درایور ها رو با توجه به نسخه ویندوز از سایت سازنده دانلود کنید.نقل قول:
ویندوز اورجینال که باید رو لپ تاپ باشه...نقل قول:
Printable View
درایور ها رو با توجه به نسخه ویندوز از سایت سازنده دانلود کنید.نقل قول:
ویندوز اورجینال که باید رو لپ تاپ باشه...نقل قول:
:41: یه بار ویندوز عوض کردم ولی تفاوتی نکرد!نقل قول:
داغی هم براش ازین فنا که زیرش میزارن گرفتم .
البته خیلی پیش اومده مثلا media playere وسط کارش Error می ده و stop می شه یا ازینا میاد:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Dwm.exe
Application Version: 6.1.7600.16385
Application Timestamp: 4a5bc225
Fault Module Name: nvwgf2um.dll
Fault Module Version: 8.17.11.9581
Fault Module Timestamp: 4b21f83e
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0004ba83
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
:18:
سلام
در مورد cpu لپ تاپ ها کدوم مهمتره؟سرعت cpu یا مدل cpu
مثلا" بین cpu ci7 2 و cpu ci5 2.5 کدوم یکی قوی تر محسوب میشه؟
سلام
در مورد cpu لپ تاپ ها کدوم مهمتره؟سرعت cpu یا مدل cpu
مثلا" بین cpu ci7 2 و cpu ci5 2.5 کدوم یکی قوی تر محسوب میشه؟
من یک لب تاب دارم میخوام چندتا فلاپی روش اجرا کنم تابرنامه ای نصب بشه دسترسی به فلاپی اکسترنال ندارم چطور میتونم براش فلاپی ایجاد کنم میشه فلاپی کامپیوتر خانگی رابردارم وبه اون وصل کنم یا نه اگه میشه چطوری ودرضمن محتویات داخل فلاپی راروی یک cd ریختم ولی پچ اون وقتی میخواد اجرا بشه مسیر a رامیخواد که پیدا نمیکنه میشه یک جوری توی لب تاب فهموند که مسیرa را همون cd بشناسه ممنونم اگه کمکم کنید
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
من یک لب تاب دارم میخوام چندتا فلاپی روش اجرا کنم تابرنامه ای نصب بشه دسترسی به فلاپی اکسترنال ندارم چطور میتونم براش فلاپی ایجاد کنم میشه فلاپی کامپیوتر خانگی رابردارم وبه اون وصل کنم یا نه اگه میشه چطوری ودرضمن محتویات داخل فلاپی راروی یک cd ریختم ولی پچ اون وقتی میخواد اجرا بشه مسیر a رامیخواد که پیدا نمیکنه میشه یک جوری توی لب تاب فهموند که مسیرa را همون cd بشناسه ممنونم اگه کمکم کنید
فقط با فلاپی اكسترنال میتونین. ضمنا ببین میشه جایی با دسكتاپ دارای فلاپی بریزیشون تو یك فولدر و بعد بریزی تو كول دیسك و از وانجا نصب كنی؟
سلام
امروز که لپ تاپ روشن کردم کلید ترکیبی ++fn که برای زوم کردن روی صفحات وب استفاده میکنم دیگه کار نمیکنه!
میشه راهنمایی کنید چطور میشه به حالت قبل برگردونمش؟
در ضمن کلیدهای ctrl+c و ctrl+v هم در نرم افزار wordدیگه کار نمیکنن!!!!!
اگه ممکنه راهنمایی کنید
سلام بنی جان
یه مشکل واسم پیش اومده فقط به دست جنابعالی حل میشه اگه کمک کنی ممنون میشم
من لب تاپ سونی وایو مدل f12bfx گرفتم ولی متاسفانه قبل از گرفتن بک آپ ویندوز من حذف شد حالا از شماد رخواست دارم که یه نسخه از بک آپ های آن واسم بفرستی هزینش هم به دیده منت با تشکر
سلام
بنی (بنیامین)جان من به کمک جنابعالی نیاز دارم
من یکماه پیش لب تاپ سونی وایو مدل f12bfxگرفتم ولی متاسفانه قبل از گرفتن بکآپ ویندوزم پرید(حذف شد) حالا دردمندانه از جنابعالی در خواست دارم که بک آپ لب تاپت رو واسم بفرستی هزینش رو میدم
با تشکر
سلام
یکی از دوستام یه لپ تاپ msi gx660 خریده از دوبی .الان که آورده متوجه شده که دکمه راست کلیک روی تاچ پدش کار نمیکنه!
نظر شما چیه؟ اشکالش ممکنه از کجا باشه؟ آیا درست میشه یانه؟ آیا جایی هست تهران که اینو درست کنه؟