بلی میدونم..ولی به جواب این دوستمون گفته بودید که رایتل 4g zte هست..منظورم تایید حرف های شما بود :n06:نقل قول:
Printable View
بلی میدونم..ولی به جواب این دوستمون گفته بودید که رایتل 4g zte هست..منظورم تایید حرف های شما بود :n06:نقل قول:
بنده فعلا هیچ سمتی در شرکت ندارم. تا شهریور ماه مشاور بودم. حالا برای ماموریتی که شرکت دعوت کرده تا 3 ابان در خدمت دوستان هستم. جواب دوستان را از پنل شرکت جواب میدهم با مساعدت مشاوران جدید. ما اخراجی های ایرانسل هستیم.:n02:نقل قول:
ممنونم. هیچ کس حاضر به پاسخگویی نیست. چون همه وثیقه ای بالای 500 تومنی دارند. و همچنین شرکت به شدت مراقب است تا اطلاعتتش درز پیدا نکند. پیمانکار اصفهانی در حال کار با رایتل و همراه اول است. اگر تجهیزات هم بدهند. وقت کافی ندارند.نقل قول:
دیشب ساعت 3 گوشیمو روشن کردم با وجود اینکه فقط 7 روز از خرید بسته 24 گیگ گذشته دیدم هر سایتی رو میخواهم باز کنم مینویسه اعتبار تمام شده!! با 141*10 موجودی گرفتم دیدم توشته 14 گیگ مونده حالا اینکه کل مصرف من طبق اعلام خود گوشی دریافت و ارسال روی هم 8/5 گیگ بیشتر نبوده و یکو نیم گیگ این وسط مفقود شده بماند چند بار گوشیو خاموش و روشن کردم دیدم تاثیری نداره خوابیدم دوباره 6:30 بیدار شدم امتحان کردم دیدم نه خیر درست بشو نیست گفتم شاید اعتبار گوشی تموم شده 5000 تا اینترنتی شارژ خریدم دیدم بازم نتیجه ای نداشت بی خیال شدم زنگ زدم میگه پیگیری میکنیم حالا ببینیم ایرانسل تا چه حد مشتری مدار است
در 5 شهر تهران و کرج و مشهد وتبریزو اصفهان مخابرات شروع به کشیدن فیبر نوری جدید کرد نا هم در اپراتور چهارم و هم در خود مخابرات بشه استفاده کرد. بله حق با شماست . اکثر مناطق باید از سیم مسی استفاده کرد اگر جواب بده تا 20 مگ میکشد اگر نداد تا 10 مگ.نقل قول:
ادرس دقیق بدید. تا چک کنم.نقل قول:
برای شما نه ولی برای ما مفید بود.نقل قول:
دوستان تا فردا صبح که در خدمت هستم. خداحافظ
سلام ممنون به خاطر این خبر خوب شما جسارتا" اینکه میفرمایید 100 مگ زیر 10 ثانیه دانلود میشود ( داخل ایران) یعنی سرعتی برابر 100 مگابیت بر ثانیه به منازل هم داده خواهد شد ؟ به عنوان مثال آیا برای شهری مثل ارومیه گرفتن چنین سرعتی ممکن خواهد بود؟نقل قول:
با سپاس :n12:
سلام جناب rezarain88
میتونین چک کنید که ارومیه سمت شهرک فرهنگیان خ کشاورز ( یا همون حوالی پارک فرهنگ) چندتا Bts تری جی هست و اینکه آیا این منطقه تا سمت خ جنوبی 4g فعال هست (چون من چیزی پیدا نمی کنم)؟
سپاسگذارم