sad: زندگی 2 چيز به من آموخت: آرزوي مرگ و مرگ آرزو.....!!!!!! :sad:
اگر خواستار مهاجرت به کانادا هستيد تا 30 سپتامبر با ما تماس بگيريد.....دسته ي غاز هاي وحشي مهاجر!
شبهاي بي تو بودن.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.خيلي خوش ميگذره...
سلام،خوبی؟ يه لطفی به من ميکنی؟ يه عکس تمام قد از خودت بگير برام سند کن. Ok?. آخه ميخوام كارت بازی کنم ولی جوکر گم شده!
تو زيبا ،تو ماه، تو دوست داشتنی، تو مهربون، تو جذاب، تو بهترين، تو يه فرشته ... ولی من چی؟ يه آدم خالی بند!!
تو رو از گه هم بيشتر ميخام............(ازعشقولانه هاي يك مگس به دوست دخترش)