آقای پروین برای شما متاسفیم
آقای پروین. امروز مصاحبه شما رو توی روزنامه ای خوندم. اون روزنامه متاسفانه اونقدر بی ارزشه که دلم نمی خواد نامش رو ببرم. خواندم که شما گفته اید که قطبی یک آنالیزور کوچیکه که بی خود بزرگش کرده اند و... . ضمنا گفته بودید که من به عنوان یک بزرگتر می خواهم به پرسپولیس کمک کنم. آقای پروین. سلطان پرسپولیس. ترا به خدا دیگر بیش از این خود را خوار و خفیف نکنید. شما بزرگ پرسپولیس و مایید. آقای پروین، قطبی امپراطور پرسپولیس است. چرا که هواداران پرسپولیس این لقب را به او داده اند و شما نمی توانید آن را پس بگیرید. آقای پروین همین آنالیزور ساده پرسپولیس را به نحو بی سابقه ای قهرمان کرد و رکوردی از شکست ناپذیری و اخلاق بر جای گذاشت. آقای پروین این در شرایطی است که شما نتوانستید با آن همه امکانات تیم استیل آذین را به لیگ برتر بیاورید. قطبی پرسپولیسی را قهرمان لیگ برتر کرد که شش امتیاز هم از آن کسر شده بود. شما استیل آذینی را نتوانستید به لیگ برتر بیاورید که هم رده لیگ برتری ها خرجش بود. اگر او آنالیزور ساده ای بود و شما مربی بزرگ پس ... . آقای پروین اگر امروز قطبی رفته است، پرسپولیس به شما و آقا بالاسرهای دیگه هم نیاز ندارد. لطفا بگذارید که خاطره سلطان بودنتان حفظ شود. آقای پروین توصیه می کنم فیلم مردان پرسپولیس را ببینید. ببینید قطبی آنالیزور چطور بین دو نیمه با بجه هایش صحبت می کند. چطور از آنها می خواهد که فقط بازی کنند و به داور کاری نداشته باشند. آقای پروین در تیم شما کاویانپور زنده و پویا مرد و در تیم قطبی کریم باقری، علی کریمی و ... که فوتبالشان مرده بود طوری زنده شدند که وجودشان در سطح ملی به داد ما رسید. شما چند نفر را در استیل آذین زنده کردید؟ فوتبال ملی هم مدیون گل کریم باقری احیا شده ای است که قطبی احیا اش کرد. قطبی مرد روزهای سختی بود که پس از باخت هم قطبی شجاع بود نه یک... . تقصیر را هم به گردن کسی نمی انداخت. لطفا اگر می خواهید به پرسپولیس کمک کنید کاری کنید که یک استقلالی دو آتشه که مدیر عامل پرسپولیس شده است به تیم خودش استقلال برگردد.
به جای پایین کشیدن افشین قطبی بیایید از او تجلیل کنید تا یادمان باشد که هنوز به عنوان بزرگ پرسپولیس قابل احترام هستید.
از خوانندگان عزیز هم می خواهم که ضمن رعایت احترام آقای علی پروین و آقای قطبی و سایر بزرگان چه قرمز و چه آبی نظر خود را بفرمایند.