ببخشید میشه یه عکس از کنترل vt50 بزارید
Printable View
ببخشید میشه یه عکس از کنترل vt50 بزارید
کسی نیست به ما کمک کنه؟نقل قول:
خب اين خيلي بده كه.اي خدااااااااااااااااااانقل قول:
دوستان پلاسماهای 42 و 50 اینچ فول اچ دی 2012 از چه قیمتی شروع میشوند و ایا الان اومده یا نه
نقل قول:
یعنی 3Dش وضعش خرابه؟!
به این دلیل هستش که چشم شما با تصویر آشناست ولی برای یک کسی که آشنایی به تصویر نداره اصلا قابل قیاس نیست.نقل قول:
دوست عزیز ehsan.aref
در مورد ساخت مطمئن باشید پنلهای پاناسونیک در حال حاضر ساخت ژاپن هستند و میتونن سالهای سال شما رو همراهی کنند و در خطوط تولید در تایلند و سنگاپور مونتاژ میشن.
همین امروز در نمایندگی شریعتی چند مدل led 2012 رو آوردن و نسب کردن و فروشنده گفت شاید مدلهای پلاسما2012 نیز بیاد البته نمیشه به حرفاشون زیاد حساب کرد!
قیمت 50vt30 نیز 4100000 گفت. اگر عجله ای ندارید به نظرم کمی صبر کنید و 50st50 یا gt50 رو بگیرید.
یک نکته اینکه تفاوت در تصویر در حالتی مشهوده که شما از سورس و کابل و bd خوب و اصل بهره ببرید و در تصاویر sd خبری از دقت رنگ و وضوح حرکت و شارپ بودن تصاویر نیست اونطوری که سایتهای تحلیلی ازش یاد میکنن! و ای کاش اونقدری که برای tv هزینه میکنید به سورس و کابل هم اهمیت بدید مثلا کابل خوب حدود 100 الی 200 و bd پلیر حدود 700 و ریسیور 400hd تومان و فیلم کپی 30 و اصل 70 به بالا!
دوست عزیز ehsan.aref من در حال حاضر یه پلاسما مدل vt دارم و باید یه تی وی دیگه تهیه کنم وبه همین دلیل منتظر مدلهای جدید هستم چون مدلهای جدید دارای فیلتر کنتراست بهتر ، برایتنس بیشتر ، مصرف برق کمتر و . . . البته این روند رو به رشد تو سالهای پیش هم بوده ولی فکر میکنم تو مدلهای 2012 این بهینه تر شدن پلاسماهای پاناسونیک کمی محسوس تر باشه .
در ضمن میتونی به تایپک نئوپلاسماهای 2012 پاناسونیک که جناب Alucard نوشتند یه سر بزنی ، مخصوصا پست اول که در مورد بررسی st50 هستش و خودت یه مقایسه ای با مدلهای 2011 داشته باشی .
تشکر از دوستان برای راهنمایی پس احتمالا صبر میکنم برای مدلای سال جدید. حداکثر کی میاد؟