درود بر شمانقل قول:
مرسی از لطف شما
متاسفانه تا جایی که اطلاع دارم از این برند تنها چیزی که نمی شه اینجا پیدا کرد هدفون هست در حالیکه بقیه لوازم صوتی و حرفه ای استودیویی این برند موجود حتی جدیدترین ها و گرونترین هاش!
به هر حال شاید یک دلیل اینکه از این برند هدفونی ما به چشم نمی بینیم این باشه که این برند متخصص در زمینه ساخت هدفون توانایی نگهداری مدلها رو نداره و خیلی زود و کمتر از یکی دو سال از رده خارج می کنه و این برای یک خریدار عمده و یا فروشند چندان جالب نیست که برای خریدار درباره هدفونی توضیح بده که از رده خارج هست مثلآ ایا شما حاضرید مدلهای از رده خارج از این برند رو داشته باشید؟ مطمئئن که جواب شما نه هست ولی فراموش نکنیم که هدفون های از رده خارج به خاطر ایراد از رده خارج نمی شن مگر اینکه اون برند توانایی نگهداری و تولید نداشته باشه یا اینکه مدل ارتقاء یافته تر از اون مدل رو در حال تولید داشته باشه و یا در نهایت تولید این مدل متناسب با تعداد برنامه ریزی شده به پایان رسیده و برنامه جدیدی هم برای این دسته هدفونها ریخته نخواهد شد چون سابقه هم تا جایی که اطلاع دارم نداشته
به هر حال به خاطر جنس صدای بسیار خاص این برند برند مشابه موجود اون می شه:
صدای های سنهایزر با جزییات کمتر + صدای مید AKG البته کمی گرم تر و با جزییات بیشتر + صدای بیس Beyerdynamic با جزییات بیشتر
به نظرم مدل مشابه موجود ندارند نه اینجا نه جای دیگه باید خودتون گوش کنید تا دقیقآ متوجه تفاوت صدای این برند بشید اما با توجه به این مدلهایی که تا به حال داشتم و توگوشی به نظرم نزدیک ترین مدل هدفون که احتمال بسیار اینجا هم موجود ولی متاسفانه با پک بسیار گرانقیمت هدفون AKG IP2 هست که متاسفانه High Copy هم داره و قیمتش حدود 150 تومنی باید باشه این هدفون همراه پک IVM4 که قیمتش فعلآ 1.8 میلیون هست، دارم ولی مطمئن هستم که می شه جایی رو پیدا کرد که یواشکی به خاطر اون چند دونه تراول که از گوشه جیبیتون زده بیرون شما رو صاحب یکی از این هدفون ها بکنه
در آخر بهترین جایی که می شه این رو پیدا کرد فروشگاههای تجهیزات حرفه ای استودیویی صدا هست که به سختی یه جا پیدا کردم و به دوست عزیز musketeer دادم البته با هماهنگی قبلی حتی اینکه قیمت و موجودی هم ازشون گرفته بودم و ایشون فقط باید پرداخت رو انجام می دادن که بهتره نتیجه رو از خودشون سوال کنید (:
شما هم موفق باشید.